Moje dcera a dospělý chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
25.7.22 13:16

Sorry, nečtu celý vlákno, ale docela čumím na ten nonšalantní přístup některých tady k predátorovi. 8o
V některých zemích by byl už jednou nohou na sex offender listu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
25.7.22 13:16
@Prostě Vodnář píše:
No jo, ale ne všechny děvčata si tohle ve čtrnácti myslí. A nebudeme snad určovat, co si kdo má v jakém věku myslet a je li to správné, či nikoliv, že ne?

mno, normálně neurčuji, co si má kdy kdo myslet…ale holka pod zákonem je přecijen jiný kafe :nevim: :zed:
To, že ty tu zkušenost máš a vydržel si se s ní rok vodit za ručičku, je podle mě spíš výjimka, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
25.7.22 13:19
@Prostě Vodnář píše:
Jen tak pro zajímavost: " Ze statistik vyplývá, že k pohlavnímu zneužití dochází častěji v rodinném, sousedském či přátelském prostředí, než když se pachatel s obětí nezná. "Ne, opravdu nejsem reinkarnací Mart81.

Ano, to snad vi kazdy. A to souvisi s mym komentarem jak? Ja jsem pouze konstatovala, ze jako pohlavni zneuziti lze u ditete pod zakonem brat i jine sexualni praktiky nez souloz.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:19

Třeba o historii moderní hudby, či kinematografie, o přírodě, o hvězdách, o vyjmenovaných slovech.

@Mar__tanka1983 píše:
@Prostě Vodnář no, třeba i za mladšími, ale pořád nějak ve stejné věkové kategorii.
Skoro třicátník a čtrnáctka, to je úplně někde jinde. O čem si může pokecat pracující dospělý chlap s holkou na základní škole? dyť by mohl bejt pomálu její táta :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:21

… a v jiných už by za něj byla dávno provdána.

@MrsNorris píše:
Sorry, nečtu celý vlákno, ale docela čumím na ten nonšalantní přístup některých tady k predátorovi. 8o
V některých zemích by byl už jednou nohou na sex offender listu.
  • Citovat
  • Upravit
35798
25.7.22 13:25
@Prostě Vodnář píše:
Třeba o historii moderní hudby, či kinematografie, o přírodě, o hvězdách, o vyjmenovaných slovech.

Co ví skoro 30 lety o tom co se poslouchá na základní škole? Promiň, ale je to prostě moc velký rozdíl v jejím mladém věku. Nebo ten dospělý není tak úplně normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:30

Je to docela možné, protože společnost je sexuchtivá a libidu dává přednost, před smysluplným, partnerským vztahem, jehož zvládnutí je mnohem obtížnější.

@Mar__tanka1983 píše:
mno, normálně neurčuji, co si má kdy kdo myslet…ale holka pod zákonem je přecijen jiný kafe :nevim: :zed:
To, že ty tu zkušenost máš a vydržel si se s ní rok vodit za ručičku, je podle mě spíš výjimka, promiň.
  • Citovat
  • Upravit
2099
25.7.22 13:31

Ty hlavně nejsi normální. Že ti přijde vubec normální pouštět někam svoje 14 léte DITE s 28 letym pedofilem. Nezlob se na mě a skoro 30 lety chlap, co doráží na malou školačku, není při smyslech a měl by možná navštívit léčebnu nebo nějakého odborníka. Já jsem na tohle pes, já bych mu pohrozila policií, a myslet si může o mě kdokoliv cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
25.7.22 13:31
@pikola píše:
Co ví skoro 30 lety o tom co se poslouchá na základní škole? Promiň, ale je to prostě moc velký rozdíl v jejím mladém věku. Nebo ten dospělý není tak úplně normální :roll:

Nema moznost sexualniho kontaktu s nekym primereneho veku (byt treba o par let mladsim), pripadne je to hebefil.
Kdyz uz tu nesmyslne daval odkazy na sexualni zneuzivani v rodine, tak prave tam se to nedeje ze skryte pedofilie/hebefilie, ale obvykle jen z toho duvodu, ze dotycni nemaji vetsi sanci ci moznost kontaktu se sexualne rovnocennym partnerem.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:34

Pokud má všeobecný přehled, pak by neměl být problém vědět, co mládež poslouchá za muziku, jaké filmy sleduje.

Specifikujte mi normálnost, pak asi na to téma můžeme diskutovat.

@pikola píše:
Co ví skoro 30 lety o tom co se poslouchá na základní škole? Promiň, ale je to prostě moc velký rozdíl v jejím mladém věku. Nebo ten dospělý není tak úplně normální :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:38

Tak proto je i zákonem chráněné. Ruku na srdce, znám i pěknou řádku dospělých, co mají rodinu a o mentální vyspělosti nemůže být ani řeč. Na ty už zákon ovšem nepomýšlí.

@ontarova.stara píše:
To nemusi ani soulozit, aby to bylo sexualni zneuziti. Ty budes reinkarnace Mart81, ze?
Takze asi tak, ze je dite pohlavne dospele jeste neznamena, ze je vyspele i mentalne.
  • Citovat
  • Upravit
2099
25.7.22 13:41

Já tak to teď dočítám. Proč si tu hraješ na svoji matku? Jinak odpověď pořád stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
25.7.22 13:43

No tak ten chlap rozhodne neumí poradku, kdyz mu přijde ok si vypisovat, chodit na randicka s 14 holkou.
Ten chlap asi taky nebude mentálně vyspělý.
No jsem vděčná, ze dceru randění s staryma chlapama minulo. To bych fakt nezvladala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:50

Ne, ten odkaz byl na zákon o zneužívání dětí, na který jste poukázala. Ano vypíchl jsem z něj odstavec o sexuálním zneužívání v rodině, což může být mnohem nebezpečnější, než nějaký osmadvacetiletý vietnamčík.

Pokud by porušil zákon, tak nechť je potrestán, ale nechápu, proč by se s ní nemohl bavit, pokud ten zákon neporuší? Nelíbí se mi, že se z někoho automaticky dělá úchyl, když úchylné předpoklady v sobě nemusí vůbec mít.

Ano, může se nám to hnusit, můžeme proti tomu protestovat, ale také bychom měli dodržovat zákon, protože dnes i pomluva je trestná.

@ontarova.stara píše:
Kdyz uz tu nesmyslne daval odkazy na sexualni zneuzivani v rodine

Příspěvek upraven 25.07.22 v 13:52

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
25.7.22 13:50

Prosim te hlavne s tim uchylem nikam nechod. 28 lety typek, co bali ctrnactku opravdu neni normalni. Zablokovat, smazat. Podvedome vis, ze to neni v poradku, proto mas opravnene strach. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová