Mohla bych být vědma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zažila jsem pár věcí mezi „nebem a zemí“ a mám z nich vážně respekt, takže bych si nezahrávala s něčím, o čem nic nevím, člověk by si mohl do života přivést něco, co fakt nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, vím je to přinejmenším zvláštní otázka, ale ptám se proto, že už roky se mi občas zdají sny, které se pak vyplní…není to stále, ani to nejsou sny o tom, o čem bych chtěla aby se mi zdálo, ale občas se taký objeví, někdy i věci, které jsou nepravděpodobné, ale stanou se.. Je to normální, děje se vám to taky? Jak bych to mohla rozvíjet?
Hodně budeš někde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je nadstupeň. Nevědomá vědmomost. Je účinnější, ale hůře se ovládá a kontroluje. Trochu kolísá % úspěchů, ale když se trefí, tak je to na tuty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho, co píšeš, nejsi vědma. Vědma bys byla, kdybys dokázala věštit budoucnost nikoli spontánně ze snů (což se nevědomky občas stává mnoha lidem), nýbrž na zakázku např. z ruky, křišťálové koule či z jiných předmětů. Ale když se podívám na vědmy a věštce, většinu z nich tvoří podvodníci, takže pokud se chceš takto přiživovat a naučíš se některé verbální triky, tak za těchto podmínek můžeš být podvodnou šarlatánskou vědmou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach holky, to jsou zase odpovědi, já se nechci na ničem přiživovat, ani na tom zarábat, já mám dobrou práci a výborne finančne ohodnocenou, jen mně to zajímalo, zda to tak mají i ostatní ev. co s tím dál…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ach holky, to jsou zase odpovědi, já se nechci na ničem přiživovat, ani na tom zarábat, já mám dobrou práci a výborne finančne ohodnocenou, jen mně to zajímalo, zda to tak mají i ostatní ev. co s tím dál…
Někdo to tak má, někdo ne, já to tak rozhodně nemám. Každý nějak žije s tím, co má nebo nemá. Co dalšího chceš slyšet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit