Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12.10.10 11:30

To nevadí ale tak nic se ne 8-) :wink: má přehánět…

• načítám...
10405
12.10.10 11:32

tak to ne no to je jdnou za měsíc třeba spíš u našich tatka do všeho snad dává feferonku a nejvíc je pak že mě to jídlo bez toho už nechutná jak jsme nato zvyklá jsme se nadlábla a jsem přejezená

• načítám...
10405

su zvedavá na tu simču už šla na ten ultrazvuk nebo nevíš kdy má jít??

• načítám...

teda teda :wink: já už za chvilku taky pudu na oběd :wink:

• načítám...
12.10.10 11:33

Mě se zdá že dneska měla jít ne???? :nevim:

• načítám...
10405
12.10.10 11:36

jojo dneska to vím ale nevím v kolik ale vypadá to že je pryč že nepíše tak držím palečky

• načítám...
12.10.10 11:39

Tak snad se ozve a hodí nám sem i fotečku :wink:

• načítám...
12.10.10 11:49

Tak nic mizím zatím na obídek tak paaaa :mavam:

• načítám...
1690
12.10.10 13:05

Ahoj holky,

Marti máš krásnou fotečku!! :palec: Já mám taky první až z 13tt.

Jinak s těma jménama,my máme pro kluka ´vybraného Kryštůfka,chtěli jsme Daniela,ale jelikož má svátek v prosinci a to nejspíš budu rodit,tak nechci aby to byla všechno takhle po kupě… :nevim: A pro holčičku se mi ještě strašně líbí jméno Nikol,ale Vanessku už máme jistou! :wink:

Niki já taky měla už ve 20tt nahoře 6kg,a teď ve 28tt mám 7kg nahoře a zatím se to vůbec nehne,tak uvidíme… :roll: Ale nic si z toho nedělej,stejně to po porodu zase shodíš když budeš pendlovat kolem miminka…! :wink: Moje kamarádka přibrala 25kg a půl roku po porodu byla ještě níž než na své původní váze a hubená jak proutek! :hug:

• načítám...
12.10.10 13:27

jeee to sou hezoučký jména…

• načítám...
Niky7
12.10.10 13:39

Holky jaky mate nazor na barveni vlasu? potrebuji to hodit na cerno. Nekdo pise ze to nevadi a ted jsem cetla clanek, ze to mimi vadi ze najak citi a dycha ty chemicke latky, tak :nevim:

• Upravit
12.10.10 13:41

Niky určitě to není zdravéé… ale pokud si nebarvíš vlasy každý měsíc tak by to až tak vadit nemělo… jen aby se ti z toho neudělalo špatně… mno i když v těch prvních 3 měsících by si moc neměla… to je největší riziko ale když si vemeš že venku stejně dýcháš ty splodiny tak to vyjde na stejno…

• načítám...
10405
12.10.10 13:53

niki z toh strach neměj prosímtě u malé jsem si bravila hlavu snad třikrát nebo dvakrát tedka už taky a pohda jen ti třeba muže svedet hlava ztoho nebože jsi citlivější jinak si normálně všichni barví hlavu a co se říká že to nemusí chytnout uplně ale vždycky mě to chytlo takže kldně něděláš to furt tak se noc neděje

• načítám...
Niky7
12.10.10 13:55

tak jo, zkusim to snad to nebude vadit, vabne uz nevypadam :mrgreen:

• Upravit
12.10.10 13:56

mnooo neboj já Niky denně dělám z dehtovýma mastma a čichám to a zas to taky není až tak ohožující :wink: a to je horší než nějaakááá barva :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová