Moderátor Cloudworkers
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše: Více
My ostatní jsme tak nějak vycítili, že se „zatím“ jedná o nějakou verzi „nedovoleného podnikání“. A jestli se vyplatí/ nevyplatí paušální daň je na diskuzi. Osobně bych spíš tušil, že na začátek když už paušální výdaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot brouku, a nenapadlo tě, že už některé to sro mají a dávno podnikají a nevím, o jakých podvodných seznamkách mluvíš, to už jsme ti tu x krát vyvrátili. Bavíme se o zábavných chatovacích platformách, kam si pánové chodí drandit svoje nástroje..
A ano, kvůli 50-90tisicum měsíčně se to vyplatí a být plátcem DPH je také docela fajn věc. Ono máte také vydaje, víme? Nebo kolik si myslíš, že se asi tak vydělává jako moderator chatu? Jsi úplně mimo mísu.
- Citovat
- Upravit
Nevyvrátil/a jsi za celou debatu nic, pořád je to podvod na lidi, ať to okecáváš, jak chceš. Hele s těmi částkami je to vážně vtipné v souvislosti s dříve psanými odměnami za zprávu - to aby si pisatelka, vydávající se o zájemkyni k seznámení, ušoupala prsty o klávesnici až k dlaním
S tou výhodností být plátcem DPH je to také velmi vtipné ve chvíli, kdy nemáš u DPH žádné vstupy, takže jen vybereš DPH a odevzdáš ho státu. Ty jsi fakt velký myslitel/ka ![]()
Je to těžké nahánět další ovečky, které by se účastnily takového nemorálního podvodu a ještě je lákat na výdělek, když víš, že v závěru je čeká akorát tak mizerných pár peněz, které možná padnou na pokuty co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní usilovně argumentuje: brouku, a nenapadlo tě, že už některé to sro mají a dávno podnikají
JJ, zcela jistě má @Veronika459 dávno fungující s. r. o. a proto se pro jistotu a jen tak pro zachování redundance ptá na ŽL ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot mluvila jsem o vstupech, cti poradne. Všechno ti bylo řečeno, nezáviď. Vydělají se tím krásně peníze, každý to ale neumí. To je tak se vším.
- Citovat
- Upravit
@Ivan PPZ a tak ještě zvýšíme popularitu tohoto vlákna. Ty nemáš žádné zaměstnání? Upaluj něco dělat.
- Citovat
- Upravit
Mě platěj od řádku v diskuzích. 56,–. Dobrá houmofys, ne?
Mi stačí za den napsat 40 řádků a 5000 je doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano psaní u CW je jen opravdu slabě placené, je to pro někoho, komu nevadí hrát tuto hru. A pokud tu někdo blábolí o podvodu nebo tak a o pokutách, které by operátor nedejbože dostal, je ro nesmysl. CW je jen dodavatel, žádnou seznamku neprovozuje, poskytuje služby moderátorů pro různé (stovky) seznamek, které ani nesídlí v EU. Ostatně i samotný CW nesídlí v EU. Takže žádné obavy. Navíc všechny seznamky mají obchodní podmínky, s kterými musí uživatel souhlasit. Ale finančně je to nezajímavé, moc se vydělat nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den stále tam pracujete právě to chci vyzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym0041 dobrý den zajímá mne tato práce ještě tam prosím jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli někoho netrkne příklad: 56*40 = 5.000, tak chápu, že je obtížné v kontextu rozpoznat jistou nadsázku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci se zeptat, na základě čeho chci výplaty z těchto platforem? Musíte mít živnost? Nejak to vykázat asi musíte ne? Nebi vám daji dohodu o práci? Tomuhle moc nerozumím. Ale četla sem někde, ze si sami musíme obstarat faktury? Jak to děláte prosím? Ja jsem momentálně na MD.
Dekuju
- Citovat
- Upravit