Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sorry, nečtu celý vlákno, ale docela čumím na ten nonšalantní přístup některých tady k predátorovi. ![]()
V některých zemích by byl už jednou nohou na sex offender listu.
@Prostě Vodnář píše:
No jo, ale ne všechny děvčata si tohle ve čtrnácti myslí. A nebudeme snad určovat, co si kdo má v jakém věku myslet a je li to správné, či nikoliv, že ne?
mno, normálně neurčuji, co si má kdy kdo myslet…ale holka pod zákonem je přecijen jiný kafe
![]()
To, že ty tu zkušenost máš a vydržel si se s ní rok vodit za ručičku, je podle mě spíš výjimka, promiň.
@Prostě Vodnář píše:
Jen tak pro zajímavost: " Ze statistik vyplývá, že k pohlavnímu zneužití dochází častěji v rodinném, sousedském či přátelském prostředí, než když se pachatel s obětí nezná. "Ne, opravdu nejsem reinkarnací Mart81.
Ano, to snad vi kazdy. A to souvisi s mym komentarem jak? Ja jsem pouze konstatovala, ze jako pohlavni zneuziti lze u ditete pod zakonem brat i jine sexualni praktiky nez souloz.
Třeba o historii moderní hudby, či kinematografie, o přírodě, o hvězdách, o vyjmenovaných slovech.
@Mar__tanka1983 píše:
@Prostě Vodnář no, třeba i za mladšími, ale pořád nějak ve stejné věkové kategorii.
Skoro třicátník a čtrnáctka, to je úplně někde jinde. O čem si může pokecat pracující dospělý chlap s holkou na základní škole? dyť by mohl bejt pomálu její táta![]()
… a v jiných už by za něj byla dávno provdána.
@MrsNorris píše:
Sorry, nečtu celý vlákno, ale docela čumím na ten nonšalantní přístup některých tady k predátorovi.
V některých zemích by byl už jednou nohou na sex offender listu.
@Prostě Vodnář píše:
Třeba o historii moderní hudby, či kinematografie, o přírodě, o hvězdách, o vyjmenovaných slovech.
Co ví skoro 30 lety o tom co se poslouchá na základní škole? Promiň, ale je to prostě moc velký rozdíl v jejím mladém věku. Nebo ten dospělý není tak úplně normální ![]()
Je to docela možné, protože společnost je sexuchtivá a libidu dává přednost, před smysluplným, partnerským vztahem, jehož zvládnutí je mnohem obtížnější.
@Mar__tanka1983 píše:
mno, normálně neurčuji, co si má kdy kdo myslet…ale holka pod zákonem je přecijen jiný kafe![]()
To, že ty tu zkušenost máš a vydržel si se s ní rok vodit za ručičku, je podle mě spíš výjimka, promiň.
Ty hlavně nejsi normální. Že ti přijde vubec normální pouštět někam svoje 14 léte DITE s 28 letym pedofilem. Nezlob se na mě a skoro 30 lety chlap, co doráží na malou školačku, není při smyslech a měl by možná navštívit léčebnu nebo nějakého odborníka. Já jsem na tohle pes, já bych mu pohrozila policií, a myslet si může o mě kdokoliv cokoliv.
@pikola píše:
Co ví skoro 30 lety o tom co se poslouchá na základní škole? Promiň, ale je to prostě moc velký rozdíl v jejím mladém věku. Nebo ten dospělý není tak úplně normální
Nema moznost sexualniho kontaktu s nekym primereneho veku (byt treba o par let mladsim), pripadne je to hebefil.
Kdyz uz tu nesmyslne daval odkazy na sexualni zneuzivani v rodine, tak prave tam se to nedeje ze skryte pedofilie/hebefilie, ale obvykle jen z toho duvodu, ze dotycni nemaji vetsi sanci ci moznost kontaktu se sexualne rovnocennym partnerem.
Pokud má všeobecný přehled, pak by neměl být problém vědět, co mládež poslouchá za muziku, jaké filmy sleduje.
Specifikujte mi normálnost, pak asi na to téma můžeme diskutovat.
@pikola píše:
Co ví skoro 30 lety o tom co se poslouchá na základní škole? Promiň, ale je to prostě moc velký rozdíl v jejím mladém věku. Nebo ten dospělý není tak úplně normální
Tak proto je i zákonem chráněné. Ruku na srdce, znám i pěknou řádku dospělých, co mají rodinu a o mentální vyspělosti nemůže být ani řeč. Na ty už zákon ovšem nepomýšlí.
@ontarova.stara píše:
To nemusi ani soulozit, aby to bylo sexualni zneuziti. Ty budes reinkarnace Mart81, ze?
Takze asi tak, ze je dite pohlavne dospele jeste neznamena, ze je vyspele i mentalne.
Já tak to teď dočítám. Proč si tu hraješ na svoji matku? Jinak odpověď pořád stejná.
No tak ten chlap rozhodne neumí poradku, kdyz mu přijde ok si vypisovat, chodit na randicka s 14 holkou.
Ten chlap asi taky nebude mentálně vyspělý.
No jsem vděčná, ze dceru randění s staryma chlapama minulo. To bych fakt nezvladala
Ne, ten odkaz byl na zákon o zneužívání dětí, na který jste poukázala. Ano vypíchl jsem z něj odstavec o sexuálním zneužívání v rodině, což může být mnohem nebezpečnější, než nějaký osmadvacetiletý vietnamčík.
Pokud by porušil zákon, tak nechť je potrestán, ale nechápu, proč by se s ní nemohl bavit, pokud ten zákon neporuší? Nelíbí se mi, že se z někoho automaticky dělá úchyl, když úchylné předpoklady v sobě nemusí vůbec mít.
Ano, může se nám to hnusit, můžeme proti tomu protestovat, ale také bychom měli dodržovat zákon, protože dnes i pomluva je trestná.
@ontarova.stara píše:
Kdyz uz tu nesmyslne daval odkazy na sexualni zneuzivani v rodine
Příspěvek upraven 25.07.22 v 13:52
Prosim te hlavne s tim uchylem nikam nechod. 28 lety typek, co bali ctrnactku opravdu neni normalni. Zablokovat, smazat. Podvedome vis, ze to neni v poradku, proto mas opravnene strach. ![]()