Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Gladys píše:
Já jsem dneska mladýho našla po odpoledním spánku, ležel na boku, obě ruce a obě nohy provlíklé dírami mezi šprušlemi a zaujatě jednu hryzal
@lens píše:
My to museli vyřešit postelí. V postýlce se pořád bouchala a nespala. Co spí na posteli je klid![]()
![]()
tak on v postýlce spí normoš jelikož je na ní zvyklej od porodky tak neusne jinde než v postýlce, sedačce a kočárku ![]()
@Gladys píše:
Já jsem dneska mladýho našla po odpoledním spánku, ležel na boku, obě ruce a obě nohy provlíklé dírami mezi šprušlemi a zaujatě jednu hryzal
A tak to u nás se postýlka ještě nehryže, tak daleko zatím nejsme. ![]()
Toto jsem taky v 8m věku řešila a vyřešila jsem to tak, že jsem šoupla do cestovní postýlky, přes tu viděl, byla měkká, takže se nemlátil a nohy s rukama mu nevyčuhovaly a byl tam do té doby než se z ní naučil vylejzat - do dvou let.
@Pettulle píše:
Toto jsem taky v 8m věku řešila a vyřešila jsem to tak, že jsem šoupla do cestovní postýlky, přes tu viděl, byla měkká, takže se nemlátil a nohy s rukama mu nevyčuhovaly a byl tam do té doby než se z ní naučil vylejzat - do dvou let.
a taky je super hraci ohrádka kombinovaná tyl sprušle..doporucuju Mothercare..:-)a já osobne bych do tý postýlky nic nedávala a nedala bych ho tam jen na skákáni atd…ale poridila tu ohrádku…oni jsou sikovný a diky tomu mantinelu pak vyskočej ven
…človek si to ani neuvedomi a šup:-D teda náš Lexík byl teda šikovnej děsně a tak v pul roce toho vyuzil:-)))))…
Naše madam s oblibou strká za mantinel celou hlavu a tam si vykládá. Od té doby, co cestuje po postýlce (4m
) slyším pořád nějaké rány, vypozorovala jsem teda, že na hlavu si dává pozor, ale kope do šprušlí co to dá
Momentálně je její nejoblíbenější spací poloha pavouk- všechny čtyři končetiny prostrčené mezi šprušlemi a v puse usínáček ![]()
Já si myslím, že to přejde ![]()
Jsem se ted nasmala.
Nas to dela taky. Jen, kdyz to clovek cte, tak mu to prijde vtipnejsi nez kdyz chodim ho porad vymotavat zpoza mantinelu apod. U nas ted take frci strkat hlavu mezi mantinel a sprusle. Jednu dobu jsem zkusila zamotat rucniky do toho hada a oblozit postylku, ale rano jsem ho nasla se vsema rucnikama na hlave ![]()
koupila jsem v ikei jen nizkej mantinel (cca 20 cm..kolem cele postylky…ono se to souplo jeste pod matraci tak to bylo jeste nizsti…v narazech to zabranilo..dite videlo…no a v roce sla do velke postele bez sprusli protoze to uz se s kazou ranou budila v postylce…a byl klid.
No nám pomohl na třískání v postýlce spací pytel, to jí zabraňuje trochu v pohybu.
@helenan píše:
No nám pomohl na třískání v postýlce spací pytel, to jí zabraňuje trochu v pohybu.
To se máte… Malá je schopna se spacím pytlem dělat snad stojky
Ale je rpavda, že ty kopance jsou takové tlumenější ![]()
@Gladys píše:
Ale je to roztomilé, že? ![]()