Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Přijde mi, že tohle sluší jen holkám v pubertě. Nosí v tom crop top.
@Tamtama píše:
Proč ne?
Protože je to něco jako třeba dupačky? Je to oblečení vhodné do nějakého věku, pak v tom ženská vypadá jak idiot.
Tyjo nosit fusekle do žabek by podle mě mělo být trestný
A ne, nenos to, je to hnusný.
@DoňaPetruňa píše:
Tyjo nosit fusekle do žabek by podle mě mělo být trestnýA ne, nenos to, je to hnusný.
Zkus v tom běhat. Jde to. Někdy urgentně vyběhnu na zahradu. Když se tam něco děje a první co najdu v garáži jsou žabky. Nakopnu a běžím.
Nosit to můžeš určitě. Za mě proč ne. Taky podobný kousek v šatníku mám. Ale rozhodně se nejedná o nic v čem bych šla cíleně dělat parádu. A pokud se ptáš jestli ti to vyloženě lichotí. Tak to za mě úplně ne… stejně jako mě ne. ![]()
Po pravdě bych si vzala k tomu pasek kšandy dala volné dolu, bo se mě nelíbí ten vrch střihu a jiné tričko
Máš v pohodě postavu, kup si něco pěkného, ne? Co ti podtrhne křivky, hranatý lacláče fakt ne…
Kdyby vám bylo 6 tak jasněěěěě
kdyby vám bylo 11, tak proč ne??
jestli jste dospělá ženská, tak
ehm, raději to nenoste a věnujte na charitu
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,nejsem zadna hubenoura, premyslim zda toto nosit nebo neporadit prosim
Fakt ne.
Jako jo můžeš to nosit, ale nenos. Postavu máš dobrou, kup si něco hezkýho, co ti sedí. Tohle budou pořád jen kalhoty s laclem, ty jdou většině lidí tak do 12 let. ![]()
Proti laclacum nic nemam, kdyz se hezky zkombinuji, ale tyhle jsou ti pres stehna male a nelichoti moc postave.
@Kelsey píše:
Zkus v tom běhat. Jde to. Někdy urgentně vyběhnu na zahradu. Když se tam něco děje a první co najdu v garáži jsou žabky. Nakopnu a běžím.
Já to nemůžu, já když mám něco mezi prstama na nohách, tak mi to zvedá žaludek. To samý když bych měla mít něco v pupíku ![]()
Tak třeba si hraje na gejšu. Ty mají v těch dřevákách taky ponožky. Bílé.