Moderátor Cloudworkers

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.24 02:55

@Mončičàk141 jednoznačně Cloudworkers :palec:

• Citovat
  • Upravit
7847
11.1.24 09:48
@Anonymní píše:
@Mončičàk141 jednoznačně Cloudworkers :palec:

Já pořád nechápu to nadšení některých z účasti v CW, kde se vědomě účastní podvodného okrádání hloupější části obyvatelstva, mají od cw nejistý příjem a podmínky, když hafo firem je ochotno platit zlatem za spolehlivé externisty od správy zboží v e-shopech, až po kreslení konstrukčních výkresů, pokud to někdo umí. Zvlášť v dnešní době, kdy zaměstnanci na HPP jsou čím dál dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.1.24 18:38

A počkej ten brekot...

@rmot píše:
Já pořád nechápu to nadšení některých z účasti v CW, kde se vědomě účastní podvodného okrádání hloupější části obyvatelstva, mají od cw nejistý příjem a podmínky, když hafo firem je ochotno platit zlatem za spolehlivé externisty od správy zboží v e-shopech, až po kreslení konstrukčních výkresů, pokud to někdo umí. Zvlášť v dnešní době, kdy zaměstnanci na HPP jsou čím dál dražší.
…až to bude jako u řetězce podvodných seznamek Dateyard AG. Žaloby za podvod a nutnost vracení podvodně získaných peněz. A peníze budou vracet tyto uživatelky, protože to ony, nikoliv firma klamaly zákazníka. Přitom z platby za členství dostaly pár šušňů. A to se vyplatí…

jak studentíci, co se nechali namontovat do prodejů pojištění. Za dva roky někdo klientovi aktualizuje pojistku a milý studentík má z fleku pár tisíc dluhů, protože musí vracet provizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 08:34

Chat z domu

Ahojky, nevím která tu spolupracuje s touto společností. Ale ráda bych se dozvěděla jestli některé v poslední době dali ban opakovaně? Klidně i do SZ.
Dělám u nich už několik let, ale tohle se mě nikdy nestalo. Až teď v poslední době. Po neustálém měnění koučů.
Je nějaká jiná možná alternativa? Kromě cloudworker a e -moderátor?
Díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.3.24 11:20

Oživuji téma. :D
Je tu někdo, kdo aktuálně dělá u Cloudworkers?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.24 11:43
@AndyNovotna píše:
Oživuji téma. :D
Je tu někdo, kdo aktuálně dělá u Cloudworkers?

Tak se ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.3.24 11:46

@monotonie25
Kdy chodí peníze na účet? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.24 11:50
@AndyNovotna píše:
@monotonie25
Kdy chodí peníze na účet? :lol:

9.až 15. Dne v měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.3.24 11:57

@monotonie25
Děkuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
8.3.24 14:14

Jak tu ti nováčci neustále „nenápadně“ topují témata o té firmě :D Asi mají problém sehnat další naivky, co by pro ně podváděly lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.3.24 14:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.24 15:25

Já tam kdysi psala a doteď žádná odpověď, takže nemůžu říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 15:33

Nebudu se vyjadřovat k práci jako takové… ale vco nechápu jsou uživatelé kteří platí poměrně vysoké částky za každou zprávu kterou odešlou. Vždyť to musí být všem jasné že je to fake.

• Citovat
  • Upravit
18
23.3.24 19:22

Po jak dlouhé době je možné zažádat o zvyšení odměny za jednu odeslanou zprávu? Kdysi tu nějaký uživatel psal, že je možnost po nějakém čase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.3.24 17:26

@SongenadaX
To něco takového jde? :D Já si myslím, že ne. :D To byl možná jen nějaký výplod. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat