Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak na ovládání-používání mi vyhovují spíše sedmičky. Ale co se týče vylepšení, tak určitě osmičky, mají pár dobrých vychytávek.
Mám osmičky, zpátky jít neplánuju, okna skoro nepoužívám, jsem klasicky na ploše. Probléms tím nemám.
Já osobně bych při výběru vůbec neřešila, jestli 7 nebo 8, vybírala bych naprosto podle jiných parametrů. ![]()
@rejžička určitévybírám i podle jiných parametrů, ale koukám i na zkušenosti ostatních a tady je 90% uživatelům zatím spíš proti w8
@Rebecca Tea píše:
@rejžička určitévybírám i podle jiných parametrů, ale koukám i na zkušenosti ostatních a tady je 90% uživatelům zatím spíš proti w8
Tak lidi se obecně neradi smiřují s novinkami, se změnami. To máš jako na fb, taky všichni remcají. ![]()
Nicméně ono jde spíše o technická vylepšení, ne o to, kde co je a že si musíš zvykat hledat jinde.
@rejžička mě nejde o novinky, mě jde o celkový problém co na 8 mám..třeba po aktualizaci se kompletně změní heslo a už se tam nedostanu, pak ho musím resetovat přes mobil..nebo hry, kolik super her bych chtěla hrát, jenže..ajejda jen do win 7..
@Malike Nezlob se, ale to není problém osmiček. Spíše počítače nebo tam máš něco špatně nastavené. Že by se po aktualizaci změnilo heslo, to slyším poprvé. ![]()
@rejžička tak stalo se mi to jednou, po aktualizaci..volala jsem technika a ten se tím poprvé nesetkal, navedl mě kde se resetuje heslo..a rovnou mě naučil, jak vypínat heslo..pač prej by se mi to mohlo stát znovu..a aktualizace je co..software..čímžpádem je to chyba čeho…8ček…