Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zukululu píše:
Já to v tom případě nechápu. Ma strach, ale chtěla by. Navíc jsou tak daleko od sebe. Co kdyby se ji něco stalo nebo ji něco nesedelo a volala ti? Různý věci se můžou stát během 4 hodin, než tam dojedes. Ja bych se pokusila to utnout, domluvou, nic nasilnyho.No jakoby já jsem tady s ní u rodičů.
Holka by určitě neměla jezdit za klukem 4 hodiny nikam na první rande navíc pokud je tak mladá a on tak starý
přijet by musel on a ne ona.
Ta holka jsi ty, viď?
Na druhou stranu je pravda že já a můj manžel jsme o 10 let od sebe a když mi bylo 15 tak jsem chodila s 25 letým chlapem. A jsme s pólu až do teď.
@pikola píše:
Holka by určitě neměla jezdit za klukem 4 hodiny nikam na první rande navíc pokud je tak mladá a on tak starýpřijet by musel on a ne ona.
Ta holka jsi ty, viď?
My jsme teď oba týden ve stejném městě, teď by nikdo nikam daleko nejel.
@Zukululu píše:
Kdo my oba?
Jestli je ten kluk vietnamec, tak to může mást, ona je na něj prostě veliká (jakože on v ní to dítě už třeba nevidí) a naopak, on se jí nemusí zdát tak starý. Ale když už teda její věk ví, tak by měl mít rozum a měl by za ní jezdit on. A ideálně by se ještě měl seznámit s jejíma rodičema, aby viděli, že se o holku nemusí bát. Na jinou variantu bych nepřistoupila.
Ano jsem to já. Trochu se bojím a tak a myslím že mě ani rodina nepustí. Já nevěděla co dělat. Moje rodina mě už dřív jen kvůli tomu že si docela rozumím s ním učitelem jen jako že mi pomáhá s učením na víc ( nic víc v tom rozhodně mení). A rodiče i teď někdy jen tak řeknou hele támhle je hezký třeba dvaceti něco letým chlap a řeknou no Lucko vidíš ( hlavně ségry). Já nevím.
@Zukululu píše:
Prosímtě přestaň s tou hrou na maminku, my zase nejsme tak natvrdlý
Pokud jste teď ve stejném městě a máš chuť s ním někam zajít, tak jdi. Během dne a na nějaké veřejné místo. Třeba zjistíš, že si stejně nemáte moc co říct a bude se ti pak klidněji spát.
Ne nemá to cenu. Stejně jste od sebe moc daleko
a ty jsi ještě moc mladá.
@Zukululu píše:
tak já bych se to snažila dceři rozmluvit, a to velmi důrazně,
ať si počká na první lásku kluka odpovídajícího věku a někde poblíž vašeho bydliště - toto je vše hrozně krkolomné - holka na základce pod zákonem, chlap dávno dospělý, vietnamec a ještě 4 hodiny vlakem
![]()
@stinga píše:
tak já bych se to snažila dceři rozmluvit, a to velmi důrazně,
ať si počká na první lásku kluka odpovídajícího věku a někde poblíž vašeho bydliště - toto je vše hrozně krkolomné - holka na základce pod zákonem, chlap dávno dospělý, vietnamec a ještě 4 hodiny vlakem![]()
už přiznala, že je to ona
@Zukululu píše:
Ano jsem to já. Trochu se bojím a tak a myslím že mě ani rodina nepustí. Já nevěděla co dělat. Moje rodina mě už dřív jen kvůli tomu že si docela rozumím s ním učitelem jen jako že mi pomáhá s učením na víc ( nic víc v tom rozhodně mení). A rodiče i teď někdy jen tak řeknou hele támhle je hezký třeba dvaceti něco letým chlap a řeknou no Lucko vidíš ( hlavně ségry). Já nevím.
no hlavně každý, kdo by s tebou měl sex, tak páchá trestný čin - no Lucko, rodiče tohle neví? jste romské etnikum?
@vokishka píše:
už přiznala, že je to ona
jo, než jsem dopsala, tak byla rychlejší
![]()
Já sem si to taky myslela. Podle těch hrubek. Což je teda i na 14 letou holku nic moc, pokud nejsi dys.