Moderátor na F1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
26.2.14 22:02

Tak jste mě tu špatně pochopily ale nevadí pokusím se vám to vysvětli 3-44 týdně NEVOLÁM dovolám se max jednou za 14 dnů a to ještě ne pokaždé jinak píši sms a tu většinou nepřečte a nechávám hrát posádce autobusu která mě vždycky poprosí někdy se stane že je to víckrát do týdne jindy méněkrát a fakt mi vadilo a zarazilo mě to už i u prvního telefonátu že si ze mě utahoval ve smyslu že s někým něco mám podle jeho soudu já s nikým nic nemám to mi přijde nevhodné prostě a spíš mi šlo o radu jestli to nějak řešit krom toho že nevoolat. Většinou opravdu píši sms volám opúravdu minimálně za 8 měsíců co jezdím jsem se dovolala asi3-4× jinak opravdu jen sms a na you tube to pustit fakt nemůžu protože s sebou nevozím pevné pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:02

@Natálka26 :pankac: :lol: To přesně nevím, ale možná „dobrý nápad“ na další diskuzi! :mrgreen: číslo se určitě sežene na internetu… :lol:
Ale co třeba něco v tom smyslu, že někdo hledá smysl života v tom, volat 4× týdně do rádia a pak se diví, že si z něj ostatní utahují?! :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.2.14 22:05

@Dee9614
Možná bych jí skrze radio mohla poradit, že existuje youtube :-D :-D Jen nevím jestli by tu pak nebyla další diskuze, že jiná uživatelka emimina mě urazila a schodila na celoplošném rádiu a moderátor (ten idiot!) jí přitakával :-D :D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:05

@katula9 říkáš, že se dovoláš 1× za 14dní a vzápětí, že voláš min. po 8 měsících a že píšeš sms, které nepřečte?! tak ty asi nevíš, co s prachama, viď? :lol: a v tom případě, to, co tady píšeš, že teda ty sms nepřečte a dovoláš se málokdy, tak si z tebe udělal jednou „Dobrý den“ a ono se to dotklo Tvého ego?! Ty si občas z někoho srandu neuděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:07

@Natálka26 ta tady začala vymýšlet nějaké báchorky, že mi to připadá, že z toho nakonec vyleze, že poslouchala Evropu 2 :-D nebo si doma s manželem hrajou na rádio rodinná pohoda a on jí řekl něco špatného… :think:… spíš, aby tam pak nezavolala, že si tu z ní někdo utahuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.2.14 22:08
@katula9 píše: … Jako je snad moje věc že si nechávám hrát tak často do týdne povede se to i 3-4× ale to on by snad neměl nějak řešit celkem mi to i vadí.

@katula9 :nevim: 8o :roll: :nevim: :nevim: :zed: hmmmm… pravdu zná asi jen moderátor, mělo by se mu zavolat. Začínám se v těch telefonátech ztrácet. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:09

@bartsch Holky, mne to nedá, jdu snad najít to číslo! :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.2.14 22:10
@jakuve píše:
myslis? :mrgreen:

Jsem odpovidala slusne! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1917
26.2.14 22:10

Za celých osm měsíců jsem se dovolala asi cca 4× a to v posledních cca 2 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.2.14 22:12

@katula9 Ten tvůj úvodní příspěvek tedy vyznívá trochu jinak.Mmch - co bylo dneska za trapas ve vysílání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.2.14 22:13
@katula9 píše:
Za celých osm měsíců jsem se dovolala asi cca 4× a to v posledních cca 2 měsících

To je nějaká vysoká matematika :nevim: Toto nás na technice neučili, sakra… K čemu mi teď jsou trojné integrály, když nejsem schopná pobrat, jestli 4× týdně nebo za 8 měsíců ve dvou měsících :zed: :zed: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.2.14 22:15

Je to možné já se nehádám ale vadí mi že řekl do vysílání že se mám s někým brát že by chtěl na svatbu :D jako tohle co řekl dneska jsem fakt nepochopila mě to prostě vadí že tohle řekl a navíc nejsem rozhodně jediná kdo tam píše celkem často vím i o lidech co píší a volají na střídačku denně a to je pak teprve na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:16

Holky, to je ten neřád, co si z naší zakladatelky dělal prču! :mrgreen: :pankac: :mrgreen: :pankac: :mrgreen: noo teda, že mu není hamba! :mrgreen: :pankac: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
26.2.14 22:16
@katula9 píše:
Je to možné já se nehádám ale vadí mi že řekl do vysílání že se mám s někým brát že by chtěl na svatbu :D jako tohle co řekl dneska jsem fakt nepochopila mě to prostě vadí že tohle řekl a navíc nejsem rozhodně jediná kdo tam píše celkem často vím i o lidech co píší a volají na střídačku denně a to je pak teprve na palici

8o tohle ze si dovolil?? 8o To se tvemu rozhorceni vubec ale vuuubec nedivim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.2.14 22:17

Na to rádio celkově píši asi těch 8 měsíců ze začátku opravdu jen ty sms až těd v těch posledních dvou jsem se dovolala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová