Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Měla bych takovou prosbu. Mojí dceři je 14 let a jednou jsme byly s rodinou na večeři ve větnamské restauraci. A moje dcera se zalíbila jednomu číšníkovi. Vypadal mladě a zeptal se jí na ig. A ona mu ho dala. Prvně si normálně psali a tak. Jenže pak se moje dcera zeptala na věk a on řekl že mu je 28. Což je docela hodně. On jí furt zve ven a tak. Na jednu stranu vypadal jako docela normální kluk( chlap ) i když si psali. Ale na druhou stranu je trochu divný že dvaceti osmi letý chlap chce ven s mojí čtrnáctiletou dceru. A mám o ní strach. Pomozte, co mysíte že mám dělat?
Děkuji.
Ne - opravdu by neměla chodit ven s někým, kdo loví malý holky a to ještě před jejich rodiči.
Pusťte si společně V Síti a bavte se o tom (hlavně poslouchej co ona si myslí a jak to vidí)
https://vsitifilm.cz/jsem-rodic.html
Příspěvek upraven 25.07.22 v 08:45
@Zukululu píše:
Dobrý den. Měla bych takovou prosbu. Mojí dceři je 14 let a jednou jsme byly s rodinou na večeři ve větnamské restauraci. A moje dcera se zalíbila jednomu číšníkovi. Vypadal mladě a zeptal se jí na ig. A ona mu ho dala. Prvně si normálně psali a tak. Jenže pak se moje dcera zeptala na věk a on řekl že mu je 28. Což je docela hodně. On jí furt zve ven a tak. Na jednu stranu vypadal jako docela normální kluk( chlap ) i když si psali. Ale na druhou stranu je trochu divný že dvaceti osmi letý chlap chce ven s mojí čtrnáctiletou dceru. A mám o ní strach. Pomozte, co mysíte že mám dělat?
Děkuji.
Divný to je, ale nenaděláš nic. Pouč dceru o sexuálním životě a antikoncepci.
@Zukululu píše:
Děkuji.
A on ví že ji je 14?
@Vladusxx píše:
A on ví že ji je 14?
Dobrá otázka. Dnešní 14letý vypadají bez problému na 17-18…
@JancaS84 píše:
Divný to je, ale nenaděláš nic. Pouč dceru o sexuálním životě a antikoncepci.
čtrnáct…
@JancaS84, myslíte že jí teda mám pustit? Ano na ten film jsme se koukaly a i jsme se o tom bavily. A moje dcerá je rozumná ve všem a o všem ví. Ale to mohly věc děti stát díky dívky, které třeba někdo znásilnil.
@Ou píše: čtrnáct…
Co jako? Čtrnáctileta holka nemůže být poučena na téma sex a ochrana. Nepíšu, že ji má dát kondom a říct hned na to skočte.
Zeptala bych se jí, jestli mu přiznala, kolik jí je. Úplně normální mi to taky nepřijde, a to jsem v 16 randila s 27 letým, ale přecijen 14 a 16 je dost velký rozdíl ![]()
@Zukululu píše:
@JancaS84, myslíte že jí teda mám pustit? Ano na ten film jsme se koukaly a i jsme se o tom bavily. A moje dcerá je rozumná ve všem a o všem ví. Ale to mohly věc děti stát díky dívky, které třeba někdo znásilnil.
A co udělá když ji ho zakazes? Půjde za ním tajně a bude ti lhát že jde za kamarádkou. Asi bych ji pustila na veřejný místa, ale musela by ho pak přivézt ukázat abych ho poznala.
Zeptala bych se jí, jestli mu přiznala, kolik jí je. Úplně normální mi to taky nepřijde, a to jsem v 16 randila s 27 letým, ale přecijen 14 a 16 je dost velký rozdíl :
Ano ona mi ukazovala kus jejich zpráv kde píše že jí je 14.
@Zukululu No je to na pováženou, zvlášť když jí balil před vámi
Na druhou stranu @JancaS84 má pravdu - pokud jí to zakážeš, stejně si nějak najde cestu se s ním vidět, pokud bude chtít ![]()
@Zukululu píše:
No, neuděláš asi nic, těžko jí budeš držet doma do plnoletosti ![]()
Zas na druhosu stranu, víš o koho jde, kde pracuje. Ona s ním chce jít ven?
A co udělá když ji ho zakazes? Půjde za ním tajně a bude ti lhát že jde za kamarádkou. Asi bych ji pustila na veřejný místa, ale musela by ho pak přivézt ukázat abych ho poznala.
Já vůbec nevím, ale trochu se bojím že by asi možná na tajnou šla.