Moderátor na F1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
26.2.14 22:26
@Dee9614 píše:
@bartsch Sice nemám matfyz, ale nikdy jsem si nemyslela, že jsem úplně tupá a počítat jsem musela v práci denně, ale tohle nedávám… Nějaká rovnice na to, nebyla by?! :mavam: :nevim:

Přemýšlím, kolik má neznámých :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
26.2.14 22:28

Jsem jediná kdo to totalně nechápe??? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:31

@Natálka26 No zase takový odborník, co se záznamů z rádií takové kvality, nejsem, ale zkusit to můžeš. Jen to zabere dosti času. Nemá čas Ti odpovědět, protože sepisuje žalobu! už to vidím, v pátek v Blesku: MODERÁTOR URAZIL POSLUCHAČKU, KTERÁ NESPOČETNĚKRÁT VOLALA A ŽÁDALA JEJ O PÍSNIČKU! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:31

@adelina3 Ne!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
26.2.14 22:34

@Dee9614

Takže není chyba u mne jo :mrgreen: už jsem myslela že jsem blázen… :lol: někdy doopravdy zírám co někdo dokáže vyplodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:36

@adelina3 vyplodit, vyplodnit, ono je to jedno. trochu blázinec tady! :-D… tady je především chyba na straně „moderátora“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.2.14 22:38
@Dee9614 píše:
@adelina3 vyplodit, vyplodnit, ono je to jedno. trochu blázinec tady! :-D… tady je především chyba na straně „moderátora“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jasně, co ten si dovoluje… nehoráznost, urážka na cti. To chce Sokola, vytříská z moderátora i poslední korunu :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.2.14 22:39

@Dee9614 :-D :-D :-D když já nemám čas něco hledat a když budu něco hledat tak to bude v lednici jídlo jelikož je čas na druhou večeři :-D :-D chudák teď ještě aby uspěla :-D já jí samozřejmě dyžtak pomůžu :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.2.14 22:40
@Natálka26 píše:
@Dee9614 :-D :-D :-D když já nemám čas něco hledat a když budu něco hledat tak to bude v lednici jídlo jelikož je čas na druhou večeři :-D :-D chudák teď ještě aby uspěla :-D já jí samozřejmě dyžtak pomůžu :-d

Jak? :nevim: To nebude potřeba, vždyť ona má na to tolik svědků :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:40

@Natálka26 Mou plnou podporu má určitě taky! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:41

@bartsch Máš recht! to muselo slyšet tisíce lidí! Já dneska jela i s přítelem v autě, tak mu řeknu, on to taky dosvědčí! :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.2.14 22:43

@bartsch
Myslíš tolik posluchačů, který dosvědčej že volá denně?? :-D a že se jí moderátor smál?? :-D to nevím jestli jí pomůže :D

@Dee9614
Já mám skvělýho právníka tak půjčím, jenom nevím jestli to pro něj bude dost lukrativní.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.2.14 22:45

@Natálka26 tohle až se dozvědí média a činné orgány, tak se o to právníci a obhájci porvou! Být Tebou, hned mu volám, takový kšeft mu přeci nemůžeš nechat ujít. Víš, jak se to říká: jedno já vám, podruhé vy mne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.2.14 22:46
@Dee9614 píše:
@bartsch Máš recht! to muselo slyšet tisíce lidí! Já dneska jela i s přítelem v autě, tak mu řeknu, on to taky dosvědčí! :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U soudu bude tlačenice :mrgreen: Velký proces :mrgreen: A pokud zakladatelka ale prohraje, nechci ani domyslet :?… Bude se muset nakonec opravdu vdát a moderátora pozvat na svatbu. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.2.14 22:46
@bartsch píše:
To je nějaká vysoká matematika :nevim: Toto nás na technice neučili, sakra… K čemu mi teď jsou trojné integrály, když nejsem schopná pobrat, jestli 4× týdně nebo za 8 měsíců ve dvou měsících :zed: :zed: :mrgreen: :roll:

Jo holka ses v loji i s integralama. Holt na zakladatku je i matematika kratka. Je ro osoba nevypocitatelna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová