Moderátor na F1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
26.2.14 23:35
@Natálka26 píše:
@paola white
Samková možná, ale Kramarič by ho rovnol popravil u soudu, to je větší páka :-D ovšem to si zakladatelka musí rozmyslet sama na co se cejtí :D :-D a co od toho očekává :-D :-D@bartsch
Takže podle tvojí dedukce vlastně není oběť zakladatelka, ale moderátor.. v tom případě tahle kauza dostává úplně jinej rozměr :-D

Ovsem tento rozmer dava prostor pro soudni proces sroleti. Na strane ublizene zakladatelky blesky vrhajici Kramaric s zadosti o popravu s jednaci sini. Na strane moderatora krehka lec prisna Samkova. Zacinam mit obavy ze mista na tenhle soud budou rychle pryc. Snad nas nenecha Babis ve stychu a media spadajici pod Mafru nam prinesou online reportaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.2.14 23:39

@paola white
myslím, že Babiš by pro nás coby holky z emimina měl zařídit speciální místa, přece jenom jsme jeho holky :mrgreen: :mrgreen: je pravda že tento soud naše republika ještě nezažila a že by to bylo velice, ale velice zajímavý bejt u toho a sledovat boj krvelačných právníků.. ublížený zakladatelky a moderátora v afektu mlátícího kolem sebe. neuvěřitelný už jsem bnedoufala že bych toto mohla zažít!! :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.2.14 23:40
@paola white píše:
Ovsem tento rozmer dava prostor pro soudni proces sroleti. Na strane ublizene zakladatelky blesky vrhajici Kramaric s zadosti o popravu s jednaci sini. Na strane moderatora krehka lec prisna Samkova. Zacinam mit obavy ze mista na tenhle soud budou rychle pryc. Snad nas nenecha Babis ve stychu a media spadajici pod Mafru nam prinesou online reportaz.

Tohle vstoupí do dějin. A my budeme přitom, ach :andel: Lístky bude třeba sehnat hned zítra, ale já nemůžu, musím do práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.2.14 23:44

Jsem tak stastna ze to sem zakladatelka napsala a ja mohla byt uz u zrodu. Dekuji ze jsem zbabele nesla spat :dance:
Zitra vyrazim pro listky. Pokud se dostane tak vezmu i pro tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.2.14 23:46

@paola white Moc moc mocinky děkujuuuuu :hug: :kytka: :lol: Tak mě to celé rozhodilo, že si jdu dát sprchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.2.14 23:47

@Natálka26 jako dokazes si predstavit jak idnes zajasa az tady k te kauze rozjede debata! Reporterum se bude normalne kourit od klavesnice! Jeste ze toho Andyho mame :dance: viva la Babis :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.2.14 23:48

@paola white
Idnes rázem stoupne na burze, ty budou jásat a děkovat emiminu za to že jsme :-D protože takhle skvělej kšeft jsme jim dohodili my aa to je přece suepr!!!:-D já věděla že ten Babiš bude dobrej, já to prostě věděla!!!:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.2.14 23:50

@Natálka26 jako zacinam premyslet kdy otvira burza abych honem nejaky akcie nakoupila. Snad by mohlo mitnotevreno jeste Tokio :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.2.14 23:56

Holky, neporadily jste jí s tím Kramaričem blbě? On teď advokátem dočasně není, ne? Aby z toho neměla zakladatelka problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.2.14 06:45

@bartsch myslim ze bude mi i dost jinych nabidek. O takovxmproces se akvokati poperou tak snad bude mit z cho vybirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
27.2.14 07:04

@katula9 krásná profilovka

• Citovat
  • Upravit
14309
27.2.14 07:49

@katula9
To na tej profilovke si Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
27.2.14 08:46

@miisenka @Medžika Holky…delat si prcu z toho, ze vola do radia, to chapu…mne samotnou to vcera vic nez pobavilo, ale delat si srandu ze zakladatelcina vzhledu? 8o :think: To uz je trosku moc, ne? To uz zavani sikanou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
27.2.14 08:57
@jakuve píše:
@miisenka @Medžika Holky…delat si prcu z toho, ze vola do radia, to chapu…mne samotnou to vcera vic nez pobavilo, ale delat si srandu ze zakladatelcina vzhledu? 8o :think: To uz je trosku moc, ne? To uz zavani sikanou :cert:

No nikdo ji sem profilovku jakou ma nenutil davat, navic neni videt jak vypada. vidim jen nejakou rádoby ero fotku. nedelam si srandu z zadnych lidi ale nektera profilovka je fakt hardcore

• Citovat
  • Upravit
3175
27.2.14 08:59
@Medžika píše:
No nikdo ji sem profilovku jakou ma nenutil davat, navic neni videt jak vypada. vidim jen nejakou rádoby ero fotku. nedelam si srandu z zadnych lidi ale nektera profilovka je fakt hardcore

Hmmm, tohle mi prijde spis jako vymluva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová