Windows 8

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6157
25.9.13 00:07

@Sakuram

Taky na ty novinky kašlu :mrgreen:
Mobil mám starej tlačítkovej, na ten dotykovej bych si prostě nezvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.9.13 07:22

@Sakuram taj ja bych se byt vami zpatky nevracela, W8 ma hodne veci zlepsenych, je skoda delat krok zpet jen proto, ze si nemuzete zvyknout. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.9.13 09:46

@zvědavá borůvka Ták ták :mrgreen: já mám teda ten, co má tlačítka a je zároven i dotykový, abych teda nebyla zas až tak opožděná :P :lol:

@rejžička No to možná jo, ale pro mě to má samá negativa, nic z toho jejich menu nevyužiju, start jsem si musela stáhnout, aby mi šli videa tak si taky musím na to něco stáhnout a nejvíc ze všeho mě na tom se*e to, že mi neustále při projíždění netu, skáče na plochu neustále to přiblblí menu, aniž bych najížděla do rohů. Přijde mi to jak menu na mobil :lol: :?…pro mě je to prostě absolutně k hovínku ;) :jazyk:. Nevím teda jak si mám jako zvyknout na to, že to na mě vyskočí 20× do půl hodiny a to ještě někdy 3× za sebou :pocitac: :zed:, a já to furt zavírám jak blbec :pocitac:, a notebook mám nový: ASUS x5503 takže pochybuji že by to bylo jím 8o :think: :nevim: :pocitac:. Stejně na tom notebooku nedělám nic moc než jsem na internetu, stahuju, mám tam fotky, atp. Takže k čemu mi má být tenhle „vylepšený" windows :think:…k ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.9.13 12:49

@Sakuram Vypni si gesta. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.9.13 17:20

@rejžička A můžu se zeptat jak se to děla? :think: ja se v takových věcech moc nevyznám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.9.13 19:56

@Sakuram Ja jsem ted bez pocitace, je v oprave - proto taky pisu takhle silene, tak ti to bohuzel z hlavy nereknu. Ale projed nastaveni, to najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.9.13 20:04

Pokusím se ;), ale pochybuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
25.9.13 22:38

@rejžička @Sakuram

Tak jsem taky zkusila najít ty gesta, ale neúspěšně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.9.13 22:46

Též neúspěšně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
10.11.13 11:02

Ahojte, chci poprosit nekoho o radu, w8 mame uz rok a nez sel na spraveni laptop, tak se mi podarilo v nastaveni zbavit prepinani obrazovek, ale ted na to za boha nemuzu prijit :evil: Nevite nekdo? Jedna se o takovy ten pohyb prsetm doprava, kdy se mi to prepina mezi internetem, videem, a jeste nekolika dalsima strankama :zed: obcas uz z toho taky silim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.12.13 20:34

Ahoj, co používáte prosím ve Windows8 pro úpravu videa? Něco jako Movie Maker? Ty ve Win8 nejsou a prý pro ně ani nefungují. Jen pro upřesnění, nenechala jsem si zatím nainstalovat aktualizaci na Win8.1, kolega ajťák mi říkal, ať to ještě nedělám, že to nemají ještě doladěný a spoustě lidí to pak blbne. Máme relativně novou (rok starou) videokameru Sony, tak jsem si stáhla jejich PlayMemories home, ale tam není možnost při vytváření DVD vkládat do toho filmu popisky / komentáře / slidy s nadpisama kde, kdy atp. bylo video natočený. Co ve Win8 používáte? Děkuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
20.12.13 23:13

@Petan tady stejně nikdo neodpovídá ;-) asi to není dostatečně mateřské téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.12.13 00:33

@Lucinatko To znělo jako posmívání, čéče. 8)

Já bych i poradila, ale videa neupravuju, jsem na to líná. Jinak osmičky mám přes rok a ok, jede mi všechno. Jen MO stávkovaly, tak jsem si dala obyč Open Office, beztak poslední dobou píšu jinam. Ale to mohlo být tím, že jsem měla nelegálky. :jazyk:
Jinak 8.1 mi to nabízí taky, ale neaktualizuju, nejsem pitomá - ač nemám kolegu ajťáka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
21.12.13 01:26

@rejžička to byl vtip, staci se podivat o prispevek vyse, kde jsem pokladala dotaz o pet tydnu drive a nenasel se nikdo, kdo by odpovedel 8) tak jsem si rekla, ze to tady @Petan aspon okomentuju jakkoliv, at to aspon vyskoci mezi aktualni temata a treba se nekdo chyti ;) a chytl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.12.13 01:52

@Lucinatko Nechytl, já si četla hned ten první příspěvek, kde se dotazuje, jen jsem neměla co říct. Pak taky ne, ale tak když jsi to chtěla.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák