Moderátor Cloudworkers
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neřekla bych, očividně to psal člověk, který ví, o čem mluví.
Ale tak určitě lepší prachy nedostane operátorka, která píše hovadiny a má 5 hrubek v každé zprávě = většina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. Chci se zeptat kdo pracuje pro cloudworkers a má to na živnost? Kolik se platí sociální, zdravotní a daně? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela 734 Záleží jestli budeš chtít být OSVČ hlavní nebo na vedlejší činnosti. Ale mezi námi už vidím, jak všechny si na to založí živnost. Chápeme se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jsem na rodičáku a zatím to mám jako přivýdělek a uvidím potom jestli do toho půjdu naplno nebo ne. Jen mě zajímá kolik se to všechno platí no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela 734 Zdravotní je 2552, socka podobně, daně děláš jednou ročně a to závisí na tom, kolik si za ten rok vyděláš.
Nic víc bych řekla, že se neplatí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monotonie25 jojo, katastrofa, proste tě bonzují jiní méně úspěšní moderátoři
- Citovat
- Upravit
Cloudworkers
Dobrý den, začala jsem před pár dny pracovat u této společnosti a nebyla jsem obeznámena s tím, že si musím zařídit ŽL, na to jsem přišla až z diskuzí odsud. Když jsem se jich ptala jak to je a jak bych to mohla udělat, napsali mi, že v této oblasti neposkytují poradenství. Tak snad najdu odpověď na můj dotaz tady. Chci se zeptat, jak dlouho takto můžu podnikat než si vyřídím ten ŽL? Děkuji všem za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veronika459 Hned můžete začít. Můžete se přihlásit k paušální dani a neřešíte vůbec nic. Žádnou evidenci potažmo účetnictví.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A tu paušální daň si uplatníš kde, když nebudeš mít oprávnění podnikat?
Tyhle rady jsou nejlepší Chudák, kdo se tím bude řídit a potom dostane pokutu jak blázen od živnostenského úřadu za neoprávněné podnikání, od finančáku za krácení daní a další radosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem v pohodě, mě když přijde kontrola, tak mám splněné všechny náležitosti k podnikání
Na rozdíl od těch, kteří se budou řídit tvými radami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot a pročpak, co je zlého na eseročku a nebo paušální dani? Ale ono by se ti tam něco našlo.
- Citovat
- Upravit
Milý anonyme, máš tím na mysli, že si zdejší maminky na mateřské kvůli přivýdělku na podvodných seznamkách založí sročko, stanou se jeho zaměstnancem, budou plátci DPH, budou pravidelně posílat finančáku kontrolní hlášení a budou platit za zpracování podvojného účetnictví?
No to se fakt vyplatí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit