Moderátor Cloudworkers
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Moje zkušenost?!
Docela by mě zajímalo jestli s tím má někdo zkušenost nyní z roku 2022 ideálne teďkon z roku 2023?
Protože momentálně tam dělám první měsíc okolo 10 max do 20 mi má přijít výplata dle mého by mi mělo přijít těch 15 000 Kč což by mi na pohodu stačilo ale zajímalo by mě jestli s tím má někdo opravdu také zkušenost, ano vím že je tam hodně keců ohledně sexu což mi je celkem jedno,
. Jde mi tak nějak o to zda fakt přichází pravidelně výplata atd.
Odvíjí se výplata i od toho jaký máte návraty jako odpovědí atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly píše:
Docela by mě zajímalo jestli s tím má někdo zkušenost nyní z roku 2022 ideálne teďkon z roku 2023?
Protože momentálně tam dělám první měsíc okolo 10 max do 20 mi má přijít výplata dle mého by mi mělo přijít těch 15 000 Kč což by mi na pohodu stačilo ale zajímalo by mě jestli s tím má někdo opravdu také zkušenost, ano vím že je tam hodně keců ohledně sexu což mi je celkem jedno,. Jde mi tak nějak o to zda fakt přichází pravidelně výplata atd.
Buď úplně v klidu, peníze máš kolem 8. Na účtě. A ne neodvíjí, jen občas přijde email, že se máme zlepšit. Jediné co tak stě strhávají duplikáty, stejné zprávy. Ale když nejsi blbá, tak žádné nemáš, jako já.
Pracuji tam stále a sem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly píše:
Protože momentálně tam dělám první měsíc okolo 10 max do 20 mi má přijít výplata dle mého by mi mělo přijít těch 15 000 Kč což by mi na pohodu stačilo ale zajímalo by mě jestli s tím má někdo opravdu také zkušenost, ano vím že je tam hodně keců ohledně sexu což mi je celkem jedno,. Jde mi tak nějak o to zda fakt přichází pravidelně výplata atd.
Výplata chodí každý měsíc. Dělám to už přes rok a nemůžu si stěžovat vůbec na nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anička-S a cca když nepíšu jenom 1500 zpráv tak jaký mohu očekávat plat okolo 90 euro nebo 900 euro trochu jsem zmatená z toho co mi paní psala do emailu a do Skypu děkuji za odpověď na otázku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly Ve smlouvě je napsané kolik je za jednu zprávu.
90 euro by +- odpovídalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly píše:
@Anička-S a cca když nepíšu jenom 1500 zpráv tak jaký mohu očekávat plat okolo 90 euro nebo 900 euro trochu jsem zmatená z toho co mi paní psala do emailu a do Skypu děkuji za odpověď na otázku.
jednoduché počty…
100 zpráv = 6 EURO
3 500 zpráv - 5 000 CZK
když dáš denně sto zpráv, máš za měsíc cca 4.500 CZK
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barevná Lentilka píše:
Výplata chodí každý měsíc. Dělám to už přes rok a nemůžu si stěžovat vůbec na nic.
@Anička-S Dobrý den, mohu se zeptat jestli si platíte další daně? Jako například daň z příjmu a jak ty platby fungují? Není to v podstatě celé práce na černo ze které bych mohla mít problémy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kujinka píše:
@Anička-S Dobrý den, mohu se zeptat jestli si platíte další daně? Jako například daň z příjmu a jak ty platby fungují? Není to v podstatě celé práce na černo ze které bych mohla mít problémy?
Třeba já osobně vydělávám jen do částky, která se danit nemusí, ale nevím jak to je při vyšší částce. To by případně vědělo určitě vedení, které nemá problém s čímkoliv poradit a pomoct.
Nebo jestli ví Anička? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barevná Lentilka A do jaké částky se to nemusí danit vlastně? 😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly píše:
@Barevná Lentilka A do jaké částky se to nemusí danit vlastně? 😅
to bych taky potřebovala zjistit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly @kujinka Bylo to 30 tisíc za rok, teď se to myslím zvedalo na 50, ale nechci kecat. To chce progooglit, nebo se zeptat někoho, kdo v tom dělá, nebo tomu rozumí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kujinka píše:
Dobrý den, daně se neodvádějí, pokud částka nepřesáhne 30 000 za rok.
Ale já mám živnost, takže to neřeším a přiznávám to, co je navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím vás jedou ty zprávy na Cloudworkers opravdu nepřetržitě? Přemýšlím že budu i nich pracovat a paní mi psala že jedou orad bez přestávek. Kolik denně napíšete zpráv třeba za 4 hodiny?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prosím vás jedou ty zprávy na Cloudworkers opravdu nepřetržitě? Přemýšlím že budu i nich pracovat a paní mi psala že jedou orad bez přestávek. Kolik denně napíšete zpráv třeba za 4 hodiny?
Chodí jak kdy. Nejvíc večer, méně dopoledne. Více po výplatách, méně na konci měsíce. Ale není to pravidlo. Já dopoledne a když píšu v poklidu tak mám +- 50 zpráv za hodinu. Večer to jede opravdu jedna zpráva za druhou a když u toho člověk sedí tak dá klidně i 100 zpráv za hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cloudworkers
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Jak to funguje u cloudworkers, ohledně komunikace s vedením? Přes Skype? A komunikace probíhá v češtině? Na skypu jste ve skupince s ostatními lidmi? A případně kdybych byl nespokojený mohu ihned odstoupit od smlouvy kdyby mi něco tam nehrálo v pořádku? Zaučení je po skypu, nebo vás zaučí jinak? Děkuji předem za odpovědi. Přemýšlím že do toho asi půjdu, ale než do toho vstoupím, počkám si na info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit