Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
S telefonem do 2tis. budeš muset nejspíš oželet wifi. Ani já nemám a to mě tehdá stál necelé 4tis. I co jsem nakoukla, tak žádný nenašla…
@Monika92 píše:
S telefonem do 2tis. budeš muset nejspíš oželet wifi. Ani já nemám a to mě tehdá stál necelé 4tis. I co jsem nakoukla, tak žádný nenašla…
Koukni na muj odkaz… ![]()
Ja jsem celkove s Nokii spokojena, tahle ma fakt vsechno, co bych potrebovala, baterka vydrzi, nic mi neblbne, fotky jsou docela hezke a nektere pouzitelne i na pocitaci… ![]()
@Barca12345 barus muzu se zeptat, ten display je dotykovy nebo jen ta klavesnice? dekuji ![]()
@111verunka111 píše:
@Barca12345 barus muzu se zeptat, ten display je dotykovy nebo jen ta klavesnice? dekuji
Neni dotykovy… to bych nesnesla! Ovlada se jen klavesnici.
@111verunka111 píše:
@Barca12345 jo super dekujitaky dotykace nemam rada
Ja mam dost dlouhy nehty, na nehet mi to nechce reagovat, pry jen na briska prstu, nikde se mi to nepusne kam chci a bla bla bla, vzdy u toho jen rostu, takze jsem to nechtela! ![]()
Ahoj, existuje mobil do 2000, max. 2500? Pro malou dceru, nemá smysl kupovat dražší. Aby šel WhatsApp, nějaká za hra. Fotky nemusí být kvalitní.
Díky
@Aries6 píše:
Ahoj, existuje mobil do 2000, max. 2500? Pro malou dceru, nemá smysl kupovat dražší. Aby šel WhatsApp, nějaká za hra. Fotky nemusí být kvalitní.
Díky
Asi něco od Xiaomi, jsou levný, ale celkem kvalitní…
Prosím maminky poradte, chtela bych si poridit mobilni telefon max do 2000kč, a me pozadavky : wifi, kvalita fotek dobra, mp3, a aby nebyl jen dotykovy cely bez tlacitek. Dekuji moc za rady a tipy