Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
12.10.10 17:27
kyblicek píše:
a gabi kdy máš jít k doktorovi?,

Kybli já jsem tam ještě nevolala. Podle mě je to hrozně brzy, podle poslední MS jsem 5tt. + 2, ale od ovu teprve 3 týdny, takže je to ještě strašně brzy.

• načítám...
1718
12.10.10 17:35
sima90 píše:
Jo a mám i fotečku :mrgreen: A kolik si platila za ten screening? Někdo tady na emiminu psal že třeba 1500, někdo jenom 500 a někdo nic a ten doktor jak jsem u něj byla, tak tam měl ceník, ale nevšimla jsem si jestli tam je napsaný screening :nevim:

Ahoj, u nás v Olomouci to stojí 1200kč,ale já to měla zadarmo,protože jsem měla žádanku kvůli předchozím dvěma nepovedeným těhu. Tak třeba,když z dr. dostaneš žádanku,tak nic platit nebudeš. Ale i kdybych měla platit,tak bych šla,je to lepší než triply,který se dělají kolem toho 16tt a jsou dost nespolehlivý.Já na ně už nemusela,protože nám screning vyšel výborně.

• načítám...
10405
12.10.10 17:52
gabi.design píše:
kyblicek píše:
Kybli já jsem tam ještě nevolala. Podle mě je to hrozně brzy, podle poslední MS jsem 5tt. + 2, ale od ovu teprve 3 týdny, takže je to ještě strašně brzy.

aha tak to je brzy no taky bych počkala tak ale to uteče gabi uvidíš žejo ale čloěk si přijde že to neutíká

• načítám...
29436
12.10.10 17:56
kyblicek píše:
gabi.design píše:
kyblicek píše:
Kybli já jsem tam ještě nevolala. Podle mě je to hrozně brzy, podle poslední MS jsem 5tt. + 2, ale od ovu teprve 3 týdny, takže je to ještě strašně brzy.
aha tak to je brzy no taky bych počkala tak ale to uteče gabi uvidíš žejo ale čloěk si přijde že to neutíká

Hlavně mám obavu, aby bylo všechno v pořádku, toho se bojím nejvíc. Že se ten plod zase přestane vyvíjet nebo nebude mít srdíčko. To je teď moje noční můra. Navíc jsem teď tady přečetla, že tady někdo otěhotněl po Clostíku, ale těhu nevyšlo. No to je momentálně něco na mě. :think:

• načítám...
1718
12.10.10 17:59

Raděj takový věci nečti a mysli pozitivně.Těšte se na malý to pomáhá.Taky jsem byla ze začátku strašně rozklepaná jestli to vyjde a jsem ve 23tt a všechno je jak má.Určo to dopadne dobře.

• načítám...
29436
12.10.10 18:08
myspulka píše:
Raděj takový věci nečti a mysli pozitivně.Těšte se na malý to pomáhá.Taky jsem byla ze začátku strašně rozklepaná jestli to vyjde a jsem ve 23tt a všechno je jak má.Určo to dopadne dobře.

Mysu snažím se. Říkám si, že je všechno v pohodě a určitě i bude.

• načítám...
10405
12.10.10 18:13

ČLOVĚK MÁ FAKT STRACH ALE JÁ JSEM BYLA 5+6 A SRDÍČKO UŽ BZLO VIDĚT ALE PŘEDTÍM MĚ STRAŠILA JESLI SE TAKY VYVÍJÍ PROTŽE MĚ TO NESEDĚLO S TĚMA MĚSÍČKAMA

• načítám...
1718
12.10.10 18:14

Ono taky svoji roli hrají hormony. Vím,jak mě dokáže rozhodit jen úplná blbůstka.

• načítám...
10405
12.10.10 18:15

přesně mě taky

• načítám...
1718
12.10.10 18:16

Já v 10t krvácela a už se pomalu zase viděla na sále a v nemocnici,v depresi,ale naše malá je bojovnice.

• načítám...
10405
12.10.10 18:18

miško to je dobře a konečně budete štastní moc ti to přeju

• načítám...
1690
12.10.10 18:19

Niki s tím barvením si fakt hlavu nedělej,já chodím k holičce i v těhotenství každý měsíc na dobarvení a všechno v pohodě. :wink: Jen je fakt že ze začátku mi ta barva hodně smrděla,jak si citlivá na ty pachy a taky ti to může v těhotenství chytnout malinko jinak než jsi zvyklá,ale jinak nic.Miminku to neublíží! :kytka:

Simi já za ten screening platila dokonce 1600kč. :nevim: Ale co bysme pro ty naše prcky neudělali že?? Zase si myslím že je to lepší,než se pak stresovat kdyby ti triply vyšli špatně… :oops: Na nich jsem teda taky byla,ale největší váhu měl ten prvotrimestrální screening! :wink: Jo jinak s tím testem na cukrovku,dělá se od 24. do 28.tt.Já na něm byla,protože mamka měla taky těhotenskou cukrovku,ale doktor stejně říkal že to dělá úplně všem protože nikdy nevíš a pokud by se na to nepřišlo včas a neléčilo,tak by to mohli být obrovský komplikace..!!Navíc některé porodnice hlavně v Praze to prý i vyžadují pro přijetí. Je fakt že to není nic příjemnýho,přijdeš nalačno,vypiješ sladký nápoj a pak ti po hodině a po dvou vezmou krev.Mě brali krev z prstu,asi je to jak kde,ale alespoň mám jistotu že je vše v pořádku!! :wink: Nutit tě sice rozhodně nemůžou,ale být tebou tak na to ve vlastním zájmu rozhodně jdu… V ledňátkám to měli pozitivní 3 holky,z toho jedný je taky kolem 20,nikdo z rodiny cukrovku neměl a vidíš… :nevim:

Gabi já byla taky od začátku nervózní,před každou kontrolou vyklepaná,jestli miminku bije srdíčko,pak když už jsem cítila pohyby,tak jestli zas nejsou nějak slabé a teď když jsem překročila tu pomyslnou hranici 24tt,tak si zase říkám co když přijde předčasný porod,takže pořád něco… :roll: Ale neboj,všechno bude v pořádku!! :hug: Jen ten strach o ty maličké už tu nejspíš zůstane navždy… :huban: :srdce:

• načítám...
1718
12.10.10 18:20

Děkuju, budou z nás všech skvělý mámy,oni ti drobci jsou sice malý,ale dokážou bojovat.A my musíme myslet pozitivně a radovat se.

• načítám...
10405
12.10.10 18:22

přesně tak a to je na tom fajn.mě na tu cukrovku fakt neposílala někdo psal že to aji třeba do 22 let není nutnýa neposílají tk nevím uvidím co bude tedka

• načítám...
1718
12.10.10 18:24

Právě o tom testu na cukrovku taky přemýšlím.Dr. mi zatím nic neříkal,no uvidíme v pondělí na KO.Ale určitě bych šla,co kdyby náhodou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová