Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
paaa a dobrouuu chuttttt
mno klučičííí co já bych chtěla to stejně by neprošlo Kubík to má mojého kámoš Ondra to byl zase můj bejvalej a Vojta to byl taky bejvalej… mno a David jako přítel Davida nechce… že je to blbí aby se jmenovalo po tátovi… takže ![]()
BBLADY TO JE DOBRÝ TO JSME SKOUŠELA.NO U MALÉ JSEM DO6 MĚSÉÍCE PŘIBRALA JEN 2 KILA APK TAKY NARÁZ HNEDKA TO BYLO.EČENÝ BRAMBORY A UŽ TO FAKT VONÁ¨Í MNAM
na internetu se da vybrat plno levnych peknych laclovych kalhot, jak pisu mam jedny za 200kc i s postovnym.
tyyy joooo holky en můj poumýval nádobí ![]()
večer sme měli menší drobnou hádku a asi zabrala ![]()
Ten můj je strašný flegmoš mu je totiž všecko jedno, i kdyby sme měli doma nasrané tak mu to neva.. já něco pouklízím a v zápětí tu je bordel, tak sem řekla že už nic dělat nebudu.. a šup nádobí pomyté ![]()
takkk cvičit pěkně od začátku… aby nezlenivěli… a nezvykli si že je budem pořád jen obskakovat a dělat vše sami ![]()
my jedny džíny koupila mamka už v březnu v HM jsou fakt super ale já se v džínách prostě necítím, měla sem je 1×. Jsou elastické,tmavě modré, uzké a mají ten úplet na bříško.. jenže stály 1500 kč
hodím vám tu pak fotky kdyby ste měli někdo zájem.
Doma je jich škoda.
PŘESNĚ TAK LADY TAK SE NA TO MUSÍ JÁ JAK SE DOHÁDALA S MANŽELEM CO VŠECHNO MI ŘEK TED FURT DOLÍZÁ POUKLÍZÍ VEČER PO MALÉ A NEOB TKAY NÁDOBÍ CHOVÁ SE HEZKY A OMLUVIL SE ZA TY HNUSNÝ VĚCI IKDYŽ TEDA MĚ TO STÁLE ŠTVE
holky tak nemusím k našim hlídat toho malího od bráchy mamka ma dovču všechny 4 dny naštestí a manžel je velice rád pry by jinak umřel hlady říkám se najíš dole u babky a on no když mě to chutná od tebe j protže oni vařej že bud je ot přesolený nehorázně a nebo do guláše nalije sádlo nebo já nevím takže to plave v mastným a pak lítáš celej den na záchod tatka jak tu stavel ejdnou jedl od nich přijel dom a snedl pomalec celou lednici protže měl šílenej hlad nemohl to snest prej no to byl hnus a tak sem mu řekla aspon vidíš že jsem nekecala že to je hrozný ale když jsem chtěla uvařit já tak baba bud schválně že to nejí a nebo že jí to nechutná a děda ten se oblizoval takže asitak jako manžel už pěkně přibral co tu jsme byl jak zdechlinka jak stavěl
njn se mnou ten můj brouček taky přibral za rok co jsme spolu co spolu bydlíme z 67kg na 75kg ![]()
fůůůůj, já nesnáším přemastěné jídlo.. já osobně zase solím až až..ale jen svou porci..vím to
alr teďka mě přítel kvůli mimísovi hlídá.
No už se mi to zapéká, eďka udělám ještě okurkový salát(doufám že se mi povede,vždycky tam dám moc octu)
Vždycky,když dlouho stojím(jako teďka u vaření třeba) tak mě rozbolí bčicho jako při silné ms au au au ![]()
to je z toho jak se to asi všecko natahuje že? chci so koupit ten pás na pupek ale látkový, ale si zase říkám vyhazovat 350 kč na 4 týdny? ale zase by mi řeba pomohl.. ![]()
je to nevím aldy jestli to má cenu a jen ten látkoví jestli ti pomuže nevím no.já už mám uvařeno čekám až vychladne a dám malé.jo já to taky nesnáším já solím normálně a když někd chce at si to přisolí a ne jak oni malé to strkali to mastný a neměla ani rok sme se otočila podívám se spátky tak sem začla řvát jestli jsou normální a oni no co kdysi se jedlo všechno ne moc tohle.a nebo děsně tlustý maso dávaj všude humus
Ach joo… mno musí se trošku opatrně když je to dítko… hlavně ne noc mastnéé a hlavně ne kořeněnééé
no to je u mě problém protže já mám děsně ráda pikantní a takoví věci neumím si to odpustit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat