Moje dítě je na JIPce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
21.2.12 23:03

Moje dítě je na JIPce

Potřebuji poradit.. Jak se mám zachovat k dr., když nejevila poskytnout žádnou pomoc malému? A nevěřila mi, když jsem jí říkala jaký máme problém?
Druhý den po jejím telefonátu jsem byla tak špatná, že jsem volala do nemocnice v okresu a tam mi milá dr. řekla, že ho musí vidět - nejedl, blinkal a milion věcí …
Dojeli jsme ta a jen jsem ho vyvlekla, vzala a vstoupila do ordinace, podívala se na alého a hned mi ho převzali, svážili - úbytek 120g za den, a dali na JIPku.
Jsem doma, protože s ním tam přes noc nemůžu být, ale zítra ráno hned za ním jedu a budou mít pro mě i pokoj, sice mě zarazula cena, ale to je jedno, pro zdraví dítěte hodnota peněz - nemají žádnou cenu …
Jsem špatná a nemám se komu vypovídat, podle určitých mamin jsem byla hysterka a jak to dopadlo, nevím co by se stalo pokud bch to neřešila, nevím .. raději nebudu o tom přemýšlet …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
21.2.12 23:06

A ty jsi s malým u dětské dr. nebyla? nechtěla ho vidět? Je mi to líto,s nad bude malý brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
21.2.12 23:11

Držím pěsti, vše bude v pořádku a malého ti dají do kupy. Vím aspon zhruba o čem mluvíš. Měla jsem dceru na jip dvakrát. jednou neplánovaně tři dny po porodu a podruhé v lednu, to už plánované bylo. Nic příjemného, ale musíš být statečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
21.2.12 23:12

a ta co to neřešila je tvá dětská dr.? jestli jo, tak bych jí asi po vyřešení problému šla omlátit zprávu z nemocnice o hubu, pronesla něco o lékařské komoře, aby se chytla za čumák a rychle utíkala jinam…
to ho nechtěla vidět? nepíšeš jak je prcek starý, ale úbytek na váze, blití a nejezení, to je na vyšetření v nemocnici u malého dítěte skoro vždycky, ne?? aspoň podle selského rozumu tedy… :nevim:
ještě že si tam dojela, tam malému určitě zjistí, co to je a pomůžou vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.2.12 23:13
verenika píše:
A ty jsi s malým u dětské dr. nebyla? nechtěla ho vidět? Je mi to líto,s nad bude malý brzy fit :hug:

my byli včera na půlroční prohlídce a říkala jsem jí všechno … nevěřila, chtěla vidět jak malej jí, pije, takže jsem šla pro jídlo a ukázali jsme to, malej si vzal flašku do pusy a hned kravál, po 5 min. zkoušení nic.. včera měl trochu mlíka dop. odp. a pak jen s kravalem asi 30tku a večer jsem do něj dostala jen cca 50 zahuštěné vody..
No a tak nám řekla, že nás pošle do Olmíka, že si mám ráno zavolat, já volala a prý chtějí nějaké předběžné vyšetření tak 8.3. tady na vyšetření - jako nenechám víc jak 14 dní dítě bez jídla a vody, takže po ukončeném tel s dr. jsem volala do okresní nemocnice a za 2 hod. jsme jeli a hned si ho tam nechali a jen dr. se divila, že to nechala tak dr. no nešlo vysvětlit, že nějak jsem nepohopila její nezájem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
21.2.12 23:13

a jestli se můžu zeptat, kolik po tobě chtějí za ten pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.2.12 23:15

Nevím přesně co vám je, bylo a jak to probíhalo, ale když jsm měli rotaviry, a malý mi nejedl nepil , zvracel, měl hodně průjem, tak mi takdy řekli počkejte na druhý den, dávejte hodně pít atd…
Taky jsem volala dětské a pak na druhý den do nemocnice a pak v noci jsme už jeli rychlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141

malej má 6 měs. a týden, včera byl na půlroční prohlídce - před jídlem a vážil 6840g a 65 cm dnes po jídle cca 2 hod. vážil 6720g :((( Jinak přibral za poslední 3 měs. 1200g a dr. v nem. mi řekla, že tam mají děti které přiberou jen půl kila, že jsme na tom ještě dobře.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384

drzim palce at je vse v poradku
Moje nocni mura je ze se malymu neco stane a kdyz se mi zdalo ze mu obcas otece prava rucicka tak jsem jela na pohotovost, tam byl i primar a jinej dr a udelali ze me uplnyho debila a rekli at neni moje mamka histericka kdyz jsem jim rekla ze to videla i ona…tot vse k doktorum, ale kdykoliv bych jela zase radsi bduu 1000× za histerku nez neco podcenit…
ja bych sla k jiny dr po zkusenosti co mas ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.2.12 23:17
Mar__tanka1983 píše:
a jestli se můžu zeptat, kolik po tobě chtějí za ten pokoj?

230,– či 250 teď nevím, myšlenky byli jinde a a 135 za jídlo.. nadstandart 350kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.2.12 23:17

A co malému teda je???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
21.2.12 23:18
Ajla píše:
drzim palce at je vse v poradku
Moje nocni mura je ze se malymu neco stane a kdyz se mi zdalo ze mu obcas otece prava rucicka tak jsem jela na pohotovost, tam byl i primar a jinej dr a udelali ze me uplnyho debila a rekli at neni moje mamka histericka kdyz jsem jim rekla ze to videla i ona…tot vse k doktorum, ale kdykoliv bych jela zase radsi bduu 1000× za histerku nez neco podcenit…
ja bych sla k jiny dr po zkusenosti co mas ty

no, taky mám zkušennost jak lékaři a zdr. sestry zlehčovaly špatný stav mojí dcery… ale člověk se holt nesmí nedat. jinak by dcerka asi trpěla ještě dlouho než by se jí na to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.2.12 23:21
kvaček píše:
A co malému teda je???????

nevím, vůbec nevím …
Původně jsem myslela, že po cvičení které bylo před 3mi týdny (bo Vojtíme a vždy byl špatný, jenže dělala nový cvik tak jsem to přisuzovala tomu) jenže začal blinkat žal. šťávy a přestal polykat, tak jsem myslela reflux a včera dr. že nás pošle do Olomouce na gastroskopii aby se podívali co je a tak to dopadlo a právě jak jsem volala dop. do nem. tak mi řekla, že to nemusí být to, že to může být cokoliv, že vezmou krev a tak. dále, ale uviděla malého a po prohlížení hned na JIPku a to jsem nečekala :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.2.12 23:22

A jak má dlouho tyto potíže jako to začal blinkat včera nejedl nepil a nebo dél??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.2.12 23:23

jinak od mala trpíme refluxem .. až dnes jsem koukala do papíru a máme uvedeno FYZIOLOGICKÝ REFLUX R11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí