Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hysterie ohledně odpovědí a psychologické posudky jsou nad rámec této diskuze (na mě se tedy netrefily
, nelze dělat závěry z pár diskuzí na eMiminu a brát virtuální svět vážně) a jsou zbytečné. Svět není jen sluníčkový a chumláčkový. Zakladatelce se dostalo hodně rad, jak si to přebrat a jak to řešit (i to chtěla totiž později vědět). Může si vybrat. Jen bych chtěla dodat, že základní předpoklad k poslouchání takových pořadů je ten, že moderátor i posluchači jsou na „stejné vlně“. Moderátor dělá lidovou zábavu pro určitou skupinu posluchačů, komu se to líbí, ten to poslouchá a případné narážky pochopí a nehroutí se kvůli tomu. Ale tohle platí obecně pro jakékoliv médium. Pokud zakladatelce chování moderátora nevyhovuje, nikdo ji nenutí jeho pořad poslouchat a nějak reagovat
Jaký má moderátor humor a jak pořad vypadá, určitě věděla, když ho tak dlouho poslouchá.
@paola white
Tady chce prostě každej jenom vydělat! to je hnus! Budeme věřit v Babiše! Jedině on je tak mocný a může nás tam dost
Teď jde o to za kolik budou na tom černým trhu ![]()
@paola white píše:Čoveče, Cimrmani říkali, že úplně fšude.
@Safrane jako úplně všude?
@paola white píše:
jenže mi se nesmějeme postiženému člověku, jen řešíme někoho kdo volá do rádia 3-4× týdně 8 měsíců a 4× v posledních dvou měsících (nebo tak nějak to bylo)
Jenže tohle některé nepochopily
a hned si udělaly závěr, jak mi jsme zlé a vysmíváme se postiženému člověku - zřejmě proto že je postižený
- jak na tohle přišly, nechápu
. V jediné diskuzi nebyla žádná taková narážka a kdyby to nevytáhly některé moralistky, ani by se o tom nevědělo
S daným tématem to nemá ani co do činění
a je to zcela irelevantní.
@Safrane píše:
A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude.
Chjo. Jeden už ani emimino pomalu nesmí ![]()
Jinak holky, srandu si dělat, fajn. Sama jsem si trošku rýpla. Ale nějaký limit také? Mě už tedy ta aféra už od včera vůbec vtipná nepřijde
![]()
A abych tedy odpověděla zakladatelce. Prostě to hod za hlavu. To je prostě práce moderátora bavit lidi a Ty sis prostě z toho mohla udělat legraci a říct něco ve stylu, že je Ti líto, ale tu svatbu už prošvihl. Nebo prostě jen, že jo, že samozřejmě pozveš a víc to neřešit. A nebo si z toho sama dělat legraci, že jasně, že pozveš, protože potřebuješ DJ. Jen to prostě nebrat tak vážně. Pokud Ti to vážně tak vadí, asi opravdu bude lepší tam nevolat ![]()
@paola white píše:
@Safrane kašli na trpaslíky! Co teprve takový jmelí!!!
Jo, na jmelí jsem byl tudle s Flekem z Nohavic.
@trpaslinka Já tady žádnou aféru nevidím
, jen některé dělají z komára velblouda.
Někomu to vtipné přijde, někomu ne. Někomu připadá normální volat do rádia každý den, někomu ne. Aféru bych z toho nedělala
myslím že zakladatelka rad dostala dost. Ale myslím, že při zapojení rozumu by přišla na to sama, že může přestat volat nebo volat jinam ne? ![]()