Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chci si koupit novy notebook a premyslim po precteni vsech moznych diskuzi, jestli w7, nebo s w8? kdo co mate a jak jste si zvykly? rada bych znala vase zkusenosti a nazory.
@Rebecca Tea mám oboje, vyhovuje mi spíš win7 - hodně programů není kompaktibilní s win 8 /myšleno těch starších/. S win 7 mi spolupracuje všechno, takže pohoda..
Windows 8 jsou peklo, nadávala jsem tu jak špaček, tak chlap nainstaloval radši W7 ![]()
@martina.se dekuju za nazor, jsem v tom nerozhodna, ale vnitrne citim, ze zustat pri starem na co jsem zvykla by bylo asi lepsi…uz tyden cumim na pc a vybiram notebook, chci 13, nebo 14 palcovej, tak ten vyber neni moc velky, rada uz bych koupila, ale zase nechci se unahlit
@MUFICE
no aspon ze mas vedle sebe nekoho, kdo ti s tim poradi a vyresi to ![]()
@Rebecca Tea píše:
@MUFICEno aspon ze mas vedle sebe nekoho, kdo ti s tim poradi a vyresi to
Je to jeho práce ![]()
@Rebecca Tea Já mám 8 a je mně to vcelku jedno. Ale kdybych si mohla vybrat tak 7.
Věčně nemůžu něco najít, všechno jakýsi složitý a teď nám byl borec zapojovat wifinu a vůbec si s tím nevěděl rady ![]()
@Rebecca Tea můj chlap taky přeinstalovával zpět na win 7. Ono když pak chceš dát starší programy atd, tak s těma win 8 je strašná makačka, samé doplňky a pod, aby to fachalo.. takhle je to pohodlné, bez problémů
mladý má v noťasu taky win 7
Já mám windows 8 a nemůžu si stěžovat. Je to asi spíš o tom, zda je člověk zručnější v PC. Kdo nemá problémy s „novýma“ věcma, zvykne si na 8 a nebude mít žádné problémy ![]()
Řeším ted to stejné co @Rebecca Tea, problém je že ale se sedmičkama už se toho moc neprodává, aspon já jsem teda nenašla. A co je bez OS, tam často píšou, že na to sedmičky nejdou ani nainstalovat.. To jste schopné si to samy tak poštelovat, že tam ty sedmičky dáte, nebo Vám to někdo instaluje?
@marmelada78 píše: Řeším ted to stejné co @Rebecca Tea, problém je že ale se sedmičkama už se toho moc neprodává, aspon já jsem teda nenašla. A co je bez OS, tam často píšou, že na to sedmičky nejdou ani nainstalovat.. To jste schopné si to samy tak poštelovat, že tam ty sedmičky dáte, nebo Vám to někdo instaluje?
Můj chlap kvůli Windows 7 musel koupit jiný harddisk a vyměnit ho v PC a pak tam nainstaloval W7. Aspon ted máme rychlejší nb, předtím to bylo hrozně pomalé a to máme půl roku starý nb HP ![]()
OS je operacni system, takze si koupis holej notebook a musis si ho k tomu prikoupit a nainstalovat. Rekla bych, ze je lepsi koupit ho s OS.
@Martina0 píše:
OS je operacni system, takze si koupis holej notebook a musis si ho k tomu prikoupit a nainstalovat. Rekla bych, ze je lepsi koupit ho s OS.
Já jsem se špatně vyjádřila, vím že OS je operační systém, ale právě u těch „holých“ ntb rovnou píšou něco ve smyslu, že tam sedmičky ani nenainstaluješ..
@marmelada78 píše:
Já jsem se špatně vyjádřila, vím že OS je operační systém, ale právě u těch „holých“ ntb rovnou píšou něco ve smyslu, že tam sedmičky ani nenainstaluješ..
@marmelada78 Aha, tak to nevím, nemám s tím zkušenost. Microsoft pravděpodobně chce, aby lidi kupovali,,nejvyšší'' verzi. Já mám taky 8ky a moc spokojená tedy nejsem, jenže já měla doteď Xpéčka
. Ale zvyknu si, zas taková tragédie to není. I když Android je pro mě uživatelsky lepší.