Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte někdo doma tento dětský tablet? Zajímají mě Vaše zkušenosti. moc se mi líbí, budu ho kupovat k Vánocům ![]()
Tak to vidim poprve. A kde ho budes kupovat a kolik to stoji? Vypada fakt pekne.
Musím ho koupit v Německu, stojí 90 eur+ nabíječka 15 eur. Uvažovala jsem o pohádkovém kamínku, ale kamarádka, která je v těchto věcech o krok napřed, protože má staršího chlapečka, mi to rozmluvila. Vtech je kvalita a ten tablet fakt vypadá dokonale, jen jsem se chtěla zeptat
na zkušenosti.
No jenze je v nemcine oproti pohadkovemu kaminku. O tom uvazuju ja.
Ahojky budem take kupovat storio 2.Zkusenosti s tim nemame .ale kamaradka ma 2,5 leteho chlapecka, ma storio 1 a jde mu to.Uz dokaze rozeznat co chce, jestli poslouchat pohadku nebo kreslit, pri malovani umi vybarvovat obrazky atd.My mame chlapecka 3 roky a 3 mesice a jeste pred 2 mesici jsme na to koukali a rikali si(ponevadz jsme meli moznost si to v obchode vyzkouset),ze to jeste neni nic pro nej, ale kdyz to zvlada kamaradcin kluk, tak nas se to snad take nauci si rikame
,tak uvidime.
@paja2310 píše:
Ahojky budem take kupovat storio 2.Zkusenosti s tim nemame .ale kamaradka ma 2,5 leteho chlapecka, ma storio 1 a jde mu to.Uz dokaze rozeznat co chce, jestli poslouchat pohadku nebo kreslit, pri malovani umi vybarvovat obrazky atd.My mame chlapecka 3 roky a 3 mesice a jeste pred 2 mesici jsme na to koukali a rikali si(ponevadz jsme meli moznost si to v obchode vyzkouset),ze to jeste neni nic pro nej, ale kdyz to zvlada kamaradcin kluk, tak nas se to snad take nauci si rikame,tak uvidime.
Jak na tom poslouchá pohádku? Jde tam stáhnout něco v češtině?
Je to perfektni hracka koupila sem to k vanocum bydlim ve francii a muzete si nahrat 2 hry zadarmo je to perfektny mam mlou holcicku a taky neumi cist muzete mit hry kde nemusi cist je tam taky hudba a taky pohadky doporucuju pro mensi deti je taky storio baby
Tak vcera jsme v Nemecku koupili Storio 2 v ruzove barve pro nasi skoro 4letou princeznu.Cely vecer jsem si hrala a tak se mohu podelit uz trochu o dojmy a zkusenosti ![]()
Myslim ze by to zvladlo i 2,5 lete ditko.Vse je prehledne, ikonky reaguji dobre. V baleni byla 4GB karta tak jsem tam hned msle nahrala ceske pohadky v mp3 a spoustu fotek s jejima kamaradama. Jedine co nejde a co me mrzi je video. Podporuje format avi tak jsem zkousela nahrat na kartu pohadku ale neprehraje a nebo dost trhane. Nepobere velky soubor proste.
Ale i tak se tesim az mala rozbali darecek…ceka ji spousta zabavy s focenim, kde ma integrovany 1,3Mpx fotak s otocnou hlavou. Prednastavene srandovni ramecky a obliceje.Muze nahravat videa. Kreslit, upravovat fotky, vybarvovat omalovanky, hrat hry, dve jsme mohly stahnout zadarmo ale urcite dokoupime kazetu s princeznama a Mickeym
Ma tam kalkulacku, kalendar, hodiny, poznamkovy blok, muze si pridavat pratele a k nim popis s fotkama a hlavne pripojit sluchatka a treba v aute poslouchat pohadky
Celkove myslim ze he to nadherna hracka.Jen cena 119€ neni nejmin ale tak hadam na delsi dobu vydrzi a pak podedi sestricka
Tablet je lehky, funguje na 4AA baterie ale da se dokoupit i adapter do site nebo do auta. Vzhledem k tomu ze nam neustale kradla iPhone na hry tak tohle bude jen a jen jeji
Snad jsem vam pomohla. A hry ke stahnuti z Nemeckeho programu stoji cca 2,99€.Jsou to takove srandy ale docela poucne. Prednastavene jsou tam tri hry.
Za me jen a jen doporucuju protoze najit hracku ktera by za chvilku neskoncila v koute je docela tezke a v pokojiku uz jich ma dost. Tahle s nama bude asi vsude cestovat i po vyletech ![]()
My ho nakonec koupili k Vánocům. Malej je velmi spokojenej. Začíná dokonce šprechtit německy
K narozkám ( te´d mu byly čtyři roky) jsem mu dokoupila hru Cars a vyhraje si s tím celkem dost. Hlavně se naučí manipulovat s technikou zábavnou formou. K Vánocům to vidím na Nintendo a pak obyčejný tablet. Chci, aby než půjde do školy, aby tyto věci znal a uměl s nimi pracovat a pak nebyl ve škole za jelito. ![]()
Taky jsem o něčem takovém uvažovala. Nakonec vyhrál obyč tablet s androidem a silikonové pouzdro. Stálo to o dost míň, není problém s videem a aplikace porostou s dítky. Navíc je v nouzi můžu použít i já pro dospělácké věci.
to věřím. Jenom se mi tu nepohybuje zbytečných 100€, abych si udělala radost
Navíc prckový se širší věci blbě drží, takže by ho stejně nemohla ani podědit.
Taky jsme chteli puvodne normalni tablet(ten je tedadrazsi)ale vydrzi nadlouho.No nakonec zvitezilo tohle. Nemusim trnout hruzou ze ji spadne neb je narazu odolne a hlavne je jen jeji a nauci se na nem spoustu veci.Cena vyssi ale nedostane k narozeninam milion blbosti jen tohle od nas rodicu
Doma mame Notas a stolni PC tak zatim tablet za desitku nepotrebujeme
Jo a hlavne mala je po me silena do foceni, puvodne jsme jeli pro fotak Kidizoom, ale tohle vyhralo ![]()