Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
tohle nás čeká-Viki bude ted od druhé třídy chodit sama ze školy,manžel dorazí asi hodinu a půl po ní.
Nejsme vůůůbec milovníci mobilů,nepotřebujeme nový model,Vikča dostane můj,bo ho chce,je růžový
-mám véčko samsung už 2 roky,má tam foták i kameru,dobíjet budeme přes internet,dostane jen svou simku.
Nový mobil dostane až k 10 narozkám,to už si dáme záležet ![]()
Jsem pro Nokii
výbavu už pak podle přání, jsou levné i drahé.
Ad to že „dojde kredit“ , teď nevím, jestli všichni operátoři, ale sestřenka má funkci, že i když nemá kredit, může nějaké číslo „prozvonit“ a tomu dotyčnému přijde textovka, že ten a ten se s ním chce spojit a ať mu zavolá. Ale teď nevím, jakého toho operátora má, myslím, že T-Mobile.
Zairo jasně, že je HTC pro takto malé děti naprostá zbytečnost. Ne že by ho nezvládly, protože je to opravdu složitý tel. (bratr se jej naučil ovládat během čtvrt hodinky včera), ale opravdu drahý telefon a zloději by měli jednoduší obrat takto malé dítě.
Jsem pro tel. se základníma funkcema + něco navíc jako foťák a mp3, to dnes zvládne velké množství tel. v cenové relaci okolo 2 tis.
Ahoj, já hlasuju pro Sony Ericson. Měla jsem T610 a je nezničitelný. Koupil si ho původně tchán, pak ho věnoval mě, a po tom, co mi ho děti polily kakaem začal stávkovat (před tím byla spousta jiných nehod, ale to přestál). Koupila jsem si novej. Pak přišla kamarádka, jestli nemám nějakej funkční mobil „zatím“. Zkusila jsem nastartovat Ericsona… a on fungoval! Kamarádka ho má už tři roky a jede. Jestli mi odejde můj současnej ( LG, mají levný a hezký telefony, ale jinak nic moc), tak půjdu zase do Ericsonu, hlavně kvůli kvalitě.
Oživuji diskuzi
. Chtěli bychom dětem 9 a 11 let koupit k Vánocům nové mobily. Doteď měly mobily poděděné a už dosluhují. Samozřejmě do toho nechceme vrazit moc, ale zase nechceme kupovat něco úplně obyčejného. Máte nějaký tip na dobrý mobil za rozumnou cenu? Děkuji.