Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakuve píše:
Hmmm, tohle mi prijde spis jako vymluva
No zrovna tobe mam fakt velkou potřebu se vymlouvat, prosim Té.. Prostě se mi ta profilovka nelíbí tak to řeknu!!A nejsem z tech co by lezli do diskuze tehulky xxl a smala se jim. Tak si to odpusť.
Edit - kdyby na te fotce byla jinak nereknu ani slovo, ale s tim co pise +poza na profilovce jako sorry
@Medžika píše:
No zrovna tobe mam fakt velkou potřebu se vymlouvat, prosim Té.. Prostě se mi ta profilovka nelíbí tak to řeknu!!A nejsem z tech co by lezli do diskuze tehulky xxl a smala se jim. Tak si to odpusť.Edit - kdyby na te fotce byla jinak nereknu ani slovo, ale s tim co pise +poza na profilovce jako sorry
Ano, uznavam, ze tema diskuze i mne vic nez pobavilo, ale ty jsi zrovna ta, ktera vsude jen rype a posmiva se, takze od tebe by mne to ani neprekvapilo. Nicmene si o sobe i nadale mysli, jak jsi skvela, bezchybna a dokonala
![]()
@jakuve píše:
Ano, uznavam, ze tema diskuze i mne vic nez pobavilo, ale ty jsi zrovna ta, ktera vsude jen rype a posmiva se, takze od tebe by mne to ani neprekvapilo. Nicmene si o sobe i nadale mysli, jak jsi skvela, bezchybna a dokonala![]()
@jakuve píše:
Ano, uznavam, ze tema diskuze i mne vic nez pobavilo, ale ty jsi zrovna ta, ktera vsude jen rype a posmiva se, takze od tebe by mne to ani neprekvapilo. Nicmene si o sobe i nadale mysli, jak jsi skvela, bezchybna a dokonala![]()
nebuď mimo ![]()
@jakuve píše:
ps.: najdi mi 3 diskuze kde jsem jen ryla lasko ![]()
@jakuve píše:
@miisenka @Medžika Holky…delat si prcu z toho, ze vola do radia, to chapu…mne samotnou to vcera vic nez pobavilo, ale delat si srandu ze zakladatelcina vzhledu?![]()
To uz je trosku moc, ne? To uz zavani sikanou
neviem podla coho sudis, ze si z nej niekto robi prdel??
co ma obvinujes? ![]()
ja sa slusne spytala, ci to je na profilovke ona..tot vsio..tak sa neohanaj sikanou, lebo to inak vyzera.. ![]()
@jakuve píše:
ale to vime, tak to tu nemusis pisat… ![]()
@Reyne fakt? Mě to teda ze začátku taky připadalo vtipný, ale čim víc stránek tim míň vtipný se mi to zdá.
@Medžika jinak taky pěkně vítáme ![]()
@katula9 ale k Tvé původní otázce. F1 má i své FB stránky, napiš třeba tam ![]()
@Natálka26 píše:
@Nejhodnější
Ty se musíš fakt brutálně nudit![]()
![]()
![]()
Nejenom že se musí brutálně nudit, ale ještě musí bejt brutálně dutá
není jednoduší přehrát si to přes youtube nebo to fláknout těm daným lidem na zeˇna fb???:-D![]()
že se diví, když je to tak často.
třeba není, jako každý blbec, který strká na fb sebevětší hovadiny, že? ![]()
Podívej děvče, ty jsi nejspíš mladší ročník, který sedí na nebu pomalu celý den, takže takové, jako je zakladatelka nemůžeš chápat. Ale ono je hodně vtipné se tady do ni strefovat a připadat si jako frajerka. Bože, fakt se nedivím některým dětem, když mají rodiče, kteří jsou horší, než malé děti
Zakladatelko, většinou moderují lidé, kteří, stejně, jako najdeš tady, si připadají strašně vtipní, když mohou někoho veřejně ztrapňovat. Pokud na to nemáš, tak tam přestaň volat nebo aspoň volej méně. Nebo se nauč ho taky takto veřejně ztrapnit a třeba si pak příště dá pozor a začne se chovat jako dospělák
@karinka píše:
třeba není, jako každý blbec, který strká na fb sebevětší hovadiny, že?
Podívej děvče, ty jsi nejspíš mladší ročník, který sedí na nebu pomalu celý den, takže takové, jako je zakladatelka nemůžeš chápat. Ale ono je hodně vtipné se tady do ni strefovat a připadat si jako frajerka. Bože, fakt se nedivím některým dětem, když mají rodiče, kteří jsou horší, než malé dětiZakladatelko, většinou moderují lidé, kteří, stejně, jako najdeš tady, si připadají strašně vtipní, když mohou někoho veřejně ztrapňovat. Pokud na to nemáš, tak tam přestaň volat nebo aspoň volej méně. Nebo se nauč ho taky takto veřejně ztrapnit a třeba si pak příště dá pozor a začne se chovat jako dospělák
Ajéje, tady ty starší ročníky kolikrát ani nevědí co net a FB je… Co je na tom k chápání když někdo furt a opakovaně volá do rádia??? Já být tím moderátorem, tak jí dám čočku pořádně. ![]()