Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12.10.10 10:28

paaa a dobrouuu chuttttt :wink: mno klučičííí co já bych chtěla to stejně by neprošlo Kubík to má mojého kámoš Ondra to byl zase můj bejvalej a Vojta to byl taky bejvalej… mno a David jako přítel Davida nechce… že je to blbí aby se jmenovalo po tátovi… takže :nevim:

• načítám...
10405
12.10.10 10:29

BBLADY TO JE DOBRÝ TO JSME SKOUŠELA.NO U MALÉ JSEM DO6 MĚSÉÍCE PŘIBRALA JEN 2 KILA APK TAKY NARÁZ HNEDKA TO BYLO.EČENÝ BRAMBORY A UŽ TO FAKT VONÁ¨Í MNAM

• načítám...
10405

MY BUDEME MÍT ODRÁŠKA POKUD BUDE CHLAPEČEK

• načítám...
Niky7

na internetu se da vybrat plno levnych peknych laclovych kalhot, jak pisu mam jedny za 200kc i s postovnym.

• Upravit
1054
12.10.10 10:30

tyyy joooo holky en můj poumýval nádobí :-D
večer sme měli menší drobnou hádku a asi zabrala :wink:
Ten můj je strašný flegmoš mu je totiž všecko jedno, i kdyby sme měli doma nasrané tak mu to neva.. já něco pouklízím a v zápětí tu je bordel, tak sem řekla že už nic dělat nebudu.. a šup nádobí pomyté :huban:

• načítám...
12.10.10 10:31

takkk cvičit pěkně od začátku… aby nezlenivěli… a nezvykli si že je budem pořád jen obskakovat a dělat vše sami :wink:

• načítám...
1054
12.10.10 10:34

my jedny džíny koupila mamka už v březnu v HM jsou fakt super ale já se v džínách prostě necítím, měla sem je 1×. Jsou elastické,tmavě modré, uzké a mají ten úplet na bříško.. jenže stály 1500 kč :roll: hodím vám tu pak fotky kdyby ste měli někdo zájem.
Doma je jich škoda.

• načítám...
10405
12.10.10 10:34

PŘESNĚ TAK LADY TAK SE NA TO MUSÍ JÁ JAK SE DOHÁDALA S MANŽELEM CO VŠECHNO MI ŘEK TED FURT DOLÍZÁ POUKLÍZÍ VEČER PO MALÉ A NEOB TKAY NÁDOBÍ CHOVÁ SE HEZKY A OMLUVIL SE ZA TY HNUSNÝ VĚCI IKDYŽ TEDA MĚ TO STÁLE ŠTVE

• načítám...
12.10.10 10:37

ach jo ti chlapi

• načítám...
10405
12.10.10 11:00

holky tak nemusím k našim hlídat toho malího od bráchy mamka ma dovču všechny 4 dny naštestí a manžel je velice rád pry by jinak umřel hlady říkám se najíš dole u babky a on no když mě to chutná od tebe j protže oni vařej že bud je ot přesolený nehorázně a nebo do guláše nalije sádlo nebo já nevím takže to plave v mastným a pak lítáš celej den na záchod tatka jak tu stavel ejdnou jedl od nich přijel dom a snedl pomalec celou lednici protže měl šílenej hlad nemohl to snest prej no to byl hnus a tak sem mu řekla aspon vidíš že jsem nekecala že to je hrozný ale když jsem chtěla uvařit já tak baba bud schválně že to nejí a nebo že jí to nechutná a děda ten se oblizoval takže asitak jako manžel už pěkně přibral co tu jsme byl jak zdechlinka jak stavěl

• načítám...
12.10.10 11:10

njn se mnou ten můj brouček taky přibral za rok co jsme spolu co spolu bydlíme z 67kg na 75kg :wink:

• načítám...
1054
12.10.10 11:13

fůůůůj, já nesnáším přemastěné jídlo.. já osobně zase solím až až..ale jen svou porci..vím to :oops: alr teďka mě přítel kvůli mimísovi hlídá.
No už se mi to zapéká, eďka udělám ještě okurkový salát(doufám že se mi povede,vždycky tam dám moc octu)
Vždycky,když dlouho stojím(jako teďka u vaření třeba) tak mě rozbolí bčicho jako při silné ms au au au :roll:
to je z toho jak se to asi všecko natahuje že? chci so koupit ten pás na pupek ale látkový, ale si zase říkám vyhazovat 350 kč na 4 týdny? ale zase by mi řeba pomohl.. :nevim:

• načítám...
10405
12.10.10 11:16

je to nevím aldy jestli to má cenu a jen ten látkoví jestli ti pomuže nevím no.já už mám uvařeno čekám až vychladne a dám malé.jo já to taky nesnáším já solím normálně a když někd chce at si to přisolí a ne jak oni malé to strkali to mastný a neměla ani rok sme se otočila podívám se spátky tak sem začla řvát jestli jsou normální a oni no co kdysi se jedlo všechno ne moc tohle.a nebo děsně tlustý maso dávaj všude humus

• načítám...
12.10.10 11:22

Ach joo… mno musí se trošku opatrně když je to dítko… hlavně ne noc mastnéé a hlavně ne kořeněnééé

• načítám...
10405
12.10.10 11:27

no to je u mě problém protže já mám děsně ráda pikantní a takoví věci neumím si to odpustit

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová