Mohla bych být vědma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24988
30.9.23 13:12

Zažila jsem pár věcí mezi „nebem a zemí“ a mám z nich vážně respekt, takže bych si nezahrávala s něčím, o čem nic nevím, člověk by si mohl do života přivést něco, co fakt nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
30.9.23 13:13
@Zumpa píše:
Nemůžeš být vědma, když nevíš, jestli bys mohla být vědma :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
30.9.23 13:41
@Anonymní píše:
Dobrý den, vím je to přinejmenším zvláštní otázka, ale ptám se proto, že už roky se mi občas zdají sny, které se pak vyplní…není to stále, ani to nejsou sny o tom, o čem bych chtěla aby se mi zdálo, ale občas se taký objeví, někdy i věci, které jsou nepravděpodobné, ale stanou se.. Je to normální, děje se vám to taky? Jak bych to mohla rozvíjet?

Hodně budeš někde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
30.9.23 20:30

Jak je mozny, ze vedma nevi, ze je vedma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
30.9.23 21:06

To je nadstupeň. Nevědomá vědmomost. Je účinnější, ale hůře se ovládá a kontroluje. Trochu kolísá % úspěchů, ale když se trefí, tak je to na tuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.9.23 23:35

Podle toho, co píšeš, nejsi vědma. Vědma bys byla, kdybys dokázala věštit budoucnost nikoli spontánně ze snů (což se nevědomky občas stává mnoha lidem), nýbrž na zakázku např. z ruky, křišťálové koule či z jiných předmětů. Ale když se podívám na vědmy a věštce, většinu z nich tvoří podvodníci, takže pokud se chceš takto přiživovat a naučíš se některé verbální triky, tak za těchto podmínek můžeš být podvodnou šarlatánskou vědmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.23 08:30

Ach holky, to jsou zase odpovědi, já se nechci na ničem přiživovat, ani na tom zarábat, já mám dobrou práci a výborne finančne ohodnocenou, jen mně to zajímalo, zda to tak mají i ostatní ev. co s tím dál…

• Citovat
  • Upravit
39
1.10.23 10:33
@Anonymní píše:
Ach holky, to jsou zase odpovědi, já se nechci na ničem přiživovat, ani na tom zarábat, já mám dobrou práci a výborne finančne ohodnocenou, jen mně to zajímalo, zda to tak mají i ostatní ev. co s tím dál…

Někdo to tak má, někdo ne, já to tak rozhodně nemám. Každý nějak žije s tím, co má nebo nemá. Co dalšího chceš slyšet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat