Windows 8

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2182
20.11.12 23:55

windows 8

Ahojky, mate nekdo windows 8???
my si poridili novy laptop s „osmickou“ ale popravde jsem velice zklamana a tak nejak se nemuzu v tom rozkoukat. Vubec nechapu Skype, poradi mi nekdo kde se tam prihlasuje a odhlasuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
21.11.12 00:22

Taky mám nový noťas s W8 a jsem z toho rozhozená. nejvíc mě dostalo, když jsem několikrát po sobě chybně zadala přihlašovací heslo a noťas se mi zablokovala a musela jsem si přes net z manželova PC zadat nové heslo..
se skype neporadím. jsem přes zprávy přihlášená na fb, ale přes poštu mi nejde přihlásit se do mailu. a taky nevím proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
21.11.12 11:07

No bude to orisek. Ja se prave vsude dostavam, pres to konto, ktere mi to na zacatku nabidlo a vytvorilo, ale na Skype jsem prihlasila chlapa ated ho neumim odhlasit. Jsem z toho pekne vytocena. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
7.1.13 12:52

Holky (a kluci), tak jak Windows 8? Už jste si zvykli nebo raději nebrat? Momentálně to řeším, tak hledám, kde se dá.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
7.1.13 12:55

@rejžička my je máme, a nedělá mi nějaký problémy s ním pracovat. jen spíš budeme muset vyměnit bednu od PC, protože máme televizní kartu v PC a s těma 8 to nějak chudák nepobírá a občas se nám ta telka sekne.. ale myslím si, že 8 nejsou složitý :)

• Citovat
  • Upravit
7241
7.1.13 13:06

@mončís Je to jenom ta úvodní obrazovka - Metro, pak jsou to vlastně 7. Vím, vím, ale chybí mi osobní ozkoušení. A vyhovují ti teda, nemám se jich bát?

Příspěvek upraven 08.01.13 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
7.1.13 15:15

Vypíná se to tím, že najedeš myší do prava a vyskočí ti lišta a v té je nastavení a přes to se to vypne. nejvíc my teda schází START.. člověk si zvykne, ale není to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
7.1.13 17:28

My to vypínáme alt + F4 a vyjede tabulka co chceš dělat s počítačem… najíždět do startu nás moc nebavilo! :)

• Citovat
  • Upravit
7241
7.1.13 17:32

@mončís No právě.. A není tam jinačí čudlík, kterm se to jenom uspí? Jako třeba na tabletu, však tak je koncipován i celý Win7..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
7.1.13 17:32

Tedy samozřejmě Win8, pardon. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
7.1.13 22:21

@mončís ty jo, diky za tip k vypinani, ja to vypinala pored pres start a bylo to fakt zdlouhave. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.1.13 11:55

@martext není zač… :mavam: taky mě to nebavilo právě a přítel umí všelijaký zkratky tak poradil :*

• Citovat
  • Upravit
7241
8.1.13 17:15

A jinak spokojenost, všechny programy, co jste v pc měli předtím, vám jdou? V dlaždicích Metra jste se v pohodě přihlásili na mail, do prohlížeče atd.? :-)

Jinak to vypínání jde pořešit prográmkem, stejně jako chybějící Start. Hodně si to do Googlu, vyjede vám jich spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
9.1.13 07:33

@rejžička jo všechno nám jde… ty dlaždice jsme hodně promazali.. jinak my máme email gmail.. takže nejsme spárovaný s windows 8. museli jsme hodně věcí doinstalovat si nebo přeinstalovat, dřív jsme měli Visty.

• Citovat
  • Upravit
NV
21
9.1.13 18:04

Plánuji si koupit nový notebook, takže s W8. Kamarád je používá a je spokojený. Tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák