Mohlo se to podařit znovu?

Klárinka. T
2.10.12 11:38

Mohlo se to podarit?

Ahoj holky mam dotaz. Hledala jsem jestli tu je neco podobneho ale nenasla jsem nic. Chtela bych vedet nebo poradit. 29.8. jsem byla na interupci, vim ze 6ti nedeli by se melo dodrzet, ale po 4 dnech jsem se vyspala s pritelem dodrzeli jsme vsechny hyg. podminky. No jenze po tydnu uz to pritel nestihl dat bokem. Ted je mi tak divne neni mi uplne nevolno ale divne mi je. Tehotensky test jsem si delala a ne jeden a nic. Miminko bych chtela kdyz to prvni zacalo stavkovat s vyvojem. Mate nejake zkusenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.10.12 11:58

To seš docela odvážná, každopádně pokud se Ti nedostaví MS mazala bych na gyndu, ale myslím, že Tě doktor nepochválí, po interupci se má další mimčo zkoušet až za půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.10.12 12:07

Je to možné, ale věřím, že by test už reagoval, zvlášť, když máš příznaky. Tak testni ještě za pár dní a uvidíš. Ono po interupci a potratech je to tělo „pohnojený“ k dalšímu těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klárinka. T
2.10.12 12:33

Ja si myslim ze kdyz se clovek na to cíti a dodrzi par veci 6ti nedeli nemusi vydrzet. Na kontrole jsem po dvou tydnech byla a vse ok. Test jsem si delala, ale bohuzel zatim nic, poprve jak jsem byla tehu mi to test ukazal az v 6 tydnu a to od interupce neni. ms jsem mela mit 26.9. a nic. Moc si to preju tak doufam ze se to podarilo

• Citovat
  • Upravit
18223
2.10.12 13:28

No, ta MS by mohla být rozházená interupcí, takže podle ní se orientovat nejde. Dočkáme času a uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
2.10.12 14:47

Ahoj já byla na revizy 10.7. a první MS dorazila až 24.8.. No ačkoli bych ti to těhu přála nemyslím si že by po 4 dnech od revize došlo k ovulaci, ale možné je vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí