Mohu toto nosit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.2.23 15:08
@DoňaPetruňa píše:
Já to nemůžu, já když mám něco mezi prstama na nohách, tak mi to zvedá žaludek. To samý když bych měla mít něco v pupíku :mrgreen:

Nám třeba dneska letěl na zahradě něčí sáček. Nevím, či byl. Náš ne. Tož to byla ukázková situace. Honem nakopnu v garáži žabky nebo co je první na očích a utíkám ven. Ponožky neponožky. Aby to pes nesnědl. Už se mi stalo, že jsem se rychle soukala do šupáků děcek, protože jsem honem nic jiného nenašla.
Máme doma trampolínu na cvičení. Většina skáče před jídlem. Já musím po jídle. Jinak je mi zle, když mám prázdný žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.3.23 20:45

Tyhle laclace /me se libi/ slusi jen vylozene stihlounkym postavam /rozumej vychrtlym/ :-) nosi se k tomu uple triko /nebo crop top/ a bile barvy. Prijde mi ale, ze mas malou velikost. Ja je nosim na zahradu nebo na chatu. Mezi lidi tedy ne. Mely by fakt plandat aby to vypadalo dobre. A pridavaj kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.3.23 20:47

Co zkusit spis nejake saty? Ty by ti mohly sluset :oops: abyly by krasne zenske. A treba ackovy strih by ti mohl sluset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.3.23 12:40
@eva1985aa píše:
Co zkusit spis nejake saty? Ty by ti mohly sluset :oops: abyly by krasne zenske. A treba ackovy strih by ti mohl sluset.
Šaty jsou nepraktické 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková