Moc chci zhubnout :(

Anonymní
2.7.12 22:14

Moc chci zhubnout:(

Zacinam byt nestastna ze sve postavy, vazne mi to komplikuje zivot, protoze se citim porad neprijemne. Pred porodem jsem mela 53kg, mela jsem peknou postavu uplne ploche brisko, ted vypadam hrozne. Kdyz si sednu tak se mi to vsude vyvali, lidi se me ptaji jestli necekam dalsi, mam strie, hroznou celulitidu na zadku a stehnach, tecou mi boky ven z kalhot a ja se citim nestastna. Jsem uz 10 mesicu po porodu a vubec se to nezlepsilo, naopak pribiram cimdal vic. A to radsi ani nemluvim o prsach, protoze kdyby byla soutez nejhnusnejsi prsa v cr tak jsem na sto procent vitezka. Pred chvilkou jsem se rozbrecela nas fotkou jedne slecny s nadhernou postavou a to je pro me signal ze opravdu s tim musim zacit neco delat :,( obdivuju lidi kterym nezalezi na tom jestli maji par nebo vic kilo navic, ja takova proste bohuzel nejsem a resim to hodne. Vim ze to jak ted vypadam mi ma byt jedno protoze mam miminko a mam se soustredit na to ale stejne mam mindraky. Jsem stastna ze jsem otehotnela a mam dite a kdybych mohla vratit cas jeste pred otehotneni, tak bych to neudelala ale tu postavu bych tedy zpatky chtela hodne. Bohuzel nemam cas chodit cvicit tak premyslim, ze hodne omezim jidlo. Neni to asi zdravej zpusob ale ucinej a ja vazne moc chci zhubnout. Chtela bych nejaky „recept“ na hubnuti, jak se povedlo zhodit vam? ale myslim opravdu zhubnout ne jen par kg :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2717
2.7.12 22:21

Pokud mas opravdu zajem, napis mi sz. Není to tak, že když mas miminko, mas se o sebe prestat starat. Me materska vzala dost sebevedomi a to mam postavu stejnou jako pred tehotenstvim, vazim jeste o 6kg mene… Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.7.12 22:25

Jé, já chci taky radu. Mně zůstalo 10kg. A ne a ne dolů :zed:

• Citovat
  • Upravit
Jenika
2.7.12 22:26

No nechápu, proč píšeš, vím, že by mě mělo být jedno, jak teď vypadám, protože mám miminko. Jedno by ti to teda být rozhodně nemělo. To, že máš dítě, neznamená, že máš být tlustá. No a co se týče diet, žádné nedrž, uprav jídelníček, jídlo 5× denně. (viz pořad Jste to, co jíte, ing. Havlíček) myslím, že tam by ses mohla chytnout a nakopnout se jak na to. Žádné zázračné pilulky nexistují.

• Citovat
  • Upravit
50175
2.7.12 22:28
@Jenika píše:
No a co se týče diet, žádné nedrž, uprav jídelníček, jídlo 5× denně. (viz pořad Jste to, co jíte, ing. Havlíček) myslím, že tam by ses mohla chytnout a nakopnout se jak na to. Žádné zázračné pilulky nexistují.

Souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
2.7.12 22:45

Diskuzi je tu milion, dost aktivnich, takze radim precist a pak uz budes vecet aspon trochu. Je to totiz porad dodkola a me uz to nebavi psat. Napis treba co jis, ja ti reknu, co je spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
2.7.12 22:47

Ahojky, tak mě to brzo čeká taky :( mam 10.10. termín a už jsem přibrala 15kg :zed: a to jsem si myslela, že když čekám třetí, tak tolik nepřiberu, ale prdlajs :-)
Co bych teda doporučila jako zkušená mamina vždy hubnoucí po porodech tou obtižnou cestou:
Tak v první řadě zmiňovaná úprava stravy a vím jak je to sakra těžké a ten čas na to taky není…takže nauč se jíst s mimišem stejně jako malé musíš jíst i ty! Tím získáš pravidelnost stravování vždy něco malého a hlavní jídla jaké chceš na snídani úplně co chceš!
Pak ten pohyb no zase ten čas a energie chybí…když se ti povede jíst budeš mít energii a na začátek postačí denní procházky s kočárkem min. hodina deně než si dokážeš vše zorganizovat a získáš energii a dobrej pocit z jídla :-)
Pak doporučuji najít si sport, který tě bude bavit a budeš ho ráda navštěvovat aspoň 2× týdně. Mě vzal za srdce třeba Pole dance :palec:
No a pak už se jen pohrnou výsledky :-) A pokud by jsi chtěla ještě jeden návod a ten je taky božskej a celkem s humorem pomáhá je knížka Neschopná matka posílám odkaz na diskusi kde jsem o knížce psala :-) Tak se drž neboj až já se do toho dám po porodu a kojení ty už budeš spokojená krasavice!!! :hug:
 https://www.emimino.cz/…atka-102502/

Příspěvek upraven 02.07.12 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.12 22:47

Ja jim dost tucna jidla se priznam, protoze jsou dobra :roll: neznam dobre recepty na neco dietniho, vzdycky mi to pripadalo takove bez chuti ale ted uz se budu snazit jist co nejdietneji, neznate nejake dobre recepty?

• Citovat
  • Upravit
35903
2.7.12 22:49
@Anonymní píše:
Ja jim dost tucna jidla se priznam, protoze jsou dobra :roll: neznam dobre recepty na neco dietniho, vzdycky mi to pripadalo takove bez chuti ale ted uz se budu snazit jist co nejdietneji, neznate nejake dobre recepty?

A co jís? Konkretne co, kolik? Dieta neni o hnusnem jidle, ale o jine uprave a surovinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.12 22:49

Marguaret diky :hug:

• Citovat
  • Upravit
4328
2.7.12 22:51
Není zač :-) jinak v té knížce co jsem poslala odkaz jsou super recepty a je tam vše krásně rozvržený :-) určitě si jí zkus koupi bude se ti líbit!
@Anonymní píše:
Marguaret diky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.12 22:53

Pikola jime casto smazeny rizek a hranolky, gulas, jako svacinu jim vetsinou rohlik s vysocinou, skoro ke vsemu si davam tatarku :roll: pak treba palacinky, spagety pecene kure atd..jim docela dost jsem vetsi jedlik nez muj pritel, jsem hodne na jidlo, nekolikrat jsem zkousela drzet dietu ale nevydrzelo to :,( :? ale ted uz to myslim vazne

• Citovat
  • Upravit
9090
2.7.12 22:56

Pokud chceš radu, napiš mi, ráda pomůžu. Také hubnu po porodu a zatím se daří, tak snad pomůžu i tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
2.7.12 22:57

No, tak to se nedivim, ze tloustneš.. gulas se da udelat i dietne, holt toho nesmis snist tolik, ostatni veci ani nekomentuju..
Sama musis vedet, jestli to myslis vazne, tak na hranolky, rizky, vysocinu, rohliky a tatarku zapomen. Tohle je proste cely uplne spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
2.7.12 22:59
Proc to nenapises verejne? Neco tajneho? :-)
@Verca1989 píše:
Pokud chceš radu, napiš mi, ráda pomůžu. Také hubnu po porodu a zatím se daří, tak snad pomůžu i tobě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková