Dětský Vtech tablet storio 2

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
20.11.12 16:45

vtech tablet storio2

Ahoj, máte někdo doma tento dětský tablet? Zajímají mě Vaše zkušenosti. moc se mi líbí, budu ho kupovat k Vánocům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LEM
669
20.11.12 22:55

Tak to vidim poprve. A kde ho budes kupovat a kolik to stoji? Vypada fakt pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boubeleho matka
21.11.12 09:46

Musím ho koupit v Německu, stojí 90 eur+ nabíječka 15 eur. Uvažovala jsem o pohádkovém kamínku, ale kamarádka, která je v těchto věcech o krok napřed, protože má staršího chlapečka, mi to rozmluvila. Vtech je kvalita a ten tablet fakt vypadá dokonale, jen jsem se chtěla zeptat :D na zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
LEM
669
21.11.12 09:51

No jenze je v nemcine oproti pohadkovemu kaminku. O tom uvazuju ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boubeleho matka
21.11.12 10:37

No, náš malej stejně ve třech letech neumí číst

• Citovat
  • Upravit
paja2310
29.11.12 10:42

storio2

Ahojky budem take kupovat storio 2.Zkusenosti s tim nemame .ale kamaradka ma 2,5 leteho chlapecka, ma storio 1 a jde mu to.Uz dokaze rozeznat co chce, jestli poslouchat pohadku nebo kreslit, pri malovani umi vybarvovat obrazky atd.My mame chlapecka 3 roky a 3 mesice a jeste pred 2 mesici jsme na to koukali a rikali si(ponevadz jsme meli moznost si to v obchode vyzkouset),ze to jeste neni nic pro nej, ale kdyz to zvlada kamaradcin kluk, tak nas se to snad take nauci si rikame :-)),tak uvidime.

• Citovat
  • Upravit
95
29.11.12 10:50
@paja2310 píše:
Ahojky budem take kupovat storio 2.Zkusenosti s tim nemame .ale kamaradka ma 2,5 leteho chlapecka, ma storio 1 a jde mu to.Uz dokaze rozeznat co chce, jestli poslouchat pohadku nebo kreslit, pri malovani umi vybarvovat obrazky atd.My mame chlapecka 3 roky a 3 mesice a jeste pred 2 mesici jsme na to koukali a rikali si(ponevadz jsme meli moznost si to v obchode vyzkouset),ze to jeste neni nic pro nej, ale kdyz to zvlada kamaradcin kluk, tak nas se to snad take nauci si rikame :-)),tak uvidime.

Jak na tom poslouchá pohádku? Jde tam stáhnout něco v češtině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tortue
3.1.13 22:07

storio2

Je to perfektni hracka koupila sem to k vanocum bydlim ve francii a muzete si nahrat 2 hry zadarmo je to perfektny mam mlou holcicku a taky neumi cist muzete mit hry kde nemusi cist je tam taky hudba a taky pohadky doporucuju pro mensi deti je taky storio baby

• Citovat
  • Upravit
Michaela M.
30.4.13 10:23

Tak vcera jsme v Nemecku koupili Storio 2 v ruzove barve pro nasi skoro 4letou princeznu.Cely vecer jsem si hrala a tak se mohu podelit uz trochu o dojmy a zkusenosti :-)
Myslim ze by to zvladlo i 2,5 lete ditko.Vse je prehledne, ikonky reaguji dobre. V baleni byla 4GB karta tak jsem tam hned msle nahrala ceske pohadky v mp3 a spoustu fotek s jejima kamaradama. Jedine co nejde a co me mrzi je video. Podporuje format avi tak jsem zkousela nahrat na kartu pohadku ale neprehraje a nebo dost trhane. Nepobere velky soubor proste.
Ale i tak se tesim az mala rozbali darecek…ceka ji spousta zabavy s focenim, kde ma integrovany 1,3Mpx fotak s otocnou hlavou. Prednastavene srandovni ramecky a obliceje.Muze nahravat videa. Kreslit, upravovat fotky, vybarvovat omalovanky, hrat hry, dve jsme mohly stahnout zadarmo ale urcite dokoupime kazetu s princeznama a Mickeym :-) Ma tam kalkulacku, kalendar, hodiny, poznamkovy blok, muze si pridavat pratele a k nim popis s fotkama a hlavne pripojit sluchatka a treba v aute poslouchat pohadky :-) Celkove myslim ze he to nadherna hracka.Jen cena 119€ neni nejmin ale tak hadam na delsi dobu vydrzi a pak podedi sestricka :-) Tablet je lehky, funguje na 4AA baterie ale da se dokoupit i adapter do site nebo do auta. Vzhledem k tomu ze nam neustale kradla iPhone na hry tak tohle bude jen a jen jeji :-) Snad jsem vam pomohla. A hry ke stahnuti z Nemeckeho programu stoji cca 2,99€.Jsou to takove srandy ale docela poucne. Prednastavene jsou tam tri hry.
Za me jen a jen doporucuju protoze najit hracku ktera by za chvilku neskoncila v koute je docela tezke a v pokojiku uz jich ma dost. Tahle s nama bude asi vsude cestovat i po vyletech :-)

• Citovat
  • Upravit
boubeleho matka
30.4.13 10:31

My ho nakonec koupili k Vánocům. Malej je velmi spokojenej. Začíná dokonce šprechtit německy :jazyk: K narozkám ( te´d mu byly čtyři roky) jsem mu dokoupila hru Cars a vyhraje si s tím celkem dost. Hlavně se naučí manipulovat s technikou zábavnou formou. K Vánocům to vidím na Nintendo a pak obyčejný tablet. Chci, aby než půjde do školy, aby tyto věci znal a uměl s nimi pracovat a pak nebyl ve škole za jelito. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7974
30.4.13 11:02

Taky jsem o něčem takovém uvažovala. Nakonec vyhrál obyč tablet s androidem a silikonové pouzdro. Stálo to o dost míň, není problém s videem a aplikace porostou s dítky. Navíc je v nouzi můžu použít i já pro dospělácké věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boubeleho matka
30.4.13 11:19

Obyčejný tablet bude následovat :mrgreen:
tohle je fakt hezká hračka :dance:

• Citovat
  • Upravit
7974
30.4.13 11:51

:D to věřím. Jenom se mi tu nepohybuje zbytečných 100€, abych si udělala radost ;) Navíc prckový se širší věci blbě drží, takže by ho stejně nemohla ani podědit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boubeleho matka
30.4.13 11:58

Já taky nemám eura :mrgreen: to Ježíšek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaela M.
30.4.13 12:00

Taky jsme chteli puvodne normalni tablet(ten je tedadrazsi)ale vydrzi nadlouho.No nakonec zvitezilo tohle. Nemusim trnout hruzou ze ji spadne neb je narazu odolne a hlavne je jen jeji a nauci se na nem spoustu veci.Cena vyssi ale nedostane k narozeninam milion blbosti jen tohle od nas rodicu :-) Doma mame Notas a stolni PC tak zatim tablet za desitku nepotrebujeme :-)Jo a hlavne mala je po me silena do foceni, puvodne jsme jeli pro fotak Kidizoom, ale tohle vyhralo :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák