Moderní gymnastika pro 3,5letou neposedu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Moderní gymnastika pro 3,5 letou neposedu
Ahoj, mám doma malou neposedu, chtěla bych ji dát na moderní gymnastiku, v našem okresním městě je ta možnost, ještě nejsou přijímačky, čekáme na datum, tak jsem se chtěla předběžně zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti jak to s tak malým dítětem bude probíhat a jestli vůbec
je mi jasné, že ze začátku bych tam s malou musela být asi taky, má 3,5 roku a pomalu bych jí chtěla nabídnout zájmy a to co ji půjde bude ji bavit, tak podporovat, zároveň chci, aby měla nějaký režim a disciplínu a samozřejmě okruh ostatních dětí a lidí.
Moc díky za Vaše postřehy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vůbec!!! zničís ji záda, kyčle! to už je lepší sportovní gymnastika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše:
Vůbec!!! zničís ji záda, kyčle! to už je lepší sportovní gymnastika
Já si myslím, že i ta sportovní gymnastika nebo celkově jakýkoli sport nebude žádný med na pohybový aparát, díky za názor, ale mě spíš zajímají názory mamin co už tam holčičky dávají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Říkám to ze zkušenosti vlastni, chodila jsem a tělo v čudu. jinak nejdřív se budou natahovat šlachy a svaly, uvolnovat prostě tělo. učí se správně propinat špičky a fajfky, držet rovnováhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše: Říkám to ze zkušenosti vlastni, chodila jsem a tělo v čudu. jinak nejdřív se budou natahovat šlachy a svaly, uvolnovat prostě tělo. učí se správně propinat špičky a fajfky, držet rovnováhu.
Vím, že je to makačka, ale když ji to bude bavit a bude mít dobré výsledky známá chodila do baletu a říkala, že celkově tyhle taneční sporty dávají do těla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo dávají, zase čím dřív ji prihlasiš tím min ji bude ohýbání bolet, pokud ti můžu doporučit, urcite chodte na pravidelne prohlídky ke sportovnímu lékaři. Mě osobně ten sport bavil, je elegantní, krásný, i když jsem po něm zrasena. Je to i dost finančně náročné, ale to asi víš,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nemyslim, že to musí být hned o ničení těla. Pokud to bude dělat jen zájmově pro zábavu, ne vrcholově, tak jí přece hned nezničí tělo ne?
Sestra byla hyperaktivní jako dítě a chodila taky na gymnastiku. Měla díky tomu skvělé držení těla. Ale vždycky to dělala jen pro zábavu. Soutěž max 1-2× do roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bývalý tchán trénuje moderní gymnastiku, švagrová (tedy jeho dcera) svého času byla na vrcholu a vozila zlaté medaile, ale pravda je, že tělo dostane fakt na pr*del. Byla jsem nesčetněkrát na tréninku a je to makačka, ale má to své kouzlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedala bych, dala bych na nějaký všeobecný zájmový sportovní kroužek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti také chodí na gymnastiku, pokud se tomu nebude tvoje dítě věnovat 7 dní v týdnu x hodin denně, tak si tělo nezničí, to je to za nesmysl. Moje děti trénují 3× týdně, ale rozhodně se tam tři hodiny nikde nesvíjí v křeči a bolesti
A poté, když dítě kolem toho desátého roku skončí, tak má super průpravu na jakýkoliv jiný sport, umí skákat přes švihadlo, šplhat, běhat, je protažené, má osvalené tělo atd., já si tedy nemůžu stěžovat.
Dceři je nyní osm let, cvičí od čtyř a dnes o ní bojují trenéři z plavání, házené, triatlonu, aerobiku atd., nicméně dcera nechce, zatím jí to baví.
Chodí na sportovní gymnastiku, líbí se mi víc než ta moderní, ale pokud nemáš jinou možnost, tak i ta moderní bude fajn kvůli té všeobecné sportovní průpravě. Rozhodně bych to minimálně vyzkoušela, odejít můžete vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loll právě sportovní a moderní gymnastika se hodně liší, tak neříkej že mluvím nesmysly. já do patnácti moderni a od deseti j tomu sporovni- ta mě bavila víc a doopravdy je to průprava pro všechny sporty. Moderní se vážně hodně liší. vím o čem mluvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll Neteř taky chodila na tu sportovní tak nějak jak píšeš, dvakrát týdně trénink, sem tam závody. V patnácti dostala korzet kvůli zničené páteři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy Myslíš, že to měla z gymnastiky? Pokud ano, tak měla nějaké šílené trenéry, protože jim tam opravdu nic tak strašného nedělají. Chápu, že když jsou děti větší, tak mají zničené klouby atd., podle mě je právě dobré kolem toho desátého roku přestat…
@dituleska Já dělala také moderní gymnastiku
, nic zničeného nemám, ale opět, v rozumném věku jsem skončila, je možné, že to bylo právě včas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll Tak jistojistě to tvrdit nemůžu, ale já bych tam dítě nedala, ségra tam má už druhé tak uvidíme až vyroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit