Moderátor Cloudworkers
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Mončičàk141 jednoznačně Cloudworkers
Já pořád nechápu to nadšení některých z účasti v CW, kde se vědomě účastní podvodného okrádání hloupější části obyvatelstva, mají od cw nejistý příjem a podmínky, když hafo firem je ochotno platit zlatem za spolehlivé externisty od správy zboží v e-shopech, až po kreslení konstrukčních výkresů, pokud to někdo umí. Zvlášť v dnešní době, kdy zaměstnanci na HPP jsou čím dál dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A počkej ten brekot...
@rmot píše:…až to bude jako u řetězce podvodných seznamek Dateyard AG. Žaloby za podvod a nutnost vracení podvodně získaných peněz. A peníze budou vracet tyto uživatelky, protože to ony, nikoliv firma klamaly zákazníka. Přitom z platby za členství dostaly pár šušňů. A to se vyplatí…
Já pořád nechápu to nadšení některých z účasti v CW, kde se vědomě účastní podvodného okrádání hloupější části obyvatelstva, mají od cw nejistý příjem a podmínky, když hafo firem je ochotno platit zlatem za spolehlivé externisty od správy zboží v e-shopech, až po kreslení konstrukčních výkresů, pokud to někdo umí. Zvlášť v dnešní době, kdy zaměstnanci na HPP jsou čím dál dražší.
jak studentíci, co se nechali namontovat do prodejů pojištění. Za dva roky někdo klientovi aktualizuje pojistku a milý studentík má z fleku pár tisíc dluhů, protože musí vracet provizi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chat z domu
Ahojky, nevím která tu spolupracuje s touto společností. Ale ráda bych se dozvěděla jestli některé v poslední době dali ban opakovaně? Klidně i do SZ.
Dělám u nich už několik let, ale tohle se mě nikdy nestalo. Až teď v poslední době. Po neustálém měnění koučů.
Je nějaká jiná možná alternativa? Kromě cloudworker a e -moderátor?
Díky všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndyNovotna píše:
Oživuji téma.
Je tu někdo, kdo aktuálně dělá u Cloudworkers?
Tak se ptej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndyNovotna píše:
@monotonie25
Kdy chodí peníze na účet?
9.až 15. Dne v měsíci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tu ti nováčci neustále „nenápadně“ topují témata o té firmě
Asi mají problém sehnat další naivky, co by pro ně podváděly lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudu se vyjadřovat k práci jako takové… ale vco nechápu jsou uživatelé kteří platí poměrně vysoké částky za každou zprávu kterou odešlou. Vždyť to musí být všem jasné že je to fake.
- Citovat
- Upravit
Po jak dlouhé době je možné zažádat o zvyšení odměny za jednu odeslanou zprávu? Kdysi tu nějaký uživatel psal, že je možnost po nějakém čase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SongenadaX
To něco takového jde?
Já si myslím, že ne.
To byl možná jen nějaký výplod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mončičàk141 jednoznačně Cloudworkers