Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky
Prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost? Jak jste spokojené a hraji si s tím Vaše děti? Pořád se nemůžu rozhodnout, který koupit pro 7 měsíčního chlapečka.
Díky moc ![]()
@Terina89 malá dostala k vánocům od FP ale tu pejskovu sestřičku a miluje jí
, ideálně někde vyzkoušet
, mě se líbí víc ten medvěd ale když před vánocema vytáhli s tou psí slečnou tak jsme vzala pro malou tu
, hraje si s ní pořád a od vánoc jsem baterky neměnila ![]()
@Markéta80 Mě se právě víc líbí pejsek
Ta psí slečna je krásná, ale pro kluka nic moc ![]()
@Terina89 pro kluka se moc nehodí
, tak kup psa
jen teda mají všechny hračky od fp podobné písničky ![]()
Máme toho medvěda. Líbil se mi víc než ten pes od FP, ale pes je prý víc edukativní. Syn si s ním hrál asi 2 měsíce, pak ho přestal bavit ![]()
My máme oboje, a kluci si i vesměs hrají s obojím, myslím že malinko víc s tím pejskem od FP. myslím že má o něco víc aktivit, ale zase mele AJ/ČJ dohromady, pejsek se dá nastavit, a mluví buď AJ nebo ČJ. ale ten medvídek nám asi měsíc vůbec nefungoval(asi po půlroce užívání), a pak zase začal(je to výhra, nemáme účtenku). pejsek jede bez poruchy už přes 3 roky.
My mame psa, kamaradka medveda, muj syn si s tim moc nehraje a jeji dcera taky ne, shodli jsme se na tom, ze priste bysme nekoupili. Ale taky nam kamaradku, jejiz syn taha psa furt, asi zalezi na diteti. Ja doufam, ze druhe to treba zaujme vic a bude s tim hrat.
Za nás určitě mluvícího pejska, máme ho a malá ho zbožňuje. Má ho cca od roka, teď je jí 2,5 a pořád ji baví. Bavil by ji i dřív, ale přemlouvala jsem se dát za něj tolik peněz.