Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Akorát petrus budeš muset počítat s tím, že budes do porodu bez peněz, nevím jestli se dají spočítat nějaké peníze třeba z brigád, a těhotnou tě asi nikdo nezaměstná
Markit-vím že to není jen o tom ale koníčky můžu dělat i s mimčem, mím největším koníčkem byli hlavně koně, a o svého koně jsem přišla při jeho nemoci, on teda furt žije ale funguje mu jen 1/3 z plyc tak už se na něm nedá jezdit ale myslím že i tak si na koně vždy najdu chvilku, myslím že hlídání by se vždy našlo ![]()
Ale abych pravdu řekla nevadila by mě i negativní zpráva od dr. klidně si ještě počkám ale pokud už je na cestě budu jen ráda ![]()
Zuzko, myslím že my to zvládnem, hlavně taky moje teta má teď 3letýho syna takže hlavní věci pro mimčo by jsme měli (kočárek,postýlku atd.)zbytek už není tak fin. náročný, uvidím jen co mi zítra řekne dr.
Vy tu mluvíte ze zkušeností a za vaše rady jsem moc ráda ![]()
Tak jsem byla u doktorky a …ona tam nebyla
takže tam musim zase v úterý. Chtěla bych si koupit test, poradíte mi prosím jaký? Já si kupovala Mamatest a ten vyšel neg. ale někde jsem četla že snad není spolehlivý. Děkuju
Petulko já taky kupovala mamatest a taky mi vysel negativni..
Zuzi bohuzel byla nemocna ale v pitevni zprave je napsane ze zemrela na selhani srdce.. na presnejsi diagnozu teprve cekam, ale tak vysledky po dvou letech konecne v Praze udelali ohledne genetiky tak snad se konecne muzu zacit s pritelem snazit
Me ani kalby ani takove drcani venku s kamosema nechybelo!! Vylety u nas nebyli mozne bo u nas byl docela s exmanzelem teror.. Nasi mi hodne pomahali, kamaradky se obcas taky stavily ale tak se poznaji kamaradi a „kamaradi“.. Ony meli svuj svet a ja svuj!!! Jednou za mesic mi mamca pohlidala malou abych mohla jit ven, trosku se pobavit, ale proste to nebylo uz ono.. i na tridnim srazu po 3letech jsem volala kazdou chvili domu jestli je mala ok, jestli nezlobi..
Neni to o mladi, ale o cloveku samotnem.. a školu jsem po roční pauze dodělala..
Ahoj Peti, pokud miminko chceš, tak není co řešit, vše se dá zvládnout, i v takové situaci v jaké jsi ty
.. Mě je 21, malý se mi narodil, když mi bylo 20 a 4 měsíce.. Je pravda, že občas se mi taky zachce někam zajít, ale v tom není problém..malému je 11 měsíců, byla jsem už i jednou na diskošce co jej máme - taťka hlídal. takže je to na Tobě.. každopádně nezastávám názor, že je ještě brzy.. když už se tak stalo.. pokud by jsi teprve plánovala, tak bych radila možná chvilku počkat.. ale jak už tu bylo napsáno : každá žena sama nejlíp ví, jestli je na mateřství připravena.
Anonym : docela mě pobouřil tvůj příspěvek, nesouhlasím s tvým názorem.. Já jsem s přítelem od 16ti, malý se mi narodil ve 20 a jsem spokojená a šťastná.. není vždy pravidlem, že když se něco stane takhle brzy, tak to nevýjde..
já jsem si děla mamatest, a vyšly mi hned 2, to jsem byla teprv ve 2tt, tak já sjem s ním byla spokojená
Nihasko to je mi moc líto, je hrozn nespravdelivé že se milujícím maminkám dějí takovéhle věci, a jiné ženské chodí vesele na potraty hrozný
Nihasko, taky je mi to moc líto, ani nevím, co na to napsat.. tak držím pěstičky, ať se zadaří a máte zdravé a krásné mimuško.. ![]()
Holky vzpomínky zůstanou a ona na mě čeká.. ale když to tak vezmu tak ted uz ji mohly byt 3 roky!!! Zivot byl krutej, z mladi jsem vyrostla dá se říct že docela rychle!!! Byla jsem na to sama, exmanžel odešel za jinou…
Nihaska :
Ahoj,tvůj příspěvek mě rozesmutnil.
Je hrozní co se děje a je mi to moc líto.. Neboj ona na tebe někde čeká a vydží ještě spoustu let,nenechá si tě nikam utéct,věř,že se jednou setkáte a třeba se to opravdu stane.Musíš už kvůli ní bejt šťastná,aby mohla být šťastná s vámi z nebíčka.Přeji ti moc a moc štěstí a doufám,že sis vše špatné už vybrala a teď bude jen to dobré.Jedinou útěchou asi je,že je jí takhle líp.Umřel mi tatínek,když jsem byla malá,vím,že tohle je nesrovnatelné,ale říkám si,nikdy to nepřebolí jen se stím naučíš žít a vždycky když koukám do nebíčka tak ho vidím a hlídá mě tak jako ona vás.Vždycky tu budou snámi i když je nevidíme.
![]()
Zakladatelce přeji taky hodně šťěstí ať to dopadne jakkoli ![]()
Nihasko ještě malý detail , na exmanžela kašli na tak báječnou a silnou ženskou prostě neměl,je lepší bejt bez něj,aspoň vidíš co to je za člověka a doufám,že už máš toho pravého. ![]()
Ahojky…Já osobně si myslím, že nikdy není moc brzy hlavní je že to miminko chceš.
Nemůžu do toho nějak kecat, ale mám vlastní zkušenost.Prvního syna jsem měla v 16letech a jsem velice šťastná, že ho mám.Nyní je mi 21 a jsem v 18tt.Moc se s manželem těšíme na dalšího potomka.Hlavní je aby ses ,,TY" cítila na to být maminou.
Přeji hodně štěstíčka ![]()