Moderátor Cloudworkers
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj, momentálně jsem odeslala vše potřebné Cloudworkers a čekám na školení na Skype, od včera ale žádný email ani paní na Skype není aktivní a neodpovídá.
Je tohle běžné?
Zajímalo by mě zda musím mít živnostenský list (myslím si že ano pokud pracute “na volné noze). A jak je to s daněmi?
Budu ráda za rady, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcela111111 už ti něco přišlo? Já se tam také chci zaregistrovat ale zatím nic.
- Citovat
- Upravit
Ano, už normálně u nich funguju, zatím je to fajn.
vydrž čekat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím a byl nutný ten ŽL? Momentálně tak chci také začít pracovat ale nevím zda pro chat z domu nebo cloudworkers.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Riviéra K smlouvě kterou dostaneš od Cloudworkers ŽL doporučuju. Ať nejsou žádné problémy.
Myslím že na “chat z domu” jsou mnohem větší prasárny než na CW. ( Přítelkyně má s tím zkušenost, po přečtení pár zpráv se na to vykašlala.) Na CW jsou i normální konverzace.
Podle toho jaký máš na to žaludek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcela111111 píše:
@Riviéra K smlouvě kterou dostaneš od Cloudworkers ŽL doporučuju. Ať nejsou žádné problémy.
Myslím že na “chat z domu” jsou mnohem větší prasárny než na CW. ( Přítelkyně má s tím zkušenost, po přečtení pár zpráv se na to vykašlala.) Na CW jsou i normální konverzace.
Podle toho jaký máš na to žaludek.
Dekuji za rychlou odpověď. Žaludek ted neřeším
, nemůžu zůstala jsem s malou sama a musím rychle začít fungovat. Spíš mi jde o ten ŽL, výši výplaty a kdo a jak vyplácí. Tuším chat z domu vyplácí týdne a je u nich možné byt na dohodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pozornaredogan zdravím a je možné pracovat na dohodu nebo musí být ŽL?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Riviéra píše:
Dekuji za rychlou odpověď. Žaludek ted neřeším, nemůžu zůstala jsem s malou sama a musím rychle začít fungovat. Spíš mi jde o ten ŽL, výši výplaty a kdo a jak vyplácí. Tuším chat z domu vyplácí týdne a je u nich možné byt na dohodu.
Hoď si tu společnost do google. Pokud to má být příjem, na kterém budeš závislá, tak práce pro CW je asi jedno z nejhorších řešení.
https://www.prace-z-domu.com/…ers-company/
https://recenziste.cz/cloudworkers/
https://webtrh.cz/…-zkusenosti/
a mnoho dalších výsledků vyhledávání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj dělá někdo dnes ještě u clouworkers? potřebovalabych se na něco zeptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, delate nekdo momentalne u chat z domu? A vase aktualni zkusenosti? Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenka hostalgová píše:
Ahoj holky, delate nekdo momentalne u chat z domu? A vase aktualni zkusenosti? Diky
Před pár dny se tu diskutovalo o zkušenostech, fakt se toho za tu chvíli asi moc nezměnilo
Nebo je jen třeba téma šoupnout nahoru a on se třeba někdo do firmy chytí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenka hostalgová píše:
Ahoj holky, delate nekdo momentalne u chat z domu? A vase aktualni zkusenosti? Diky
dělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markuska85 píše:
dělám.
A zkušenosti? Mě přijde že jsem strašně pomalá a to píšu rychle..zatím mám pocit že si nevydelam ani na slanou vodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Riviéra píše:
A zkušenosti? Mě přijde že jsem strašně pomalá a to píšu rychle..zatím mám pocit že si nevydelam ani na slanou vodu
kdyžtak napiš sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit