Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Má teploty? Může to být zánět močáku, vemte sebou moč. Při slepaku by Panadol moc nepomohl
Nebolí jí v krku? Může to být streptokok. Dcera to tak měla v únoru, jela jsem na pohotovost s podezřením na slepák a byl to streptokok a tak to měla i kamarádky dcera, tu stáhla ze školy se šílenou bolestí břicha a taky streptest pozitivní. Dost to teď řádí.. ![]()
Holky, vypadá to na nějaký vir, akorát malá jak je nedonošenec tak má horší průběh… Může z mojí mít i křeče… Kdyby je chytala tak ihned do nemocnice… Docela mám z toho strach… Adenoviry negativní, crp 53 a když do zítra nepojedeme do nemocnice máme přijít zítra s močí…
@Anonymní píše:
Holky, vypadá to na nějaký vir, akorát malá jak je nedonošenec tak má horší průběh… Může z mojí mít i křeče… Kdyby je chytala tak ihned do nemocnice… Docela mám z toho strach… Adenoviry negativní, crp 53 a když do zítra nepojedeme do nemocnice máme přijít zítra s močí…
Jak je na tom? Je to ten Streptokok? ![]()
@lucynka25 křeče měla asi cca 20!minut a zakončila je velkým prdem… Takže jsme nikam nejely… Dnes u Mudr, jen že je to střevní chřipka a vše bude ok… Krk má čistý
Ahoj holky, dceři jsou necelé dva roky. V noci si strašně ukazovala na bříško, plakala a po panadolu bolest ustala… Včera měla strašně tuhý bobek… Dnes si ukazuje na pipinku a právě tříslo… Má zvýšenou teplotu. Samozřejmě zkontaktují lékaře ale u nás má od 9 a ještě na objednání…