Moderátor Cloudworkers

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.7.23 15:10

Ahoj, momentálně jsem odeslala vše potřebné Cloudworkers a čekám na školení na Skype, od včera ale žádný email ani paní na Skype není aktivní a neodpovídá.
Je tohle běžné?

Zajímalo by mě zda musím mít živnostenský list (myslím si že ano pokud pracute “na volné noze). A jak je to s daněmi? :think: Budu ráda za rady, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.23 11:10

@Marcela111111 už ti něco přišlo? Já se tam také chci zaregistrovat ale zatím nic.

• Citovat
  • Upravit
2.8.23 11:20

Ano, už normálně u nich funguju, zatím je to fajn. :pankac: vydrž čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.23 17:41

@Marcela111111 no ja uz jsem zoufala :lol: potrebuji aby se mi ozvali

• Citovat
  • Upravit
28
8.8.23 09:30

@Marcela111111

Zdravím a byl nutný ten ŽL? Momentálně tak chci také začít pracovat ale nevím zda pro chat z domu nebo cloudworkers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.23 09:49

@Riviéra K smlouvě kterou dostaneš od Cloudworkers ŽL doporučuju. Ať nejsou žádné problémy.
Myslím že na “chat z domu” jsou mnohem větší prasárny než na CW. ( Přítelkyně má s tím zkušenost, po přečtení pár zpráv se na to vykašlala.) Na CW jsou i normální konverzace.
Podle toho jaký máš na to žaludek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.8.23 09:53
@Marcela111111 píše:
@Riviéra K smlouvě kterou dostaneš od Cloudworkers ŽL doporučuju. Ať nejsou žádné problémy.
Myslím že na “chat z domu” jsou mnohem větší prasárny než na CW. ( Přítelkyně má s tím zkušenost, po přečtení pár zpráv se na to vykašlala.) Na CW jsou i normální konverzace.
Podle toho jaký máš na to žaludek. :nevim:

Dekuji za rychlou odpověď. Žaludek ted neřeším :D, nemůžu zůstala jsem s malou sama a musím rychle začít fungovat. Spíš mi jde o ten ŽL, výši výplaty a kdo a jak vyplácí. Tuším chat z domu vyplácí týdne a je u nich možné byt na dohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.8.23 10:01

@pozornaredogan zdravím a je možné pracovat na dohodu nebo musí být ŽL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
8.8.23 10:52
@Riviéra píše:
Dekuji za rychlou odpověď. Žaludek ted neřeším :D, nemůžu zůstala jsem s malou sama a musím rychle začít fungovat. Spíš mi jde o ten ŽL, výši výplaty a kdo a jak vyplácí. Tuším chat z domu vyplácí týdne a je u nich možné byt na dohodu.

Hoď si tu společnost do google. Pokud to má být příjem, na kterém budeš závislá, tak práce pro CW je asi jedno z nejhorších řešení.

https://www.prace-z-domu.com/…ers-company/

https://recenziste.cz/cloudworkers/

https://webtrh.cz/…-zkusenosti/

a mnoho dalších výsledků vyhledávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.8.23 06:35

Ahoj dělá někdo dnes ještě u clouworkers? potřebovalabych se na něco zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.23 13:09

Ahoj holky, delate nekdo momentalne u chat z domu? A vase aktualni zkusenosti? Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
17.8.23 13:15
@lenka hostalgová píše:
Ahoj holky, delate nekdo momentalne u chat z domu? A vase aktualni zkusenosti? Diky :)

Před pár dny se tu diskutovalo o zkušenostech, fakt se toho za tu chvíli asi moc nezměnilo :) Nebo je jen třeba téma šoupnout nahoru a on se třeba někdo do firmy chytí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.8.23 14:12
@lenka hostalgová píše:
Ahoj holky, delate nekdo momentalne u chat z domu? A vase aktualni zkusenosti? Diky :)

dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.8.23 18:37
@Markuska85 píše:
dělám.

A zkušenosti? Mě přijde že jsem strašně pomalá a to píšu rychle..zatím mám pocit že si nevydelam ani na slanou vodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.8.23 20:40
@Riviéra píše:
A zkušenosti? Mě přijde že jsem strašně pomalá a to píšu rychle..zatím mám pocit že si nevydelam ani na slanou vodu :(

kdyžtak napiš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat