Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kybli on naštěstí s ním nechodí, s jinýma kámošema se jde třeba jenom projet, pže ty taky nechoděj na diskotéku atd, občas s něma jde do hospody, ale to už musí bejt a to mě nevadí, ale tohle by mě teda vadilo. To je nejhorší když takový chlapi nemají rozum a tahají ostatní od rodiny, typuju že ten jeho kamarád nemá rodinu že?
Dobré ráno holky,
já sem měla zase noc.. ve 3 ráno se vzbudím,přítel nikde tak mu volám.Příjel ve 4 ráno, hnedka usnul.Já byla tak 10× na záchodě,pak mě chytl hlad,pak mi byla zima,štěkal pes pak zase 10× wc a šup a je 10 ráno.. mi vůbec nešlo usnout..já mám pocit že od té 3 ranní nespím..
Dneska je 10.10.2010 původně sem si přála rodit dneska,no a teď nevím nevím co bych dělala kdyby to na mě přišlo ![]()
Holky,
můžu použít olejíček na masáž hráze na břicho? Já tu hráz nemasíruju,přes pupek si tam nedošáhnu a přítel má tak tvrdé polštářky že mě to bolí. Nic příjemého to není, navíc se to má dělat pravidělně což mě nebaví..a navíc mě zlobí ten zadek tak by mi to bylo nepříjemné tolik mastzí a olejíčků si tam ťablat..
Takže můžu ten olejíček vypiplat na pupek?
tak nám vypli elektriku konečně zapli přesně simi rodinu nemá a pokud bude mít protože se snažijou bude to špatný protže už ted ta jeho nikam nesmí a hruza prostě+ bych ho nechtěla nikdy doma je to otřesnej chlap furt jen chlastá jí řekne že chce děcko duhejm pak se směje že žádný nechce tak si vyberte.lady já myslím že to nevadí jeto olejíček a promaže te takže to je docela fuk si myslím
No takový jsou nejhorší, ale až bude mít rodinu, tak to třeba taky pozná a divím se tej jeho přítelkyni, že ho poslouchá, myslím tím jak nikam nesmí, třeba mu pak dá ultimátum až budou mít dítě a bude se pořád takhle chovat a změní se.
simi nedá ona je hloupá je sním šest let moc dobře ví že ju všude podvádí a prostě s ním je dál a to nejhorší že dvakrát to zkusil na mě potkali sjme se na diskotece a on že jestli zamnou muže dojít k nám na kfe chápeš jak to myslel a že už mi tochce říct dávno a já co prostě mě to jako nedocházelo to bylo ještě před tím kafem a on mi oblízl pulku obličeje stačila jsem uhnout manželovi jsem to řekla ale chlapi jsou splachovací dal pokoj protože jsem těhotná a manžel prostě už jako dobrý prej však tě už neotravuje říkám hm dobrý a na palení čarodejnic jsme byli sm anželem aon stou svojí a ta jeho si šla na zachod muj pro pivo a on mě tma začal hladit po noze tak sem se na něj hnusně podívala a pochopil to no katastrofa jako to bymě nenapadlo ví že jsem vdaná a že mám dítě a že jsme se snažili o další a on tohle hruza
tak takovýho chlapa bych teda nakopala do prdele a ještě když to na tebe takhle zkouší a to manželovi nevadí? To kdyby se stalo mě, že bych měla kamarádku a takhle mi vyjížděla po přítelovi, tak s ní okamžitě ukončím veškeré styky a něco bych ji i řekla ![]()
já taky prvě já jsem kuokala že jako s ním zase začal chodit ven a tak rpostě chlapi jsou asi splachovací nebo já fakt nevím bodejt by mi nedal pokoj když jsem tě+hotná a sedím doma nojo myslel si že když mám třeba trochu popito že mě asi zláká ale to fakt nee
čaute holky tak co děláte?my jsme ted byli koupit ěšák nebo spíš ted jsme se vrátili a bolí mě docela hlava nic příjemnýho už se těším večer k telce dala bychsi neco dobrýho ale fatk nevím teda co
My jsme byli v Jysku koupit peřinu, já jsem si kupovala minulý rok a přítel furt sem chtěl tahat péřovou…bléééé nesnáším péřový, tak jsem byli pro novou. Sem utahaná a těším se do postele ![]()
já se taky těším k telce aspon ale bude to talent mania neboco se dívám ale na primu a mala je do toho jak divá tak ju vždycky nechám tak do třičtvrtě na devět koukat a pak jde chrnět
No já bych si taky něco dala, ale ráno jsem sotva do sebe nasoukala banán, k obědu jsme měli kuře s rýží, tak to jsem vůbec nedojedla sem se v tom jen tak porejpala, protože mě bylo fakt blbě, teď jsem si dla rohlíky se šunkovým salámem a už do sebe nic nenasoukám, ale když si dám něco sladkýho, tak to mi blbě není. Doufám, že mě to brzo přejde je to fakt nesnesitelný ![]()
Já se dívam na novu už tam jsou ty duely, ale včera to nebylo nic moc, musíme začít koukat na filmy mám jich hodně stažených. Na horory se už radši dívat nebudu, prej to nedělá dobře, tak nevím no ![]()
na horoy nee u toho se člověk leká a ot bys neměla já se teda nedívám ale takybch koukla.nojo my to přepínáme tak nejak když nás to nebaví na primě přepnu to na novu a tak
určitě to přejde jen to bude chvili trvat je to hnusný ale vydržíš to a bude to ok mě už tedka blbě není jen když se přežeru
Ahoj holky tak zitra jdeme nejspis na ten 3D ultz, tak jsem aji trochu napnuta
Doufam ze vse bude v poradku, uz 2 dny mam takovy divny krece, dost me to boli, tak uvidime.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat