Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mag píše:
Takže takovej Kukačka F1, se mu nedivím… (pozn. autora: Kukačka byl otravnej, denně volající posluchač Radiožurnálu, nakonec byl bloklý a občas se snažil do éteru procpat pod jinými čísly a jmény).
Ajajaj
![]()
Tak ono je to uz na zamysleni, kdyz tam nekdo vla 4krat tydne. Mne t teda prijde trapne. Mmch, co ti presne moderator rekl? ![]()
@marra2 píše:
Tak ono je to uz na zamysleni, kdyz tam nekdo vla 4krat tydne. Mne t teda prijde trapne. Mmch, co ti presne moderator rekl?
Zrovna tu přemýšlím, jestli se tu ozve nějáká uživatelka co poslouchá F1 a objasní nám situaci
![]()
@Stensa píše:
Oni se ještě hrajou písničky na přání?
Jak vidíš, tak někomu i 4× týdně ![]()
@katula9
A co youtube.com znáš?? Pak si z tebe nebude nikdo utahovat tam je to zcela anonymní
![]()
@bartsch píše:
Jak vidíš, tak někomu i 4× týdně
teď jsem se zlomila ![]()
Když Ti to tak moc vadí, tak si tu písničku raději pusť na youtube.com nebo někde jinde na netu…
@orionk já mám v autě F1 zaplou pořád a nejvíc jezdím právě, když jsou písničky na přání, ale nic takového, co autorka popisuje, jsem nezaregistrovala, ale asi to bude tím, že se raději věnuji řízení, než poslouchání ![]()
To by mě fakt bavilo utrácet prachy za volání do rádia, aby mi pustili písničku, kterou si můžu přehrát ne 4× do týdne, ale třeba 10× denně sama ![]()
Jinak mi chvíli trvalo, než mi došlo, že F1 asi nebudou Formule 1 ![]()
@Natálka26 zakladatelce to moc nezávidím, utahují si z ní na F1 a teď i na emiminu… a být Tebou, tak tam zavolám a veřejně se jí omluvím!
![]()
@Dee9614
klidně to udělám ale potřebuju vědět číslo, kdy tam volat, jméno zakladatelky:-D ![]()
A mám říct co?? Že jsem jí schodila na emiminu když jsem řekla že je brutálně dutá, když volá 4 tejdně do rádia a diví se, že moderátor si z ní utahuje?? ![]()
Nebo jak to mám přesně formulovat?? ![]()