Není moc brzo na miminko? Bude mi osmnáct.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
17.5.10 20:33
Jana206 píše:
Cappy,myslím si,že není hned nutné psát adminům,„řekla“ jí to dobře.

Jak už jsem psala, jsme tu různé typy, na určité věci reagujeme různě.
Pokud v nějakém příspěvku prostě chci cítit nádech jakoby výsměchu, tak ho tam budu cítit, i kdyby někdo jen psal recept na buchtu.
Já ho tam prostě nevidím, necítím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.5.10 20:40

Nevím, ale přijde mi to tady jak na základce a ne, že píšou maminy od děcek… tady hodnotíte nějakou 18letou holku, jestli dítě ano nebo ne, jestli na to má nemá a některé dámy se tady chovají jako uhádáme 13tky… takový můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.10 21:07
Miarei píše:
musím se smát!
Směju se tomu, jak se tu většina mladých ohání tím, že má staršího přítele, který obstaral byt a má dobrou práci a bla bla bla.
Co trocha samostatnosti? Hrdosti? Schopnosti postarat se o sebe?
Mě samotné by byla hamba, kdybych se musela ve všem spoléhat na muži, byla na něm ve všem závislá a v závěru na něm parazitovat.

Cappy nezlob se, ale tohle na mě jako výsměch prostě působí a nemyslím si, že jenom na mě, tak jsem jí to trošku vrátila. Omlouvám se, že mi to tak vylítlo a napsala jsem to vulgárně. Adminům mě klidně práskni, mě to nevadí, tak mi bloknou nick no

• Citovat
  • Upravit
20845
17.5.10 21:15

Prosím všechny diskutující, aby se vrátily ke slušnému a neurážlivému chování.
Anonymní příspěvky by neměly sloužit ani k urážkám ani k výpadům proti druhým a obávám se, že pokud bude takové chování pokračovat, budeme muset zasáhnout.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.5.10 22:51
Anonymní píše:
Adminům mě klidně práskni, mě to nevadí, tak mi bloknou nick no

Práskni? Využila jsem možnosti „Nahlásit příspěvek jako nevhodný“.
Asi to byl jen můj pocit, že už diskuze začínala nabírat nevhodným směrem.
Hlavně mi jde o to, že v poslední době hodně uživatelů zneužívá anonymity, aby se mohli projevit jako největší hulváti, aniž by je kdokoliv poznal.
O bloknutí účtu mi vůbec nešlo, spíš jen o to, aby sis uvědomila, že ses nechala unést - „Nikdo mě nepozná, když to odešlu anonymně, tak jim to všem natřu a opepřím to pikantními výrazy“. Ona ta anonymita k takovému chování svádí, bohužel :-?

Vše, co jsem měla na srdci, jsem už řekla, přeji hezký zbytek večera všem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
17.5.10 23:21
Cappy píše:
Anonymní píše:
Adminům mě klidně práskni, mě to nevadí, tak mi bloknou nick no

Práskni? Využila jsem možnosti „Nahlásit příspěvek jako nevhodný“.
Asi to byl jen můj pocit, že už diskuze začínala nabírat nevhodným směrem.
Hlavně mi jde o to, že v poslední době hodně uživatelů zneužívá anonymity, aby se mohli projevit jako největší hulváti, aniž by je kdokoliv poznal.
O bloknutí účtu mi vůbec nešlo, spíš jen o to, aby sis uvědomila, že ses nechala unést - „Nikdo mě nepozná, když to odešlu anonymně, tak jim to všem natřu a opepřím to pikantními výrazy“. Ona ta anonymita k takovému chování svádí, bohužel :-?

Vše, co jsem měla na srdci, jsem už řekla, přeji hezký zbytek večera všem ;-)

Já bohužel musím souhlasit. Zdá se mi, že se opravdu rozmáhá anonymní nadávky a budeme to muset řešit. Bohužel.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
18.5.10 10:26

za 1) jestli jsem se někoho vážně dotkla, tak se omlouvám. Vyjádřila jsem svůj názor a nechala jsem se unést pocitama. Stane se, ale pak jednoduše stačí říct „jo, je to tvůj názor, já to vidím jinak, protože …“

za 2) milá anonymní, jelikož neznáš pozadí vztahu s přítelem, tak bych náš vztah nepropírala. Jen pro tvou informaci, já mu o mém těhotenství říct nechtěla, byl to „můj problém“. To, abych mu to řekla, mě přesvědčily mé kamarádky a řekla jsem mu to až ve chvíli, kdy jsem se smířila s tím, že budu svobodná matka a on se prostě zachoval zodpovědně a chtěl se mnou být. Oboum se změnil radikálně život a momentálně se máme hodně rádi ačkoliv se občas pohádáme a vlastně teprve sžíváme. A vím, že na něm nejsem závislá, že když mi ten vztah nebude vyhovat, tak se prostě sbalím a odejdu. A mimochodem, ani rodiče či někoho blízkého nemám, abych se pak o ně mohla opřít. Jedu prostě sama za sebe a jsem na to pyšná ;-)
Jinak vím o čem mluvím, mamče bylo 18, když mě porodila, chlap ji opustil, jeho rodina jí udělala ze života peklo. Mamina dodělávala školu s pupkem (6-7 měsíc). Byla závislá na svých rodičích. Neměla praxi a v budoucnu jí to, že mě měla takto brzy hodně poznamenalo, ale NIKDY nelitovala. To já spíš LITUJI, že jsem neměla příležitost jí to vrátit :-(

za 3) asi jste nečetly toto:
Miarei píše:
Aja když už se stane, tak potrat rozhodně ne. Nejsem zastánc potratů, spíš naopak.
Držím se toho, že člověk by se měl postavit na vlastní nohy, chvíli se starat sám o sebe a umět se uživit, a pak zvažovat mít dítě. A v závěru je jedno jestli tomu člověku je 18 nebo 40. Protože jak se můžu starat o někoho jiného, když místu kde žiji říkám pokojíček, na zdi mi visí plakáty moderních hvězd a mou starostí je, abych se o víkendu dostala na párty :nevim:

tím bylo myšleno, že vlastně na věku zas až tak nezáleží, důležitá je vyzrálost člověka samotného

za 4) také by mě zajímalo, jak vlastně zakladatelka dopadla :think:

Cappy děkuji za podporu, si zde asi jediná, která pochopila to, jak byl můj přízpěvek myšlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
18.5.10 12:17

zvladnout se da vsechno,kdyz se chce…
neni dulezite mit pro dte,to ci ono a znackove veci,atd…
Dulezite je,byt vyzrala,zodpovedna a bohuzel i zabezpecena…ne byt milionar,ale proste vedet,ze mas s miminkem kde byt,mate na plenky a vsechno pro male dite a Ty a chlap take hlady neumrete…
Ono na matersky je vzdy skromejsi ziti,vetsna financi jde na miminko a to uz bude cely zivot,cim vetsi tm vic potreb a vydaju…

Ja otehotnela planovane ve 22letech,dnes mam 14m syna,
s pritelem 29let jsme vsechno zvladli,ac nejsme milionari,ale uskromnili jsme se,setrili a s pomoci babicky a dedecka se postavili na vlastni nohy a jsme rodina…

Jen do diskuze,ze se zesnka veze se starsim chlapem ktery je zabezpeceny…

Omyl,u nas jsem zabezpecena ja,mam byt,auto,doma zazemi od rodicu,pritel mel a ma holou p*del (omlouvam se) :) vse je moje a syna,kdyby odesel svet se nezbori…nejak bych vyzila a kdyby bylo nejhur,moji rodice na nejaky cas radi pomuzou…

podle me je v 18letech na miminko brzy,nekdy mam pocit,ze i ja ve 24letech jsem na miminko mlada… :)

• Citovat
  • Upravit
Gi
53
26.5.10 15:14

teda uprimne nechci se nikoho dotknout ale nektere damy by se meli nad sebou zamyslet !!! Kruci zensky vzpamatujte se !!! a prejte ji to nejlepsi a ne ze se tu hadate!! to ste se teda jako dospele moc nepredvedli, a myslim ze ma slecna vic rozumu nez vy :zed: Preju ti moc stesticka at ti vse vyjde jak ty sama chces!! drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí