Moderátor Cloudworkers

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.25 18:43

@anett.m tak to právě nevím ale nic sem tam neviděla tak proto jsem se ptala

• Citovat
  • Upravit
59
9.3.25 18:44

Nevím, já přes ně nepracuji. Tak snad se tady někdo ozve kdo přes ne pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 18:47

@anett.m dekuji a kolik si Teda vydělaš přes chat

• Citovat
  • Upravit
59
10.3.25 00:47

Vzhledem k tomu že jsem teď na nemocenský, tak vlastně nemám nic na práci. Tak si dokážu vydělat klidně i 4000 - 5000 Kč za týden, ale musím si držet to vysoký skóre = co nejvíce odpovědi.
Jak je to u CW kolik si tam vyděláš ty a co jsem četla tak je potřeba mít živnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 10:56

@anett.m tak tam záleží kolik napíšeš zpráv víš, a o tom že bych měla mít živnost noc nevím, si myslím že nemusím to mam jako přivýdělek

• Citovat
  • Upravit
59
10.3.25 11:50

A jak ti teda posílají peníze? Když jim každý měsíc musíš vystavit fakturu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 11:51

@anett.m ale oni po mě žádnou fakturu nechcou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 12:18

Peníze pošlou tebou vybraným způsobem a za pár dnů od výplaty pošlou automatickou fakturu oni.

• Citovat
  • Upravit
120
10.3.25 12:45
@Anonymní píše: Více

Jak koukám, ty zřejmě děláš u CW, tam žádné SCORE není. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.3.25 12:46

@anett.m Pán se zmiňoval o CW. U CHZD jsem nikdy víc jak dvacet zpráv za hodinu nenapsala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 13:35

Takže žádnou živnost nemusim mít

• Citovat
  • Upravit
59
10.3.25 13:44

Nevím, každý tady píše něco jiného. Na stránkách CW, mají taky napsáno že aby ti poslali peníze, tak ty jim musíš poslat fakturu a tady se zase tvrdí že žádnou fakturu posílat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.3.25 19:42

Vy pracujete u CW? Pokud ano, muzete mi napsat prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.25 15:44

Dobrý den. Můžu se zeptat kdo tady dělá pro cloudworkers a je spokojený? Kolik se tam může vydělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.4.25 13:23

Dáme si tu trochu opakování hodin ekonomiky. Do určitého ročního výdělku (myslím teď je to 50k) se to dá počítat jako příležitostný příjem, živnostenské opravnění mít nemusíš, pokud tyto příjmy přesáhneš tak by bylo fajn si sehnal ŽL. Pokud máš práci, jsi student, či jsi na RD a máš tento výdělek do 107tis (v období celého kalendářního roku, pokud by to bylo dejme tomu od července byla by to pouze polovina tedy 53tis) tak jsi takzvaně OSVČ vedlejší a platíš pouze daň z přijmu. Pokud nesplňuješ nic pro OSVČ vedlejší tak jsi OSVČ hlavní a máš povinnost platit si Zdravotní a Daň (poté můžeš sociální a nemocenské).

Příště se zeptej třeba na Googlu nebo Chat GPT ať se nemusíš na jednu otázku ptát stále dokola jako ťululum :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat