Mohl by to být slepák u dvouleté?

Anonymní
13.4.23 07:04

Mohl by to být slepák u dvouleté?

Ahoj holky, dceři jsou necelé dva roky. V noci si strašně ukazovala na bříško, plakala a po panadolu bolest ustala… Včera měla strašně tuhý bobek… Dnes si ukazuje na pipinku a právě tříslo… Má zvýšenou teplotu. Samozřejmě zkontaktují lékaře ale u nás má od 9 a ještě na objednání…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
13.4.23 08:35

Má teploty? Může to být zánět močáku, vemte sebou moč. Při slepaku by Panadol moc nepomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 08:36

Těžko říct, mohl by to být i zánět močáku.

• Citovat
  • Upravit
22948
13.4.23 10:29

Nebolí jí v krku? Může to být streptokok. Dcera to tak měla v únoru, jela jsem na pohotovost s podezřením na slepák a byl to streptokok a tak to měla i kamarádky dcera, tu stáhla ze školy se šílenou bolestí břicha a taky streptest pozitivní. Dost to teď řádí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 22:02

Holky, vypadá to na nějaký vir, akorát malá jak je nedonošenec tak má horší průběh… Může z mojí mít i křeče… Kdyby je chytala tak ihned do nemocnice… Docela mám z toho strach… Adenoviry negativní, crp 53 a když do zítra nepojedeme do nemocnice máme přijít zítra s močí…

• Citovat
  • Upravit
22948
14.4.23 08:39
@Anonymní píše:
Holky, vypadá to na nějaký vir, akorát malá jak je nedonošenec tak má horší průběh… Může z mojí mít i křeče… Kdyby je chytala tak ihned do nemocnice… Docela mám z toho strach… Adenoviry negativní, crp 53 a když do zítra nepojedeme do nemocnice máme přijít zítra s močí…

Jak je na tom? Je to ten Streptokok? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.23 21:38

@lucynka25 křeče měla asi cca 20!minut a zakončila je velkým prdem… Takže jsme nikam nejely… Dnes u Mudr, jen že je to střevní chřipka a vše bude ok… Krk má čistý

• Citovat
  • Upravit
22948
14.4.23 22:44

Tak ať už je jen lépe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat