Moderátor Cloudworkers

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.3.25 14:10

Jestli hledáte přivýdělek třeba k mateřské nebo i zaměstnání, tak je to opravdu dobrá práce z domova, kterou můžete vykonávat tehdy, kdy se vám to zrovna hodí. Dělám to rok a půl k mateřské a je to vždycky hodně příjemné..na přilepšenou..jsem totiž sama, takže každá koruna se hodí. Jako hlavní příjem si myslim, že se to ale určitě nevyplatí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 14:12
@Anonymní píše: Více

Děkuji a kolik se tam da vydělat, a chodí v čas peníze

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 14:46

Ano, peníze přišly vždycky včas. Záleží kolik měsíčně napíšeš zpráv, tolik si vyděláš. Za 1 zprávu máš 0,06€, u konkurence to je prý lepší, ale nechtělo se mi přecházet a pouštět se do neznáma/nejistoty, když tady není v ničem problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 14:57

Děkuji a kdy chodi peníze můžete mi říct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 15:36

Do 10 pracovních dnů v novém měsíci, většinou to stíhají i dřív.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 16:44

A kolik si tam asi tak vyděláte

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 16:52

Záleží jak často a kolik napíšu zpráv, může to být různé a záleží jen na vás. Ale jak už jsem zmínila jako přivýdělek dobré, hlavni příjem asi úplně ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 17:35

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
7847
4.3.25 10:04

Pokračuje „nenápadný“ nábor na práci virtuální prostitutky? :D Případným opravdovým zájemkyním doporučuji pročíst celou diskusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 10:21

Nejsem nikdo z vedení, jen jsem se chtěla podělit o svy zkušenosti. Jako člověk z vedení bych to asi vychvalovala trochu jiným způsobem. Ja narovinu říkám, že uživit se tím spíš nedá. Neni to nic světobornýho, chce to určitou náturu, jasně, ale byla jsem ve finančních problémech, jeste ke všemu s malym dítětem sama a tohle byla jediná možnost přivýdělku z domova (kdy jsem nemusela nic nabízet, prodavat, shánět si pod sebe lidi..). Myslim, ze každá máma samoživitelka, ktera nemá úplně možnost hlídání a má maličký dítě, co jeste neni ve skolce, tohle ocení. Každá koruna dobra a říkejte si co chcete.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.25 10:48

Děkuji ě jde spíš o to kolik se dá vydělat, abych měla nějakou představu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.25 10:49

A jestli Teda ty výplaty chodi toho 10

• Citovat
  • Upravit
8.3.25 18:57

PRAVDA !

Pokud chcete můžete si vydělat až 2000€ za měsíc. Dáte tomu 7 hodin 5 dní denně. Ideálně od 20:00 v tomto čase je realné napsat až 250 zpráv za hodinu. Dělá to můj bratr už 3 roky. Jde o to jestli máte na to psát někdy erotické někdy normální zprávy a udržovat tak klienty aby Vám posílali zprávy. Lidé dnes dělají mnohem horší věci jako je například OnlyFans todle je mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
8.3.25 23:59
@HonzaM7491 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: velmi důvěryhodné od nové založeného „chlapského“ profilu na emiminu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 08:47

Vidíte, tohle už bude někdo z vedení, ne já, co jsem jen objasňovala moje zkušenosti. Každopádně 250 zpráv se nedá poslat ani nejmenším omylem! Pěkné lákadlo :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat