Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natálka26 píše:
@paola white
Samková možná, ale Kramarič by ho rovnol popravil u soudu, to je větší pákaovšem to si zakladatelka musí rozmyslet sama na co se cejtí
![]()
a co od toho očekává
![]()
@bartsch
Takže podle tvojí dedukce vlastně není oběť zakladatelka, ale moderátor.. v tom případě tahle kauza dostává úplně jinej rozměr
Ovsem tento rozmer dava prostor pro soudni proces sroleti. Na strane ublizene zakladatelky blesky vrhajici Kramaric s zadosti o popravu s jednaci sini. Na strane moderatora krehka lec prisna Samkova. Zacinam mit obavy ze mista na tenhle soud budou rychle pryc. Snad nas nenecha Babis ve stychu a media spadajici pod Mafru nam prinesou online reportaz.
@paola white
myslím, že Babiš by pro nás coby holky z emimina měl zařídit speciální místa, přece jenom jsme jeho holky
je pravda že tento soud naše republika ještě nezažila a že by to bylo velice, ale velice zajímavý bejt u toho a sledovat boj krvelačných právníků.. ublížený zakladatelky a moderátora v afektu mlátícího kolem sebe. neuvěřitelný už jsem bnedoufala že bych toto mohla zažít!!
![]()
@paola white píše:
Ovsem tento rozmer dava prostor pro soudni proces sroleti. Na strane ublizene zakladatelky blesky vrhajici Kramaric s zadosti o popravu s jednaci sini. Na strane moderatora krehka lec prisna Samkova. Zacinam mit obavy ze mista na tenhle soud budou rychle pryc. Snad nas nenecha Babis ve stychu a media spadajici pod Mafru nam prinesou online reportaz.
Tohle vstoupí do dějin. A my budeme přitom, ach
Lístky bude třeba sehnat hned zítra, ale já nemůžu, musím do práce ![]()
Jsem tak stastna ze to sem zakladatelka napsala a ja mohla byt uz u zrodu. Dekuji ze jsem zbabele nesla spat ![]()
Zitra vyrazim pro listky. Pokud se dostane tak vezmu i pro tebe ![]()
@paola white Moc moc mocinky děkujuuuuu
Tak mě to celé rozhodilo, že si jdu dát sprchu ![]()
@Natálka26 jako dokazes si predstavit jak idnes zajasa az tady k te kauze rozjede debata! Reporterum se bude normalne kourit od klavesnice! Jeste ze toho Andyho mame
viva la Babis ![]()
@paola white
Idnes rázem stoupne na burze, ty budou jásat a děkovat emiminu za to že jsme
protože takhle skvělej kšeft jsme jim dohodili my aa to je přece suepr!!!:-D já věděla že ten Babiš bude dobrej, já to prostě věděla!!!:-D
@Natálka26 jako zacinam premyslet kdy otvira burza abych honem nejaky akcie nakoupila. Snad by mohlo mitnotevreno jeste Tokio ![]()
Holky, neporadily jste jí s tím Kramaričem blbě? On teď advokátem dočasně není, ne? Aby z toho neměla zakladatelka problémy ![]()
@bartsch myslim ze bude mi i dost jinych nabidek. O takovxmproces se akvokati poperou tak snad bude mit z cho vybirat
@miisenka @Medžika Holky…delat si prcu z toho, ze vola do radia, to chapu…mne samotnou to vcera vic nez pobavilo, ale delat si srandu ze zakladatelcina vzhledu?
To uz je trosku moc, ne? To uz zavani sikanou ![]()
@jakuve píše:
@miisenka @Medžika Holky…delat si prcu z toho, ze vola do radia, to chapu…mne samotnou to vcera vic nez pobavilo, ale delat si srandu ze zakladatelcina vzhledu?![]()
To uz je trosku moc, ne? To uz zavani sikanou
No nikdo ji sem profilovku jakou ma nenutil davat, navic neni videt jak vypada. vidim jen nejakou rádoby ero fotku. nedelam si srandu z zadnych lidi ale nektera profilovka je fakt hardcore
@Medžika píše:
No nikdo ji sem profilovku jakou ma nenutil davat, navic neni videt jak vypada. vidim jen nejakou rádoby ero fotku. nedelam si srandu z zadnych lidi ale nektera profilovka je fakt hardcore
Hmmm, tohle mi prijde spis jako vymluva ![]()