Mobil od T-mobile

Anonymní
19.11.18 17:37

mobil od Tmobile

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jsu zákazníkem T-mobile, ted v léte jsem si prodlužovala smlouvu na 2 roky a měnila tarif, chtěla jsme si vzít ted telefon za 1 kc, ale řekli, že nemám na něho nárok, jen ti, co si ted prodlouží smlouvu, tak bohužel no, co už nadělám, ale chtěla bych dceři nějaký obyčejný k Vánocum pořídit, nejlevnější vychází ale na 2000Kč, bez tarifu, nechci platit měsíčně ještě paušál dceři, stačí, když jí pořídíme kredit, chodí teprve do 1 třídy, poradí mi někdo, jestli je ještě nějaká jiná možnost si pořídit telefon nějak výhodně? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
19.11.18 17:52

Tak mobil do 2000 koupíš i bez T-Mobilu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.11.18 18:06

Obyč mobil koupíš kolem těch 2000 i normálně :nevim: od t mobilu máš nárok při prodloužení smlouvy, ale musíš si o něj říct když podepisuješ to prodloužení nebo novou smlouvu, rozmyslet se potom máš smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
19.11.18 18:33

Já teď budu kupovat dceři, která je v první třídě taky tel, je poměrně dobrý, pro prvnaka určitě. Cena je 2ooo+- ty dvě stovky. :) Takže určitě T-Mobile ani nepotřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 21:34

@yasmine5 a jaký budeš kupovat? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
1472
20.11.18 07:06
@Anonymní píše:
@yasmine5 a jaký budeš kupovat? Dekuji

Xiaomi Redmi A6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.18 18:52

Ahoj taky se chci zeptat nevíte když mam mobil na reklamaci a od t mobile a dostala jsem nahradni a nešťastnou náhodu spadl a prasklo zadni sklo tak nevim zda se mobil plati nebo jen za opravu a nebo vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák