Moje dcera a dospělý chlap

15
25.7.22 08:40

Moje dcera a dospělý chlap

Dobrý den. Měla bych takovou prosbu. Mojí dceři je 14 let a jednou jsme byly s rodinou na večeři ve větnamské restauraci. A moje dcera se zalíbila jednomu číšníkovi. Vypadal mladě a zeptal se jí na ig. A ona mu ho dala. Prvně si normálně psali a tak. Jenže pak se moje dcera zeptala na věk a on řekl že mu je 28. Což je docela hodně. On jí furt zve ven a tak. Na jednu stranu vypadal jako docela normální kluk( chlap ) i když si psali. Ale na druhou stranu je trochu divný že dvaceti osmi letý chlap chce ven s mojí čtrnáctiletou dceru. A mám o ní strach. Pomozte, co mysíte že mám dělat?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
25.7.22 08:42

Ne - opravdu by neměla chodit ven s někým, kdo loví malý holky a to ještě před jejich rodiči.

Pusťte si společně V Síti a bavte se o tom (hlavně poslouchej co ona si myslí a jak to vidí)

https://vsitifilm.cz/jsem-rodic.html

Příspěvek upraven 25.07.22 v 08:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35862
25.7.22 08:44
@Zukululu píše:
Dobrý den. Měla bych takovou prosbu. Mojí dceři je 14 let a jednou jsme byly s rodinou na večeři ve větnamské restauraci. A moje dcera se zalíbila jednomu číšníkovi. Vypadal mladě a zeptal se jí na ig. A ona mu ho dala. Prvně si normálně psali a tak. Jenže pak se moje dcera zeptala na věk a on řekl že mu je 28. Což je docela hodně. On jí furt zve ven a tak. Na jednu stranu vypadal jako docela normální kluk( chlap ) i když si psali. Ale na druhou stranu je trochu divný že dvaceti osmi letý chlap chce ven s mojí čtrnáctiletou dceru. A mám o ní strach. Pomozte, co mysíte že mám dělat?
Děkuji.

Divný to je, ale nenaděláš nic. Pouč dceru o sexuálním životě a antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
25.7.22 08:45
@Zukululu píše:
Děkuji.

A on ví že ji je 14?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
25.7.22 08:47
@Vladusxx píše:
A on ví že ji je 14?

Dobrá otázka. Dnešní 14letý vypadají bez problému na 17-18…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.7.22 08:47
@JancaS84 píše:
Divný to je, ale nenaděláš nic. Pouč dceru o sexuálním životě a antikoncepci.

čtrnáct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.22 08:48

Takže

@JancaS84, myslíte že jí teda mám pustit? Ano na ten film jsme se koukaly a i jsme se o tom bavily. A moje dcerá je rozumná ve všem a o všem ví. Ale to mohly věc děti stát díky dívky, které třeba někdo znásilnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.22 08:49

Ano

Ano on ví že jí je 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35862
25.7.22 08:49
@Ou píše: čtrnáct…

Co jako? Čtrnáctileta holka nemůže být poučena na téma sex a ochrana. Nepíšu, že ji má dát kondom a říct hned na to skočte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.22 08:51

Zeptala bych se jí, jestli mu přiznala, kolik jí je. Úplně normální mi to taky nepřijde, a to jsem v 16 randila s 27 letým, ale přecijen 14 a 16 je dost velký rozdíl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35862
25.7.22 08:53
@Zukululu píše:
@JancaS84, myslíte že jí teda mám pustit? Ano na ten film jsme se koukaly a i jsme se o tom bavily. A moje dcerá je rozumná ve všem a o všem ví. Ale to mohly věc děti stát díky dívky, které třeba někdo znásilnil.

A co udělá když ji ho zakazes? Půjde za ním tajně a bude ti lhát že jde za kamarádkou. Asi bych ji pustila na veřejný místa, ale musela by ho pak přivézt ukázat abych ho poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.22 08:53

Zeptala bych se jí, jestli mu přiznala, kolik jí je. Úplně normální mi to taky nepřijde, a to jsem v 16 randila s 27 letým, ale přecijen 14 a 16 je dost velký rozdíl :

Ano ona mi ukazovala kus jejich zpráv kde píše že jí je 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.22 08:55

@Zukululu No je to na pováženou, zvlášť když jí balil před vámi :nevim: Na druhou stranu @JancaS84 má pravdu - pokud jí to zakážeš, stejně si nějak najde cestu se s ním vidět, pokud bude chtít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33678
25.7.22 08:55
@Zukululu píše:

No, neuděláš asi nic, těžko jí budeš držet doma do plnoletosti :nevim:
Zas na druhosu stranu, víš o koho jde, kde pracuje. Ona s ním chce jít ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.22 08:57

A co udělá když ji ho zakazes? Půjde za ním tajně a bude ti lhát že jde za kamarádkou. Asi bych ji pustila na veřejný místa, ale musela by ho pak přivézt ukázat abych ho poznala.

Já vůbec nevím, ale trochu se bojím že by asi možná na tajnou šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová