Močák - už zase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
3.1.18 15:31

Ahoj, já s tím bojuji 15 let, takže zkušenosti mám bohaté, už jsem vyzkoušela leccos. :-) Ale naučila jsem se to včas podchytit a, přestože jsem příčinu nevyléčila, tak jsem se s tím sžila. Nejvíc se mi osvědčila Blokurima, jak už tady psali, a lichořeřišnice. Kdybys chtěla víc info, tak napiš zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
3.1.18 15:51

Vyšetřit Chlamydie, případně ureaplazmu,..pokud Stěr negativní tak vyšetřit krev na ty Chlamydie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 20:58

močák a co mi pomohlo

Se zánětem močáku jsem se taky začala z ničeho nic setkávat celkem pravidelně, ale velmi brzy jsem zjistila co u mě zánět způsobuje, a to s pravidelností vždy po sexu. I přesto, že jsme s partnerem dodržovali všechny základní hyg. zásady (čistota před i po, a zajít si na záchod) pokaždé se mi zánět následující den rozjel, prostě katastrofa. Ze začátku se mi to ještě občas podařilo odehnat urologickým čajem, a „vyléčit“ tabletami urinal akut a podobně, ale časem už toto nepomáhalo, a vždy jsem končila s antibiotiky. Byla jsem z toho dost nešťastná, ale teď se mi podařilo najít způsob, po kterém (ťuk ťuk) se mi zánět neobjeví, hned po sexu si dám zmiňovanou tabletu urinal akut, a zánět se mi od té doby neobjevuje.

• Citovat
  • Upravit
4280
19.6.20 21:00

Zkus vysledovat, zdali tam není nějaká psychická souvislost.

Obecně na záněty močových cest netrpím, můžu strávit celý den v mokrách plavkách a jsem v pohodě. Ale před nějakou dobou jsme sdíleli byt s hodně komplikovanými lidmi kteří se nám snažili škodit, všude nechávali bordel atd. Musela jsem si i zamykat pokoj když jsem se šla třeba vysprchovat a při čůrání jsem úskostlivě poslouchala, jestli mi nelezou do pokoje. Pokud jsme se potkali na chodbě, byly z toho hádky. Prostě období plné stresu, vzteku, zoufalství, strachu… po krátké době jsem čůrala krev a byla zralá na antibiotika. Když se odstěhovali, zlepšilo se to… ale pak se zase na chvíli vrátili a bylo to zpět.

Od té doby, co jsme se odstěhovali do vlastního, už zase ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí