Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím omlouvám se jestli už tu podobná diskuse je ale vzhledem k tomu že potřebuju znát názor na mou konkrétní situaci zakládám diskusi novou jde mi o to že zítra se chystám jít koupit nový notebook http://interlink.tsbohemia.cz/…d152217.html a nevyznám se v tom jde o to že nevím zda tam bude Windovs a nebo jestli ho tam musím doinstalovat všechnoje mi jasné jen tady si nejsem jistá a tak se ptám vás zkušenejších
Pisou ze je tam win8 64bit, tak by to nainstalovane byt melo, jen se s tim poprve musi trochu pohrat.
V PC jiz bude nainstalovan Windows 8 - je to napsane dole v parametrech.
Super jsem si toho jenom nevšimla ono ty parametry jsou dost malým a já s tím zrakem prostě čas od času něco přehlédnu díky moc za rady
@Pumprlyk Je to na každém - já jsem naprosto spokojená s malým netbookem ![]()
@Pumprlyk No nevím.. On zavřený netbook nezabere žádné místo a je lehký a přijde mi tak nějak odolnější.. Obrazovku si nakloníš jak potřebuješ a nepotřebuješ stojánek.. pokud bys používala tablet + externí klávesnici tak je to zas neskladné.. Ale záleží na tobě - já jsem zastánce netbooku ![]()
@Pumprlyk Nový tak 3-4 hodiny, teď už (2 roky stará baterka) hodinu..
@Pumprlyk Neboj, dá se normálně vyndat a vyměnit
Znám lidi co třeba hodně cestují a tak mají dvě baterky - doma obě nabijí a pak mění.. V tabletu je napevno? To ani nevím - to by byla další nevýhoda pro mě ![]()
Ahojky tak opět oživuji diskusi. Sháním jen baterku do Notebooku Lenovo Myslíte že je reálné sehnat ji pouze na pujčení? (jedu ve středu pryč a v autobuse nebude elktrika tedy možnost dobytí) a pokud ne za kolik se dá tak ve Zlíně koupit? díky
Ahoj holky, znáte nějaké stránky, které by mi filrovaly ceny elektroniky (neco jako je kupujete.cz, konkrétně notebooky? Chceme rodičům k Vánocům s uhlopříčkou 15" nějaký levný. Díky