Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zeny, mam trochu jiny dotaz, ale nebudu zakladat nove tema..takze dneska maly skoro 5m plne na UM dostal kasi. Vypil 90ml a k tomu si cucl 80ml UM. A ted k jadru veci - normalne jsem ho budila v 10 vecer na mliko, a ted po te kasi nevim, jestli ho zasytila natolik abych ho budila? Nebo mam pockat jak si rekne? Poradite, prosim?
@svycarka já teda dítě kojila, ale zastávám názor, že děti se nebudí. jsem vděčná za každou chvíli kdy spí
hlad ho probudí a řekne si
@svycarka
ja bych ho zkusila nechat byt. vsak uvidis, treba se ti vzbudi o pulnoci nebo taky vydrzi az do rana.
PS: nas prcek ma 9 mesicu a veceri tak cca stejnou davku ![]()
@paola white ja jsem budit musela, maly spatne pribira..jinak bych ho samozrejme nechala…
@Ali-Ali ja prave docela koukala, ze si dal tolik, on totiz spatne pribira, kazde jidlo je boj. Saskuju u toho, aby vubec neco vypil
klidne totiz prospal noc aniz by se hlasil o jidlo.
@svycarka Nebudila bych. Malý mi díky tomu od šesti měsíců spává celou noc. Nejdřív se budil kolem jedné ráno, ale ne hlady, ale žízní. Tak jsem pak dávala kaši před koupáním (17.30), pak cucnout čajík a po koupání UM (18.30). Pak pomazlit a spát. Někdy v noci pil, ale cca od sedmi měsíců vydržel až do rána.
@chatwenna Když špatně prospívá, tak se musí budit. Taky jsem budila, byl hubeňourek a špatně pil.
@svycarka píše:
ja jsem budit musela, maly spatne pribira..jinak bych ho samozrejme nechala…
aha tak to je jiná. mě přibíral normálně, ale on se budil tak po 2-3 hodinách sám. tohle je těžké radit. zkus si půjčit váhu, nebudit třeba pár dní a uvidíš jestli bude přibírat ![]()
@chatwenna píše:ááá hele matka žravýho dítěte
Nechapu, proc budit dite na jidlo… Co to je za nesmysl?
@paola white Cau brouku
no, tak pardooooon, ja netusila, ze kdyz mimco nepribira, musi se budit…
@Gobca
Ja maleho nebudila ani ve spitale, i kdyz mi to nakazali ![]()
@paola white tak jakz takz se nam to zlepsilo a prave v poradne mi tu kasi doporucila, ale uz nerekla jestli budit a ja se zapomela zeptat a nemuzu se tam cely den dovolat. Prave bych nerada, aby mi zase spadl…je dneska uvidim, jestli si rekne nebo to potahne celou noc..
Ja budila taky, ale na kojeni. Kasicka je urcite mnohem kaloricky vydatnejsi a sladoucka…to bych asi nechala maleho spinkat. My zacaly prave kvuli pribirani s kasi a neee s ovocem.
@chatwenna Já dva dny po příchodu domů taky nebudila, i když mi to nařídili při odchodu z porodnice. A pak měl Jeník úbytek a já lítala obden na převážení. Celkem stresík. Když toho pažravce vidím dneska, nechce se mi tomu už ani věřit.
Mlíko ho prostě nebralo, maso ho oslovuje víc.
konečně rozumná rada