Moderátor Cloudworkers
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@AndyNovotna vážně? Jezis to ja bych ale nevedela bez vás🙄 😂 tak diky ta radu😂
- Citovat
- Upravit
Jedno, co se kdo ptá, odpovím, co se mi zachce…
Fakturovat se dá obecně 2 způsoby- auto/ samo fakturace. Ten kdo platí za práci sám vystaví tu fakturu za „podnikatele“.
Anebo pošle podnikateli podklady (objednávku) a na základě toho se fakturuje.
Způsob, jak se pracuje pro toho kterého „zaměstnavatele“ často záleží i na dohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo pracuje u Cloudworkers a jaké má zkušenosti?
- Citovat
- Upravit
@AndyNovotna a můžeš napsat více zajímalo by mě jestli se to vyplatí tam pracovat, a jestli vyplatí peníze?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Už se tu o tom hodně psalo. Budeš dělat virtuální podvodnou prostitutku a slibovat pod falešnými profily platícím chlapům různé potěšení, abys je přiměla platit za zprávy. Budeš na to muset mít živnost (konkrétní živnost, na živnosťák kosmetičky, nebo nákup/prodej to fakt nepůjde), budeš platit odvody, danit příjmy a nakonec zjistíš, že se ti to těžce nevyplatilo
Samozřejmě tě budou lanařit, že se o nic nemusíš starat, natož o nějaké podnikání, faktury za tebe udělají, atd., ale v takovém případě bude velmi nepříjemná chvíle, kdy dostaneš flastr za neoprávněné podnikání a další lahůdky. Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot Ty už toho fakt nech. 🤣 Máš asi hodně nudný život, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndyNovotna píše: Více
Co vychyluješ, píšu to snad tobě?
Jo tobě asi vadí, že jsem sem nedal rovnou video, jak to funguje. Tak tedy tady je:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď už to vůbec nechápu jak to tedy je
- Citovat
- Upravit
Takže to musím mít živnost, to mi nikdo neříkal?
- Citovat
- Upravit
@rmot Gratuluji, ale o tomto videu již vím od samého začátku, kdy ho dotyčý Jirka zveřejnil. 🤣 🤣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit