Moje dcera a dospělý chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
25.7.22 12:46
@Prostě Vodnář píše:
Láska nikdy nebyla, není a nebude o věku. Pokud ten kluk není hloupý, tak jí může nabídnout o hodně víc, než její vrstevníci. I tady v té diskuzi bylo napsáno, že s takovým věkovým rozdílem jsou spolu lidé přes patnáct let. To vrstevníci spolu kolikrát nedají.

Ctrnactileta holka, byt sebevyspelejsi, je porad jen nezkusene dite. Normalni chlap, kteremu tahne na tricet, by dal brzdu.
On je totiz rozdil, kdy dotycneho partnera potkas, respektive v jake fazi zivota a veku. Ve ctrnacti je holka na zakladce a chlap v osmadvaceti? To opravdu normalni neni. Kdyby ji bylo dvacet, nereknu ani popel.

• Citovat
  • Upravit
31287
25.7.22 12:55
@Any9 píše:
Ja celkem koukám, kolika lidem to připadá,,normální”, pro mě je takový věkový rozdíl skoro na blití 8o
Možná, kdyby mu bylo třeba 20 tak ještě primhourim obě oci, ale skoro 30 a čtrnáctiletá holka ze zakladky?? :nevim:
Mě třeba v tomhle věku přišli tricatnici ještě jako dedci :D
V 17 jsem chvíli chodila s chlapem 27 a už to bylo dost.
A je úplně jedno, jestli vypadá starší než je, on její věk zná. A dospelej chlap, co se snaží o dítě (respektive hodně mladou slečnu ), tam fakt není něco v pořádku.Zakladatelko, vykasli se na to.
Úplně přesně.
Mě kdysi balil „šéf“ na brigádě.
Mě přišlo úplně trapný, že o mě projevuje zájem takovej staroch :lol: :lol:. Mě bylo 16 a jemu asi pětadvacet. Teď mi bude čtyřicet, jemu táhne na pade a jsme pořád kamarádi, a věkovej rozdíl už není nic tragického, kdybysme to náhodou chtěli dát dokupy. Ale ve čtrnácti? Bych si myslela něco o gerontovi a úchylovi :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.7.22 12:58
@ontarova.stara píše:
Normalni chlap, kteremu tahne na tricet, by dal brzdu.

Tak o tom silně pochybuji. Co ty rozpadající se vztahy? Chodí snad chlapi za staršími, či vrstevnicemi? V drtivé většině ne. Tak kdo je vlastně takový, normální chlap?

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
25.7.22 13:01
@Prostě Vodnář píše:
Tak o tom silně pochybuji. Co ty rozpadající se vztahy? Chodí snad chlapi za staršími, či vrstevnicemi? V drtivé většině ne. Tak kdo je vlastně takový, normální chlap?

Normalni chlap temer ve triceti nerandi se zackou zakladni skoly pod zakonem.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:01

No jo, ale ne všechny děvčata si tohle ve čtrnácti myslí. A nebudeme snad určovat, co si kdo má v jakém věku myslet a je li to správné, či nikoliv, že ne?

@Mar__tanka1983 píše: Úplně přesně.
Mě kdysi balil „šéf“ na brigádě.
Mě přišlo úplně trapný, že o mě projevuje zájem takovej staroch :lol: :lol:. Mě bylo 16 a jemu asi pětadvacet. Teď mi bude čtyřicet, jemu táhne na pade a jsme pořád kamarádi, a věkovej rozdíl už není nic tragického, kdybysme to náhodou chtěli dát dokupy. Ale ve čtrnácti? Bych si myslela něco o gerontovi a úchylovi :think:
  • Citovat
  • Upravit
18007
25.7.22 13:02
@Prostě Vodnář píše:
Láska nikdy nebyla, není a nebude o věku. Pokud ten kluk není hloupý, tak jí může nabídnout o hodně víc, než její vrstevníci. I tady v té diskuzi bylo napsáno, že s takovým věkovým rozdílem jsou spolu lidé přes patnáct let. To vrstevníci spolu kolikrát nedají.

14- leta holka je jeste dite, mentalne, i kdyz fyzicky uz ne. Aby si chlap ve 28 „rozumel“ se ctrnactiletou, musi by mentalne zabrzdenej nekde v jeji veku, pripadne ho rovesnicky odmitaji, to ale neni omluva.

Adolescent + dospelej clovek = nerovnovazny vztah. Protoze ten mladsi taha za kratsi konec, muzes ji nakecat co chces, manipulovat si ji jak chces, formovat ji jak chces. Spolecnost si mladata chrani, je to jeden z nejprirozenejsich, nejhlubsich instinktu, proto existuje vekova hranice, ofiko stanovena, kdy dospelak dava paprce od deti pryc.

Příspěvek upraven 25.07.22 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.22 13:02
@Zukululu píše:
Dobrý den. Měla bych takovou prosbu. Mojí dceři je 14 let a jednou jsme byly s rodinou na večeři ve větnamské restauraci. A moje dcera se zalíbila jednomu číšníkovi. Vypadal mladě a zeptal se jí na ig. A ona mu ho dala. Prvně si normálně psali a tak. Jenže pak se moje dcera zeptala na věk a on řekl že mu je 28. Což je docela hodně. On jí furt zve ven a tak. Na jednu stranu vypadal jako docela normální kluk( chlap ) i když si psali. Ale na druhou stranu je trochu divný že dvaceti osmi letý chlap chce ven s mojí čtrnáctiletou dceru. A mám o ní strach. Pomozte, co mysíte že mám dělat?
Děkuji.

No fuj, jak nize reseno, pust film na Siti a popovidej si s ni o tom. Nechtejte vedet, co chlapu i klidne 40, 50 i vyse je ujete na 14-15 lete holky.., na sexchatech maji sve mistnosti a jsou to klidne tatove od rodin. Na :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
25.7.22 13:03
@Prostě Vodnář píše:
No jo, ale ne všechny děvčata si tohle ve čtrnácti myslí. A nebudeme snad určovat, co si kdo má v jakém věku myslet a je li to správné, či nikoliv, že ne?

On to nastesti celkem presne definuje zakon.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:06

Nahlédněte občas do těch škol a naslouchejte tomu, co se řeší v zákulisí. Možná budete šokovaná.

@ontarova.stara píše:
Normalni chlap temer ve triceti nerandi se zackou zakladni skoly pod zakonem.
  • Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
25.7.22 13:08
@Prostě Vodnář píše:
Nahlédněte občas do těch škol a naslouchejte tomu, co se řeší v zákulisí. Možná budete šokovaná.

Ja mam deti ve veku 20 a 13, tak jsem celkem obeznamena, co se tak resi.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:09

Jestli se nepletu, tak zákon akorát definuje sexuální zneužití, ne? Kde je psáno, že ti dva hned spolu musí souložit?

@ontarova.stara píše:
On to nastesti celkem presne definuje zakon.
  • Citovat
  • Upravit
31287
25.7.22 13:10

@Prostě Vodnář no, třeba i za mladšími, ale pořád nějak ve stejné věkové kategorii.
Skoro třicátník a čtrnáctka, to je úplně někde jinde. O čem si může pokecat pracující dospělý chlap s holkou na základní škole? dyť by mohl bejt pomálu její táta :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76850
25.7.22 13:10
@Prostě Vodnář píše:
Jestli se nepletu, tak zákon akorát definuje sexuální zneužití, ne? Kde je psáno, že ti dva hned spolu musí souložit?

a co jiného ten 28letý chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
25.7.22 13:11
@Prostě Vodnář píše:

To nemusi ani soulozit, aby to bylo sexualni zneuziti. Ty budes reinkarnace Mart81, ze?
Takze asi tak, ze je dite pohlavne dospele jeste neznamena, ze je vyspele i mentalne.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 13:16

Jen tak pro zajímavost: " Ze statistik vyplývá, že k pohlavnímu zneužití dochází častěji v rodinném, sousedském či přátelském prostředí, než když se pachatel s obětí nezná. "

Ne, opravdu nejsem reinkarnací Mart81.

@ontarova.stara píše:
To nemusi ani soulozit, aby to bylo sexualni zneuziti. Ty budes reinkarnace Mart81, ze?
Takze asi tak, ze je dite pohlavne dospele jeste neznamena, ze je vyspele i mentalne.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová