Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zásadní problém není tvá postava ale to že ti prostě nesedí jseš c nich narvana a to není proto že jsi tlustá ale proto že prostě potřebuješ větší. ![]()
Nevím kolik ti je pokud kolem 15 let tak asi nemám právo úplně hodnotit neb vůbec netuším co nosí dnešní puberťaci a sama jsem v tu dobu klidně nosila kraťasy z kterých mi couhala půlka zadku ( hodně vykrojené) triko pod prsa neb jsem měla 55 cm c pase a holt jsem tim řada" šokovala babky "
Takové kalhoty jsou fajn třeba na okopávání záhonků, netáhne pak člověku na záda, když je skrčený u země.
Tam, kde bych chtěla, aby mi to slušelo, bych být tebou zvolila spíš něco jiného.
Nejdřív jsem chtěla napsat, že pokud ti je 13-16, tak proč ne, ale upřímně nelichotí to tvé postavě, dělá ti to placatý zadek. Takže za mě ne ![]()
Osobně mě kraťasy s laclem nijak neuráží, ale tyto ti nesedí. Připadá mi, jako bys je měla v rozkroku hrozně zaříznuté, celkově až moc obtažené a ten šev v oblasti pasu / boků ti vůbec nelichotí. Přestavovala bych si nohavice trochu delší a volnější. A samozřejmě máš pod ně nevhodné triko a ty ponožky v žabkách jsou ultimátní, ale nepočítám, že bys takto opravdu chtěla chodit mezi lidmi ![]()
Postavu máš v pohodě, kdybys zapracovala na správném držení těla, schovalo by se ti vyvalené bříško. Ale tyhle kraťasy jsou fakt hrůza, lacl má divný střih a v tom by vypadala otřesně snad každá. Vidim cedulku, vrať to zpátky do obchodu.
Kraťasy nekomentuji, už tu bylo řečeno vše. Jen si dovolím poznámku - hrozně se hrbíš, na takové postavě/postoji nebude žádné oblečení vypadat dobře. Zkus posilovat střed těla a záda, ať se tak nehrbíš ![]()
To fakt ne
a podotýkám a zdůrazňuji, ze ne proto, ze bys měla blbou postavu, tu kas úplně normální, ale proto, ze ten ubor je hnusnej a vůbec ti nesedí.
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,nejsem zadna hubenoura, premyslim zda toto nosit nebo neporadit prosim
Toto je na léto. Jen s trikem s krátkým rukávem. Nelichotivý střih. Máš hezké nohy, nos sukně na kolena.
Tys teda slušně zařízla kačera
rozhodně to nenos, prosím tě. Nesedí ti velikost(jsou ti malé) a můj názor je, že žena po 20 by lacláče měla nosit jen a pouze v těhotenství.
Jako sorry, pominu ty fusky a pantofle, ale kraťasy s laclem jsem schopná pochopit u malých děcek, možná ještě věk „vysoká škola, léto, majáles“. Cokoliv jiného je otřes, vhodný možná tak na zahrádku na pletí záhonů, kdy tě nikdo neuvidí. Navíc ta délka je naprosto nelichotivá a koncept „je léto, čili vedro“, tak si dám riflovinu a zakryju prsa mi poněkud uniká. Co třeba nevypadat jako krabice a pořídit si na vedro lněné šaty nebo mušelínové šortky.
@Ijen píše:
Ne. A ne kvuli postave, ta je v pohode, ale kratasy s laclem, to nechces.
Proč ne?