Vánoční dárek - tablet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
16.11.12 16:33

Vánoční dárek - tablet

Chtela bych manzela na Vanoce prekvapit a koupit mu tablet, ale vubec nevim podle ceho vybirat, na co se zamerit. Muzete mi nekdo poradit? Pokud mate a jste spokojeni, tak budu rada i za konkretni typ. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2777
16.11.12 16:45

Mně manžel koupil Prestigio MultiPad PMP3370B a já jsem spokojená. Stál 2 600,– Kč. Ale my jsme ho vybírali místo čtečky knih. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
16.11.12 17:00

My jsme ho teď koupili synovi,6 let, k narozkám na pohádky, takže jsme pořizovali v akci COSI.Ale stačí. Pro chlapa určitě kvalitu, na netu jsou recenze na ledaskterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.11.12 17:01

No, my si zrovínka tuhle s manželem dělali srandu, že už jsme taky in a že i my koupili koupili klukům tablety - antibiotika, maj angínu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35696
16.11.12 17:10

Ja mam Samsung a super. Pokud nekoukas na penize tak asi Apple, nebo novyho Samsunga note.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
16.11.12 17:14

Taky bych zvolila samsung

• Citovat
  • Upravit
1133
16.11.12 17:37

Dcera si vysoutěžila Apple a podle manžela prý dobrý (je z oboru) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
16.11.12 17:54

Mame iPad a mohu ho doprorucit, akorat je to trochu jina cenova kategorie. ja ho prakticky vyuzivam denne a notebook uz ani nezapinam, akorat se mi na nej prasi. Manzelovi jsem letos chtela koupit iPad mini, ale na displeji vidime pixely (rozmazlenost z velkyho iPadu) a manzel to chce predevsim na cteni knizek a novin, takze to trosku kazi dojem, navic neni tak moc podsvicenej, tak to nechavam plavat a snad se pristi rok apple vytahne a bude mini s retinou :) Jiny znacky si netroufam hodnotit, ale spolehala bych se na nejake uzivatelske recenze na odbornych strankach. Tady kazdy napise co povazuje za nej :mrgreen: a bude z toho pekny gulas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
16.11.12 18:15

Jde o to kolik na něj mas.. my máme asus eee pad transformer s klávesnici (buď je to tablet nebo se zacvakne do klávesnice a je jako netbook s dvojnásobnou vydrží baterky) a jsme spokojeni. Stojí cca 12000 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.12.12 17:20
@michee píše:
Mame iPad a mohu ho doprorucit, akorat je to trochu jina cenova kategorie. ja ho prakticky vyuzivam denne a notebook uz ani nezapinam, akorat se mi na nej prasi. Manzelovi jsem letos chtela koupit iPad mini, ale na displeji vidime pixely (rozmazlenost z velkyho iPadu) a manzel to chce predevsim na cteni knizek a novin, takze to trosku kazi dojem, navic neni tak moc podsvicenej, tak to nechavam plavat a snad se pristi rok apple vytahne a bude mini s retinou :) Jiny znacky si netroufam hodnotit, ale spolehala bych se na nejake uzivatelske recenze na odbornych strankach. Tady kazdy napise co povazuje za nej :mrgreen: a bude z toho pekny gulas.

rozhoduju se pro manžela mezi Ipad2 a Ipad mini, a pořád to nemůžu rozlousknout. Na mini se mi líbí cena, ale bojím se, že pro chlapa bude ro ruky malý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.12.12 17:27

@befana iPad klasickej je teda dost velkej, ja ho prakticky vyuzivam misto pocitace, iPad mini je takovy akorat do ruky, maly rozhodne neni, jen nema tak vychytany displej jak velkej iPad. Vyhoda iPadu mini je i jeho vaha, ten velkej je i na me dost tezkej. Jinak za ty penize mi prijde lepsi koupit velky, ale zalezi na parametrech, jestli s suplikem na simku nebo bez ajakou kapacitu, my mame 32GB a suplik na simku, mam do toho datovej tarif a nemenila bych. Samotny wifi je trosku omezenejsi, myslim, ze tam snad i neni moznost navigace, ale to ne kazdy oceni. Nejlepsi je osahat si to v prodejne a nechat si poradit od prodavacu, ti podle toho na co mabyt zarizeni primarne urceno zkusene poradi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.12.12 11:53

Tak jsem narazila na dost velký problém. Ipad Mini se nedá absolutně vůbec sehnat!!! Chodí jen nepravidelně pár kousků, a ty jsou hned pryč. Takže jsem asi ve 3obchodech napsána do pořadníku :-(
Je mi jasný, že do vánoc už je to pasé…Tak se musím rozhodnout, zda vybrat jiný nebo manželovi nadělit korunky, s tím, že v lednu pak snad budou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
22.12.12 13:31

Mě manžel koupil Tablet Navon a naprostá spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák