Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No ono i záleží, jaké programy tvá susicka nabízí. Já mám možnost i velmi šetrných, různé programy pro syntetika, pro sportovní materiály… ale stejně tyhle umelotiny někde přehodim a nechám doschnout mimo sušičku radeji:) ale někdy si nevšimnu že jo… a zatím dobrý, i při programu na bavlnu
Ale je to risk ![]()
Zrovna viskózu s elastanem do sušičky nedávám, ten elastan umí dost rychle odejít. Na druhou stranu - je to tenké a rychle to schne.
Já tam rvu všechno, štítky stříhám. Zatím se mi významně nesrazilo nic, jen pár triček se zkrátilo. Jen nějaký choulostivější prádlo dávám na menší teplotu a nechávám doschnout, ale 98% oblečení tam nacpu a neřeším.
@lovethelife ano také mám možnosti x programů, jemné, sportovní, syntetika atd atd….
Napadlo mě to přidat ke sportovním hadrům na program sportovní oblečení, když ty trika i na sport s ostatními kousky nosím……
Já tam dávám, jak které značky…zajímavé, už to mám vychytané a dávám tam jenom určité značky, jiné mi to vytahá :/
@Mischae za mě je program sport na funkční materiály a program na vlnu, asi to nejsetrnejsi, co je ![]()
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)
Krásný den
Terka ![]()
Dobrý den, máte prosím zkušenost, jestli mohu sušit trika z viskozy v sušičce? Nesrazí se? Upřímně na 90% oblečení co máme doma je štítek, že nesmí do sušičky a bez problémů tam vše dávám, ale u jediné té viskozy mám trochu strach. Složení je 95% viskoza a 5%elasten.
Děkuji za rady.