Není moc brzo na miminko? Bude mi osmnáct.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1402
17.5.10 13:11

Ahoj, pokud to miminko chceš nenech si do toho od nikoho mluvit-sama jsem to zažila :wink: otěhotněla v 18 rodila čerstvě po 19 narozeninách a nijak toho nelituju. Také jsem měla staršího přítele, který se o nás ze začátku staral- jen nám to vydrželo pouze půl roku a rozešli jsme se z mého popudu-hrozně se změnil. A můžu z vlastní zkušenosti říct že jsem se zvládla postarat o sebe a malého sama i bez předešlých zkušeností-on tě ten drobeček donutí, a jde to samo ani nevíš jak :wink: takže bych se toho vůbec nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.5.10 15:09

MIAREI:
musím se smát!
Směju se tomu, jak se tu většina mladých ohání tím, že má staršího přítele, který obstaral byt a má dobrou práci a bla bla bla.
Co trocha samostatnosti? Hrdosti? Schopnosti postarat se o sebe?
Mě samotné by byla hamba, kdybych se musela ve všem spoléhat na muži, byla na něm ve všem závislá a v závěru na něm parazitovat.
To je to samé jak někteří pánové, co se drží maminčiny sukně a nehnou se z baráku.
Co když chlapovi rupne v bedně začne chodit za jinou, nebo bude hrát automaty, začne chlastat, začne vás bít? To potom budete zakládat diskuze, že máte malé dítě a nemáte kam jít. A že těch diskuzí tu bylo.

Víš Miarei.. mě na tom nepřijde nic divného, nebo směšného, když se muž chce starat o svou přítelkyni a zařídit si s ní budoucnost… některé ženy jsou až moc pyšné, na to aby si něco vzali od přítele, ale když s ním žije a milují se tak co?…a jak to tu čtu, je to asi Tvůj případ! To že tu má někdo staršího přítele a bla bla, jak píšeš, neznamená, že ta holka, nemá hrdost, není samostatná atd…asi si se s někým takovým potkala, podle toho jak moc o tom víš, ale všichni nejsou stejný…ty do toho nevidíš, tak tu nepiš takové kraviny

Kačenko musím ti :potlesk:

A jen dodám, že i když tehdy můj starší chlap měl dobrou práci a sehnal podnájem - neznamená to, že jsem se o sebe a syna nedokázala postarat. Byla jsem samoživitelka nejprve s jedním dítětem (rozvod), pak se dvěmi (smrt partnera) a nikdy nebyla závislá na penězích toho druhého. Se současným partnerem máme v podstatě společný podnik. On sice vydělává víc, ale kdybychom se rozešli - v pohodě uživím sebe i děti. Není hanba, když má žena mužskýho, který chce o ní a děti pečovat a zabezpečit je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.10 18:21
Miarei píše:
musím se smát!
Směju se tomu, jak se tu většina mladých ohání tím, že má staršího přítele, který obstaral byt a má dobrou práci a bla bla bla.
Co trocha samostatnosti? Hrdosti? Schopnosti postarat se o sebe?
Mě samotné by byla hamba, kdybych se musela ve všem spoléhat na muži, byla na něm ve všem závislá a v závěru na něm parazitovat.
To je to samé jak někteří pánové, co se drží maminčiny sukně a nehnou se z baráku.
Co když chlapovi rupne v bedně začne chodit za jinou, nebo bude hrát automaty, začne chlastat, začne vás bít? To potom budete zakládat diskuze, že máte malé dítě a nemáte kam jít. A že těch diskuzí tu bylo.

Stejně tak to může být i tvůj případ, pže jak už jsem někde četla, tak svýho přítele jsi znala krátce, tuším pár měsíců? A hnedka tě zbouchnul :lol: A většina párů, co se moc nezná, hned mají dítě, tak tam to většinou skončí tak, že jde za jinou atd. Takže být tebou, tak bych zavřela hubu a moc si tady nevyskakovala, pže je to tvůj případ. A nenavážej se do ostatních, který jsou se svým partnerem ňáký ten pátek :wink:

• Citovat
  • Upravit
6093
17.5.10 18:33
Anonymní píše:Stejně tak to může být i tvůj případ, pže jak už jsem někde četla, tak svýho přítele jsi znala krátce, tuším pár měsíců? A hnedka tě zbouchnul :lol: A většina párů, co se moc nezná, hned mají dítě, tak tam to většinou skončí tak, že jde za jinou atd. Takže být tebou, tak bych zavřela hubu a moc si tady nevyskakovala, pže je to tvůj případ. A nenavážej se do ostatních, který jsou se svým partnerem ňáký ten pátek :wink:

Hodně ubohé, píšu adminovi, tohle by se tu objevovat nemělo.
Každý má právo vyjádřit svůj názor.
Miarei ho vyjádřila a to že ho nějaká mladá nevyzrálá puberťačka skrývající se za anonym nesnese, je jen její problém :cert:

Já tohle nepochopím, jak někoho může bavit sledovat uživatelky v ostatních diskuzích, co kde napsaly.
To je tak ubohé, příště to napiš alespoň pod svou přezdívkou, ať víme, s kým máme tu čest :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.5.10 18:42

No jo, nějak se to zvrtlo od rady k napadání. I když se mi nelíbí sprosté vyjadřování Anonymní, trochu se mě dotklo, že se mi vlastně Miarei posmívá (taky jsem se ohradila), byť jsem jen řekla svůj názor a do mého života nevidí… tak není divu, že to někoho rozčílí a neudrží nervy. Ale chce to slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.5.10 18:49
Vedaniga píše:
No jo, nějak se to zvrtlo od rady k napadání. I když se mi nelíbí sprosté vyjadřování Anonymní, trochu se mě dotklo, že se mi vlastně Miarei posmívá (taky jsem se ohradila), byť jsem jen řekla svůj názor a do mého života nevidí… tak není divu, že to někoho rozčílí a neudrží nervy. Ale chce to slušně.

Záleží na tom, jakýma očima se na určité příspěvky díváš, v jakém jsi rozpoložení, když to čteš.
Na příspěvku Miarei se mi nezdálo nic urážlivého, myslím, že pěkně popsala situaci.
Takže za mě říkám, že na mě to nepůsobilo jako výsměch, ale jako tvrdá realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.5.10 19:08

Napsala jsem, že jsem měla přítele, který měl dobrou práci a dokázal zajistit bydlení, abych uklidnila zakladatelku diskuze, že když je v podobné situaci, dá se to zvládnout. Tuším, že stejný záměr měly ostatní mladé a dostalo se jim takovéhle reakce.

Miarei píše:
musím se smát!
Směju se tomu, jak se tu většina mladých ohání tím, že má staršího přítele, který obstaral byt a má dobrou práci a bla bla bla.

Myslím, že to nebylo vhodný už vzhledem k tomu, kdo a proč diskuzi založil. Ne každá mladá holka, co má dobře zajištěnýho přítele postrádá hrdost, samostatnost apod…Ale nemá smysl se o tom dohadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.5.10 19:08

Holky a je tedy zakladatelka těhotná? Jsem se v tom nějak ztratila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.10 19:20

Omlouvám se, jestli jsem se někoho dotkla, ale prostě mi vadí, jak se tady Miarei naváží do některých takovým způsobem, že o nich vůbec nic neví a říká, že jsou ostatní závislé na chlapovi atd a ještě ten příspěvek s potrefenou husou. A to co jsem o Mirarei napsala je pravda, sama to tady jednou v ňáké diskuzi psala, že se scházeli a napsala to tahle: Ty mě, já tobě, uděláme si dobře a pak, že byla těhotná hnedka a neplánovaně. Klidně si to najděte a přečtěte. Pouze jsem to napsala pod slovem zbouchnul a nevidím na tom nic špatného. Každý má přece právo říct to po svým. Stejně tak byste mohli odsoudit někoho jiného. A ještě dodatek, rozhodně nejsem nevyzrálá puberťačka.

• Citovat
  • Upravit
6093
17.5.10 19:25

Venadigo, dohadovat se opravdu cenu nemá, ale slušně diskutovat - to už by šlo, né? ;-)

Nevidím do hlavy druhým lidem.
Taky nechci rozhodovat o tom, v kolika letech je na dítě ten správný čas.
Ale zaráží mě, že většina mladých slečen dneska jako hlavní argument, proč už je správný čas na dítě, se ohání tím, že mají staršího přítele, který vydělává.
Nemyslím si, že to stačí (ale je to samozřejmě jen můj názor, takže doufám, že se nedočkám takové odezvy jako Miarei).
Je fajn mít nějaké jistoty, vědět, že i bez partnera, se dá vše zvládnout.
Jasně, dá se to zvládnout i v 18, ale asi už né tak snadno, jako když je člověku o pár let více, má se kam po RD vrátit (do práce), atp.
Já jsem prostě realista, prostě se mi vybavují i jiné horší věci, než růžová bezstarostná budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.10 19:28

A rozhodně nesleduji žádným uživatelkám příspěvky. Zrovna do té co psala Miarei jsem také psala, takže jsem si to přečetla. To snad můžu ne?

• Citovat
  • Upravit
6093
17.5.10 19:36

Anonymní, ale já pořád nechápu, proč to tady vytahuješ?
Myslíš, že to někoho zajímá?
Kdybys to alespoň napsala pod svým nickem, ale takto?
Asi se opravdu hodně nudíš.
Proč na někoho v diskuzi vytahovat, co napsal jinde?
A ještě navíc, když to prezentuješ takovým způsobem.
Ach jo, co se to tady děje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.10 19:46

Tak když to nikoho nezajmá, tak proč vůbec na mě reaguješ? :zed: Proč to vytahuju? Pže Miarei si asi myslí, že ji jedinou chlap asi neopustí. Samozřejmě je lepší mít před dítětem chvíli práci a mít se kam vrátit, ale to už je každýho věc. A myslet na to, že mě chlap opustí, zůstanu sama, tak si snad dítě nepořídím vůbec. Nevím proč se takový dizkuse zakládají, když se akorát nakonec pohádáme, pže každý má jiný názor. Každý by měl cítit, kdy je na dítě připravený a vyzrálý.

• Citovat
  • Upravit
466
17.5.10 20:17

Cappy - já to myslela tak, že když už se stalo a dítě přišlo takhle brzy, je fajn mít k tomu podporu partnera, který se chce starat (byt, peníze). Je to prostě jednodušší a taky hezčí. Nebyla jsem na něm závislá, měla jsem svou práci. Ale i kdyby mě měl bývalý manžel ze začátku živit, nemyslím, že by to byla nějaká ostuda. Vždyť některým párům vyhovuje model, kdy muž rodinu zabezpečí finančně a žena se stará jen o domácnost a děti. Nemyslím, že to nějak snižuje její kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.5.10 20:29

Já jsem se původně vůbec nechtěla zapojovat.Nemám ráda tyhle diskuze „o ničem“.Znám lepší vyžití než sedět u PC a hádat se.

I když se mi anonymní jakoby sledování někoho nelíbí,nelíbí se mi,že někdo v určitých diskuzích vytahuje,co jiný píše jinde,v tomto případě souhlasím s anonymní.Miarei příspěvky na mě taky působí jako vysmívání,urážení druhých.Lépe bych to napsat nedokázala.

Cappy,myslím si,že není hned nutné psát adminům,„řekla“ jí to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí