Moje dcera a dospělý chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35792
25.7.22 09:52

Chápu, že tě těší, že má o tebe někdo zájem ale nemá to budoucnost. Možná za pár let, až budeš starší a ne tak naivní bez zkušeností. A rozhodně za ním nikam nejezdi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.7.22 10:32

Myslím, že jí tu můžete radit jak chcete, stejně udělá to, co chce. A pokud má jen trošku rozumu, tak s tím pohlavním stykem nebude nikam pospíchat. Rok, či dva se dá v pohodě přežít jen tak s mazlením. A čím bude starší, tím víc na to bude vzpomínat.

• Citovat
  • Upravit
35792
25.7.22 10:36
@Prostě Vodnář píše:
Myslím, že jí tu můžete radit jak chcete, stejně udělá to, co chce. A pokud má jen trošku rozumu, tak s tím pohlavním stykem nebude nikam pospíchat. Rok, či dva se dá v pohodě přežít jen tak s mazlením. A čím bude starší, tím víc na to bude vzpomínat.

Myslíš, že 27 lety by dal dva roky s mazlenim? Jo pak na to asi bude vzpomínat :lol: on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.7.22 10:47

Pokud je silná vůle, dá se zvládnout všechno. Z vlastní zkušenosti vím, že rok jsem zvládl naprosto v pohodě. Mě bylo pět a dvacet, jí čtrnáct. A kdyby ona na to potom nespěchala, vydržel bych i ten další rok. A vzpomínky na to jsou nádherné. Ale pravdou je, že každý to má hozené jinak. No a když si potom člověk tady čte, jaké lidi mají po pár letech vztahové problémy, tak mne napadá, že se dlouho nemazlili. Mazlení totiž vztah dost utužuje.

@pikola píše:
Myslíš, že 27 lety by dal dva roky s mazlenim? Jo pak na to asi bude vzpomínat :lol: on
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.22 11:02

Nepřijde mi normální, že on v tomhle věku chce chodit se čtrnáctiletou, měl by být tak nějak v úplně jiné životní fázi, dospělý kluk a ona školačka…nezdá se mi to. Chápu, že vzhled může mást, může to být i jinak fajn kluk, ale když vezmu mé vrstevníky když nám bylo 27, zajímaly je holky tak od 18 výš, a to ještě u těch 18letých to byl zájem spíš čistě sexuální. Říkali, že si s o hodně mladší moc nepokecají, ona řeší školní záležitosti, to už je za nimi, a oni už pracují, na což jim zas tak mladá holka nemá co říct, protože je to pro ni zatím neznámý svět. Normálně bych holčinu varovala, že to takhle může být, že ji může blbnout hlavu jen aby si užil, tak ať je opatrná. A trvala bych na tom, ať maximálně chodí na zmrzlinu a do kina, žádná dostaveníčka v soukromí, i když samozřejmě je mi jasné, že to udělat může když bude chtít tajně. Ale aby věděla, že pro rodiče to ok není, do 15 prostě ne. Nezakazovala bych, ale upřímně bych s ní mluvila o svých pochybnostech a obavách. Myslím si že je tak nejlepší šance, že si to sama srovná v hlavě správně tak aby nedošla k úhoně, tak malá už není.

• Citovat
  • Upravit
31287
25.7.22 11:05

Zakladatelko, upřímně, 28letý loví čtrnáctku? Ne a ne a ne. Potřebuješ být dalším zářezem na jeho pažbě? On se pak mezi kámošema může pochlubit, že odpanil mladou žábu a tobě dá tak maximálně pac a pusu, jen co vylezete z pelechu :nevim:
Počkala bych si na někoho adekvátního věku nebo aspoň někdo, kdo bydlí blíž než čtyři hodiny cesty. Z toho žádný vztah nekouká, takže ti může být hned jasný, o co mu jde.
Pokud by se tak dokonale zamiloval, řekla bych mu, že patnáct ti bude za půl roku (nebo kdy) a může za tebou pak přijet a pozvat tě do kina.
Uvidíme, jestli chlapeček vydrží psát aspoň týden :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.22 11:09

Klidne bych ji pustila. Kdyz jsem byla mala, nase rodina se pratelila se sousedy a meli stejne starou dceru jako jsem ja, jen teda s rozdilem, ze ona byla psychicky o par let dopredu a bylo to i na ni videt, ze ji ani vrstevnici nestacili. Tenkrat ve 14cti si nasla 28letyho pritele a svete div se, jsou spolu do ted, vzali se a maji dve deti a to ji je uz lehce pres 30

• Citovat
  • Upravit
2670
25.7.22 11:11

Pokud téměř třicátník loví děcko ze základky, tak je někde něco špatně. Většinou je to tím, že vrstevnice by si o něj kolo neopřely. Chápu, že to lichotí té holce, připadá si hrozně vyspělá, že se s ní baví dospělák, může machrovat na kamarádky, ale já bych takového frajera hnala bejkovcem.

EDIT: A tady je navíc vidět, že o nějaké velké vyspělosti zakladatelky to v tomto případě fakt není. Reaguje a vyjadřuje se jako malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
25.7.22 11:17

Jak dlouho je v Česku? Pochybuju, že to s tebou myslí vážně. Takže se na to vykašli hned na začátku, ať nejsi zklamaná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.22 11:37

No tak už jsem dočetla zpátky že jsi to ty. Hele, podle mě by sis zkušenost s první láskou nemusela pokazit takhle starším klukem, který je prostě jinde, má nějaký divný důvod proč balí tak mladou holku - buď prostě chce zářez nebo je na něm fakt něco špatně a vrstevnice ho nechtějí, na nezkušenou se líp hraje divadlo, nebo je nějaký opožděný. Proč bys nemohla mít kluka věkem k sobě (jestli jsi vyspělá tak staršího nějak přiměřeně, třeba o 5 let), z jednoho města, a užít si s ním normálně všechno, co k první lásce patří. Chození ven po škole, společné první zážitky, společné koníčky třeba. Vždyť je to krásná část mládí. Nikdy bych to zpětně nepřeskočila jen proto, že o mě projevil zájem starší kluk, on pro tebe není lepší než vrstevníci, naopak, je to mínus které podle mě nestojí za to akceptovat.

• Citovat
  • Upravit
jana0979
25.7.22 12:21

Já si v 15ti nabrnka třicátníka.
Byli jsme spolu 3roky. Nakonec nám to stejně nevydrželo, protože ten rozdíl v tomto věku je opravdu hodně znát.
Máma mi to nezakazovala, páč věděla, ze by to stejně nemělo cenu a nějak bych to udělala, abych byla s ním :think:.
Takhle aspoň věděla, ķde opravdu jsem..

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.7.22 12:22

Láska nikdy nebyla, není a nebude o věku. Pokud ten kluk není hloupý, tak jí může nabídnout o hodně víc, než její vrstevníci. I tady v té diskuzi bylo napsáno, že s takovým věkovým rozdílem jsou spolu lidé přes patnáct let. To vrstevníci spolu kolikrát nedají.

@Anonymní píše:
No tak už jsem dočetla zpátky že jsi to ty. Hele, podle mě by sis zkušenost s první láskou nemusela pokazit takhle starším klukem, který je prostě jinde, má nějaký divný důvod proč balí tak mladou holku - buď prostě chce zářez nebo je na něm fakt něco špatně a vrstevnice ho nechtějí, na nezkušenou se líp hraje divadlo, nebo je nějaký opožděný. Proč bys nemohla mít kluka věkem k sobě (jestli jsi vyspělá tak staršího nějak přiměřeně, třeba o 5 let), z jednoho města, a užít si s ním normálně všechno, co k první lásce patří. Chození ven po škole, společné první zážitky, společné koníčky třeba. Vždyť je to krásná část mládí. Nikdy bych to zpětně nepřeskočila jen proto, že o mě projevil zájem starší kluk, on pro tebe není lepší než vrstevníci, naopak, je to mínus které podle mě nestojí za to akceptovat.
  • Citovat
  • Upravit
1339
25.7.22 12:36

Ja celkem koukám, kolika lidem to připadá,,normální”, pro mě je takový věkový rozdíl skoro na blití 8o
Možná, kdyby mu bylo třeba 20 tak ještě primhourim obě oci, ale skoro 30 a čtrnáctiletá holka ze zakladky?? :nevim:
Mě třeba v tomhle věku přišli tricatnici ještě jako dedci :D
V 17 jsem chvíli chodila s chlapem 27 a už to bylo dost.
A je úplně jedno, jestli vypadá starší než je, on její věk zná. A dospelej chlap, co se snaží o dítě (respektive hodně mladou slečnu ), tam fakt není něco v pořádku.

Zakladatelko, vykasli se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
25.7.22 12:42
@Prostě Vodnář píše:
Láska nikdy nebyla, není a nebude o věku. Pokud ten kluk není hloupý, tak jí může nabídnout o hodně víc, než její vrstevníci. I tady v té diskuzi bylo napsáno, že s takovým věkovým rozdílem jsou spolu lidé přes patnáct let. To vrstevníci spolu kolikrát nedají.

no jo - ale tady je ještě ta vzdálenost - 4 hodiny vlakem, a kluk je zřejmě vietnamec? na to zakladatelka neodpověděla, ale pokud je, tak je po problému, rodiče mu tento vztah velice rychle zatrhnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
25.7.22 12:43
@Prostě Vodnář píše:

Jenže tady bude hrát roli kulturní rozdíl. Což je dost podstatné. A i kdyby k sobě měli věkově blíž, tak bych tomu moc šancí nedávala. Ještě záleží, kde žijí jeho rodiče, kolikátý syn v pořadí to je, jak dlouho žije v Česku, z jaké části země je,…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová